Tm sustum abi.😎😎Bana diyene bakın Kösemin ilk bölümünü beğenmiştin açtırtma eski defterleri![]()
Tm sustum abi.😎😎Bana diyene bakın Kösemin ilk bölümünü beğenmiştin açtırtma eski defterleri![]()
oha lan @Maskeli Fedai sen seyrettiğinde hürrem daha ölmemiş miydi .sen baya sağlam izlemişsin . @Billy Kane adamanı tanıEstağfurullah başkantam da deşifre ediyordum
.Neyse Maskeliyi deşifre etmeye devam
![]()
Abi yok daha neleroha lan @Maskeli Fedai sen seyrettiğinde hürrem daha ölmemiş miydi .sen baya sağlam izlemişsin . @Billy Kane adamanı tanı
Link gelsin mi ? emin misin?Abi yok daha nelerben hiç izlemedim
Bu mesajları kendisi yazmıştır![]()
Büyük iddia offf.Abi yok daha nelerben hiç izlemedim
Bence şansını fazla zorlama 😉)))) kabul et kurtul 😉)))Abi yok daha nelerben hiç izlemedim
Elinize sağlık abi
Abi yok daha nelerben hiç izlemedim
Hemi de Kocabaş misaliAdamın sana yalan borcu mu var hain![]()
Tm işin bitti ifşa oldun Maskeli hahahaha
Oha ne oldu lan öyle
Ulan diziyi seyretmeye ba§ladIm millet teker teker ölüyor
BeyazIdIm ölmedi daha
Ulan nurbanuya bak hele verdiçe veriyor gazI
Sülo çok pis posta koydu
Bu gözler bunu gördü ya
Şaka yapıyoruz ya@china_shangai @Maskeli Fedai gözlerime inanamıyorum bunlar nedir 😳 maskeli sen zaten hiç konuşma yapmışssın bir de inkar ediyorsun bari sessiz kalda üstüne gelmeyek@Since2011 hacı sen de nediyon tamam kapat artık şu eski defterleri kurcaladıkca birşeyler çıkıyor 😀
Gençlikte olur öyle hatalar@Since2011 bize doyon da Myyi 2 sene izlemişsin![]()
Ooo abi hayırlı işler
Şimdi daha fazla uzamasın diye öteki belgeleri koymadımAga geçen de şahit oldum şaşırtttın beniAdam seni belgelerle ifşa etmiş utanmasan paralel devlete atacaksın suçu
@Maskeli Fedai
Ooo abi hayırlı işler@china_shangai
Ooo bana arşivleri açtırma diyorsunŞimdi daha fazla uzamasın diye öteki belgeleri koymadımyoksa vadi konusuna gelecek yüzü kalmaz
alınma hacı şaka yapıyoruz
Neyse ben kaçar siz devam edin konu rekora gidecek gibiOoo bana arşivleri açtırma diyorsun![]()
rekor işi ancak gece olur aga ama bu sezon rekoru kırma ihtimalimiz var haa hangi bölümde olur o belli olmaz 🙂Neyse ben kaçar siz devam edin konu rekora gidecek gibi@-KADİR- .