Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Agalar dost acı söyler ben yakında Pusat ve Tilki'nin kesinlikle ayrılacağını düşünüyorum. Görkem Sevindik zaten mutlu değil adama abuk subuk bir rol yazmışlar şimdi beni bırakın gideyim diyecek. Orhan Edip'e de bazı özel sebeplerden ötürü bilerek rol yazmıyorlar diye duydum diziden çıkarmayıp süründürüyorlar kısaca.

Yusuf çıkıp Akif yeniden diziye girse sevineceğim artık o noktaya geldik bu senarist grubuna milyon kez yazıklar olsun.

Aşırı ortalama bir bölümdü..Neredeyse herkesin tahmin ettiği şeyler oldu..

Aga su Yasin komutanin ekibinin Golge tarafindan tuzaga dusurulmesi boyle uzun uzadiya cekilseydi bolume damgasini vururdu ama onlarda bu senarist zekasi malesef yok
çapsızlar o kadarını düşünememiş kestirmeden geçmişler işte :D
bakın usta gerçekten kaybolsa ve bizi şaşırtsalar çok güzel senaryo çıkabilirdi ama artık yusuftan kurtulma gibi bi şansımız yok
tilki andrei 3 saniye gözüktü galiba bu bölümde :kiki:

ayyy vlla kusura bakmayın ben yusufun polatı orda tutma sahnesini sevmedim o kurgudan rahatsız oldum yusuf akıl hocasının yanına polatı götürüyor şimdi adam yusufu polattan üstün görüyor polata nasihat vericek belkide ayy bırakın polat yusufu vurup kendi tanıştığı gizemli birisinin yanına götürsün yusuf polatı vurucekken polat yusufu vursun bir defa şaşıralım yusuf yuvarlanıp gitsin uçurumdan sonra polatın yusufu bir kulubede gizemli bir adamın yanına tutuğunu görelim adam polatı yusuftan üstün görüp yusufa nasihat etsin emin olun yusufa bile sempati duyardık akiftede bunu yaptılar hastanede polatı itiyordu oyuncuyu polattan üstün yaparsan seyirci sevmez bırakın polat onları yola getirsin seyirci bakın sempati duymuyormu
🙂🙂🙂

bakın usta gerçekten kaybolsa ve bizi şaşırtsalar çok güzel senaryo çıkabilirdi ama artık yusuftan kurtulma gibi bi şansımız yok
Aga heyecan getiren o ama senarist bunu göremiyor illaki bizim dediğimizin tersini yapıyor. :F

Aşırı ortalama bir bölümdü..Neredeyse herkesin tahmin ettiği şeyler oldu..
tahmin etmeye gerek yokki özette herşeyi anlatıyolar zaten bizde anlattıklarını nasıl çekmişler diye izliyoruz :kiki: cidden bu özet rezilliğine bir son vermeleri lazım artık hangi akılsız yazıyorsa birileri uyarmalı

@batuhankaralar @Çiğdem- kendi tahminlerinizi duyum gibi paylaşmayın derim pardonda nerden duydunuz ; orhan beyin özel işleri neymiş, görkem bey rolunu begenmedigini kime söylemiş

tahmin etmeye gerek yokki özette herşeyi anlatıyolar zaten bizde anlattıklarını nasıl çekmişler diye izliyoruz :kiki: cidden bu özet rezilliğine bir son vermeleri lazım artık hangi akılsız yazıyorsa birileri uyarmalı
Kayaoğlu hanedanlığından birisi yazıyordur onu da başka kim olacak :F

@batuhankaralar @Çiğdem- kendi tahminlerinizi duyum gibi paylaşmayın derim pardonda nerden duydunuz ; orhan beyin özel işleri neymiş, görkem bey rolunu begenmedigini kime söylemiş
Aga orhan edipin olayını bilmiyorsan ben sana özelden anlatırım ama tabiki varsayım kesin bişey yok sadece konuşulan.

5 saniye olabilir haksızlık etme. :D

Kayaoğlu hanedanlığından birisi yazıyordur onu da başka kim olacak :F

Aga orhan edipin olayını bilmiyorsan ben sana özelden anlatırım ama tabiki varsayım kesin bişey yok sadece konuşulan.
hacıosmanoğlu hanedanlığından biri de olabilir onlarda epey aktif :D
özelden niye anlatıyorsun aga devlet meselesi mi anlat işte :D

Ben bölümü beğendimde birşeyi çözemedim bana cevap verin pusatın bastığı yerde
madem mayın yoktu yasin komutan niye böyle birşey yaptı

hacıosmanoğlu hanedanlığından biri de olabilir onlarda epey aktif :D
özelden niye anlatıyorsun aga devlet meselesi mi anlat işte :D
ya belki bilenler vardır diye rahatsız etmeyeyim dedim bi tane videosu var ya uludere ile ilgili ondan olabilir belki öyle diyorlar