Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Estağfirullah @vadikızı ablacım biz kim bir bayanı inceltmek kim :) kırdıysam seni Hakkı'nı helal et :) @takas @Çiğdem- çok saolun :) her zaman olduğu gibi çok düşüncelisiniz 😉

abim benim ne demek ya helal olsun kırılmadım burda görüş alışverişi yapıyoruz
sonuçta çok teşekkür ederim hayırlı cumalar oğlunu ve kızını çok öpüyorum:D

Bölümün bazı sahnelerini tekrardan izledim [emoji2] keşke bölüm Polat'ı aramakla geçse daha iyi sonuçlar alabilirdik diye düşünüyorum.

Konu artık eskisi gibi değil beş hafta bir konu diğer beş hafta bir konu işleniyor. Aslında devamlı aynı konu üzerinde ilerleme yapsak daha iyi sonuçlar alabiliriz. Mesela daha önce Tapınakçılar ve Armegeddon, İngilizler, şimdi ise önce Asya ve Yusuf, Gölge ve en son olarak Karun ve sistemi anlatıldı veya anlatılmaya çalışılıyor ama biri bitmeden diğerine geçince ana konu dağılıyor bu da ister istemez çoğu seyirciyi etkiliyor. Bunun en büyük kanıtı çoğunluğumuzun kendi içimizde vadiyi eleştirmekle kanıtlıyoruz hatta bırakanlarımız bile oldu [emoji20]

sana aynen katılıyorum bencede polatı aramakla geçmeliydi bölüm cahit merak bile
etmedi ppolatı ya

Ah be tam kivama gelmisti malesef musait degilim vay canına olaylara bak devre arasinda bakip yorumumu yapacam

Ah be tam kivama gelmisti malesef musait degilim vay canına olaylara bak devre arasinda bakip yorumumu yapacam
Devre arası derken :D

lan olm Allahın bildiğini kuldan mı saklayacam :) insanların hata yapmaları doğaldır ama sen hatanı kabul etmeyip benim üzerimden kaçış arıyorsun :))) iki dakika delikanlı ol hatanı kabul et :))))))))
Ben senin üstüne oynuyorum abi :A neyse şaka maka yaptık bir hata :)

@Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai
Muhteşem Yüzyıl 122.Bölümü İle Bu Akşam 20.00'de Star Tv'de..
Bölüm ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz :))
muhtesemyuzy%C4%B1l5-1024x529.jpg

@destere @mrt-06 @Bully @sokak sanati @gözlemci @ABAY_06 @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @WesTxCoasT @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @Ahmad @Reytinger @&YıldırıM& @hayret bi şey
Birisi konu açmış birisini etiketlemiş :D:D acaba kim bunlar :D

Muhteşem Yüzyıl bu bölümde fenadı aga
@Polat Şaşmaz bu mesaj sana mı ait? :J

2.mesajı ben yaptım ama 1.mesaj orjinal :d

Son düzenleme: