Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Vay seni melun vay hem de kaçıncı bölümden itibaren seyretmiş 😉)))) saldırın bu haine :))))

@china_shangai @Maskeli Fedai gözlerime inanamıyorum bunlar nedir 😳 maskeli sen zaten hiç konuşma yapmışssın bir de inkar ediyorsun bari sessiz kalda üstüne gelmeyek :bhr: @Since2011 hacı sen de nediyon tamam kapat artık şu eski defterleri kurcaladıkca birşeyler çıkıyor 😀

@china_shangai @Maskeli Fedai gözlerime inanamıyorum bunlar nedir 😳 maskeli sen zaten hiç konuşma yapmışssın bir de inkar ediyorsun bari sessiz kalda üstüne gelmeyek :bhr: @Since2011 hacı sen de nediyon tamam kapat artık şu eski defterleri kurcaladıkca birşeyler çıkıyor 😀
Şaka yapıyoruz ya :D.Ben zaten daha fazla kurcalamıyorum baktıkça Maskeli daha da fanatikleşiyor :A

@Since2011 bize doyon da Myyi 2 sene izlemişsin :A
Gençlikte olur öyle hatalar :D:D.Ben tarihi dizileri severim ,ondan bakmıştım:D yalan yok ilk sezonları güzeldi :d

Son düzenleme:
Aga geçen de şahit oldum şaşırtttın beni :) Adam seni belgelerle ifşa etmiş utanmasan paralel devlete atacaksın suçu :F:A @Maskeli Fedai

Ooo abi hayırlı işler :F @china_shangai
Şimdi daha fazla uzamasın diye öteki belgeleri koymadım :D yoksa vadi konusuna gelecek yüzü kalmaz :F

alınma hacı şaka yapıyoruz:D