yok aga ya ne işim olur sevmem böyle dizileri hayatta da izlemem evde de izletmem zaten evdekilerde benim gibi bu diziyle alakamız yok bizimOnu demiyorum sen hiç bakmamışsın enazından onlar azda olsa göz gezdirmiştir 1 2 dk sen hiç![]()
![]()
İlk sezonu dandik değildiyok be aga bakma şaka yapıyolar kimse izlemiyordu
@Since2011 en çok izlenen dizi vadi youtube da
küfür etsen daha iyiydi böyle saçma sapan boş işleri hiçbir güç izletemez bana ne işim olur dandik dizilerle
Hepsi fanların etkisi her saniye sayfayı yenileyince tıklanma artıyor en çok izlenen diziler zaten belli vadi Diriliş vbKiralık Aşk var her bölümü 2,5 ,3 milyon tıklanma alıyor .Bu arada kiralık aşkı seyretmiyorum o anlama çıkmasın.Yerli dizileri izlemem ben kolay kolay
.Sadece vadi,diriliş,edho'ya bakıyorum onlarıda tv'den bakmıyorum
![]()
ya aga nerde 2.5-3 milyon izlenmiş girdim baktım bölümlerinin hepsi vadiden bariz daha az izlenmiş biz ezbere konuşmuyoruz youtube da bölümleri en çok izlenen dizi vadi tek tek bakabilirsinKiralık Aşk var her bölümü 2,5 ,3 milyon tıklanma alıyor .Bu arada kiralık aşkı seyretmiyorum o anlama çıkmasın.Yerli dizileri izlemem ben kolay kolay
.Sadece vadi,diriliş,edho'ya bakıyorum onlarıda tv'den bakmıyorum
![]()
Youtube'da öyle tıklamayla hile yapamazsın ,youtube'nin ona çözüm bulalı yıllar olduHepsi fanların etkisi her saniye sayfayı yenileyince tıklanma artıyor en çok izlenen diziler zaten belli vadi Diriliş vb![]()
öyle boş senaryoları izlemem aga dandikti bana göre bu konuyu uzatmayınİlk sezonu dandik değildine desem düşüncen değişmeyecek zaten aga sana ya bu konulara girmiyorum artık
![]()
Benim arkadaş yaptı öyle kaç kere tıklama 2 tıklama vardı 200 tıklamayı aştı hepsi kendi nerdeyse gördüğümden söylüyorumYoutube'da öyle tıklamayla hile yapamazsın ,youtube'nin ona çözüm bulalı yıllar oldu.Kiralık Aşk hem reytingler hem internette iyi izleniyor niyese anlamış değilim
ooo abla sende mi burdaydın bu arada bugünkü mesajlarını takdir etmemek elde değil işte görmek istediğimiz hareketler bunlar helal olsun sonuna kadar arkansayızarkadaşlar beni gören varmı aranızda![]()
Youtube anasayfasında zamanında 2 Milyondan fazla izlenmiş olduğunu gördüğüm için Kiralık Aşk fazla sanıyordum.Şimdi baktım da arada fark yok .ya aga nerde 2.5-3 milyon izlenmiş girdim baktım bölümlerinin hepsi vadiden bariz daha az izlenmiş biz ezbere konuşmuyoruz youtube da bölümleri en çok izlenen dizi vadi tek tek bakabilirsin
ooo abla sende mi burdaydın bu arada bugünkü mesajlarını takdir etmemek elde değil işte görmek istediğimiz hareketler bunlar helal olsun sonuna kadar arkansayız![]()
Olabilir biz fragmana değil bölüme bakıyoruz haftalık vadi ve Diriliş baya iyi 1.2 1.3 milyon izlenme alıyor haftalık geçen varmı?Youtube anasayfasında zamanında 2 Milyondan fazla izlenmiş olduğunu gördüğüm için Kiralık Aşk fazla sanıyordum.Şimdi baktım da arada fark yok .
Ben diyorum ilk sezonları izledim iyi diyorum böyle şöyle sen sonra diyorsun karı dizisi falan filan izleyenleri gömüyorsun kısacası benide gömüyorsunöyle boş senaryoları izlemem aga dandikti bana göre bu konuyu uzatmayın
Şu anda açık ara en çok izlenen dizi Diriliş reytinglerde zaten ona sözüm yokOlabilir biz fragmana değil bölüme bakıyoruz haftalık vadi ve Diriliş baya iyi 1.2 1.3 milyon izlenme alıyor haftalık geçen varmı?
Zaten ben sana laf atmadım sadece dizileri savundumBen diyorum ilk sezonları izledim iyi diyorum böyle şöyle sen sonra diyorsun karı dizisi falan filan izleyenleri gömüyorsun kısacası benide gömüyorsunher neyse ben karı gibi seyrettim o zaman konuyu kapattım.
Şu anda açık ara en çok izlenen dizi Diriliş reytinglerde zaten ona sözüm yok![]()
Kaliteli dizi olmasa bakmam zatenZaten ben sana laf atmadım sadece dizileri savundumEvet öyle yoluna artarak devam ediyor çok kaliteli bir dizi
![]()
Biliyorum izleyicide hakkını veriyor çekemeyenler çatlasınKaliteli dizi olmasa bakmam zaten.Diriliş iyidir
![]()
hayır vadi önde ben özellikle takip ederim bak bu sezon kiralık aşkın kaç bölümü 2 milyonu geçmiş vadinin kaç bölümü 2 milyonu geçmiş bölümlerde vadi çok net bi şekilde önceYoutube anasayfasında zamanında 2 Milyondan fazla izlenmiş olduğunu gördüğüm için Kiralık Aşk fazla sanıyordum.Şimdi baktım da arada fark yok .
Kaliteli dizi olmasa bakmam zaten.Diriliş iyidir
![]()