Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

içimizdeki hainleri temizlememiz lazım aga :D
takas iş yerinde herkes bana bakıyor bu adam neden anlamsız anlamsız gülüyor diye :))) uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim Allah ta seni güldürür inşallah :F:F:F

Ama Maskeli bütün bölümlerini izlemiştir ondan eminim. :F
avatarını sülüman yapan her bölümü de izlemi,ştir :) ayrıca yorumlarında hürremin nasıl öleceğine dair tarihten alıntılar yapmış :) gerisini sen düşün

takas iş yerinde herkes bana bakıyor bu adam neden anlamsız anlamsız gülüyor diye :))) uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim Allah ta seni güldürür inşallah :F:F:F

avatarını sülüman yapan her bölümü de izlemi,ştir :) ayrıca yorumlarında hürremin nasıl öleceğine dair tarihten alıntılar yapmış :) gerisini sen düşün
Abi paylastigim yorum Beyazittan Beyazitin ölümünü duygusala bağlamissin :A

Mustafa yapmıştı ama Süleyman yaptığını hatırlamıyorum. :D

Allah razı olsun abi seni zor durumda bıraktıysam da özür dilerim ama bu forumda daha fazla duramayacam :( artık kendimden bile şüphe ediyorum @Since2011 bi bak aga belki benimde yorumlarım vardır :F

@Maskeli Fedai tamam şu konuyu kapatın sıkmaya başladı
o değilde agalar reytinglerde yükseliyor sanki ufaktan totalde 8 e doğru gidiyoruz :D

Abi paylastigim yorum Beyazittan Beyazitin ölümünü duygusala bağlamissin :A
bak ben çok net adamım istediğin yorumlarımı çıkar :) hiç kıvırmam bak sabahtan beridir son 2 yada 3 bölümünü izledim diyorum hiç kıvırmadan ama sende sıkıntı büyük hem ezelden izlemişsin hem de inkar ediyorsun

Allah razı olsun abi seni zor durumda bıraktıysam da özür dilerim ama bu forumda daha fazla duramayacam :( artık kendimden bile şüphe ediyorum @Since2011 bi bak aga belki benimde yorumlarım vardır :F

@Maskeli Fedai tamam şu konuyu kapatın sıkmaya başladı
o değilde agalar reytinglerde yükseliyor sanki ufaktan totalde 8 e doğru gidiyoruz :D
Sen de çıkmazsın artık:D

@Polat Şaşmaz'ın günahını almayalım Maskeliye çık konudan demiş :A
polat şaşmaz ın her zaman öncelikli amacı mesaj sayısını arttırmaktır diziyi falan takmaz post kasmak için yazmıştı ne yazdıysa da ciddiye almamak lazım o konularda :kiki: bıldırcın himayemiz altındadır hainlik söz konusu bile olamaz bazıları gibi :D