Bir zahmet yayınlasınlar artık yawKösem Sultan fragmanı bu reklam arası yayınlansın artık.
Bir zahmet yayınlasınlar artık yawKösem Sultan fragmanı bu reklam arası yayınlansın artık.
emre ben bu yorumun daha demin bir sitede gördümde neyse kendi yorumlarını katarsan seviniriz arkadaşımsümbül'ün haseki sultan odasını yakmasını beklediğim dizi. yoksa nurbanu'nun o odaya kurulduğunu görmeye yüreğim dayanmayacak. nebahat çehre, meryem uzerli, vahide perçin gibi üç tane hükümet gibi kadından sonra o odada o çirozu göstermeyin nolur.
my nin özel bölümleri hep uzun sürmüştür 63. bölüm-123 bölüm-135.bölüm hep 12 den sonra bitti daha da vardır arasamReklam için yapmadığı takla yok sanırım tv tarihinin en geç biten dizisi olarak izleyicilerine eziyet çektirerek tarihe geçecek.
ekşiye bakiyim ben de zatenemre ben bu yorumun daha demin bir sitede gördümde neyse kendi yorumlarını katarsan seviniriz arkadaşım![]()
çok iyi yorumlar var orda gerçekten , bende yazıyorum bazenekşiye bakiyim ben de zaten![]()
iftira aatma onlar sülüman ölecek diye ağlamaya gitmişler
iftira atma zekenabun .ss 1 saat ya oldu ya olmadı reklamsız@Bully my şimdi 1 buçuk saat reklamsız gitmiştir ?![]()
60 dk falan reklamsız gitti. Star para derdine düştü mecburen.@Bully my şimdi 1 buçuk saat reklamsız gitmiştir ?![]()
[HASHTAG]#halitergenc[/HASHTAG] 2-3 yıl ara versin anca unutturur sülümanı@xemrexxx ayça bingöl ve halit partner olabilirdi aslında. İki güzel yetenek![]()
Seneye mumla arayacalar bu reytingleri mecbur.60 dk falan reklamsız gitti. Star para derdine düştü mecburen.
Tam tersi paradan vazgeçip reyting derdine düşmüş![]()