Polat Şaşmaz
Favori Üye
Zaman doldurmak icinBen bölümü beğendimde birşeyi çözemedim bana cevap verin pusatın bastığı yerde
madem mayın yoktu yasin komutan niye böyle birşey yaptı
Zaman doldurmak icinBen bölümü beğendimde birşeyi çözemedim bana cevap verin pusatın bastığı yerde
yav aga bari sen yapma kaç sene önceki videolar onlar uzaktan yakından alakası yok Necati abi bu tür şeyleri kafaya taksa o adam vadide barınamazya belki bilenler vardır diye rahatsız etmeyeyim dedim bi tane videosu var ya uludere ile ilgili ondan olabilir belki öyle diyorlar
Eğitim veriyor [emoji2]Ben bölümü beğendimde birşeyi çözemedim bana cevap verin pusatın bastığı yerde
O videoları bir sene önce ben genel sohbet konusuna attim o arkadasa tepkimizide soyledik zaten yeni bir olay degilya belki bilenler vardır diye rahatsız etmeyeyim dedim bi tane videosu var ya uludere ile ilgili ondan olabilir belki öyle diyorlar
ben de inanmıyorum zaten aga öyle bişey olsa diziye girmezdi ben sadece elçiyimyav aga bari sen yapma kaç sene önceki videolar onlar uzaktan yakından alakası yok Necati abi bu tür şeyleri kafaya taksa o adam vadide barınamaz
görkem sevindik mutlu değilmiş kimin sallamaları bunlar özel hayatı ile ilgili sorunları varmış Allah Allah siz nerden biliyorsunuz
senaryo yazılamıyor adamlara bu kadar basit raskoln ü geri döndürecek senaryoyu da yazamadıklarına eminim adamların çapları belli
yapma aga öyle olsa felaket olurdu bikaç bölüm göstermeseler iyice beklentiye girerdik ve bu sonla karşılaşınca yaşanacak hayal kırıklığı tahmin bile edilemezdiAslında son sahneyi göstermeyeceklerdi ve Polat birkaç bölüm ortaya çıkmayacaktı ama olmadı. İlerleyen bölümlerde bakalım Polat ve Yusuf a nasıl rol yazacaklar.
Eğitim veriyor [emoji2]
tamam aga bildiğini bilmiyodumO videoları bir sene önce ben genel sohbet konusuna attim o arkadasa tepkimizide soyledik zaten yeni bir olay degil
başka ne olabilir abla başka bir ihtimal var mı takıldığın şeye bak helal olsun vallaaklıma geldide eğitim vereceği olurmu ki diye aklıma takıldı sorayım dedim tşkler
O videoları hatırlıyorum [emoji2] Aga o değilde senin istihbarat sağlamdır Ertuğrul Şakar senaryo grubunda var mı?O videoları bir sene önce ben genel sohbet konusuna attim o arkadasa tepkimizide soyledik zaten yeni bir olay degil
başka ne olabilir abla başka bir ihtimal var mı takıldığın şeye bak helal olsun valla![]()
Yok aga değilO videoları hatırlıyorum [emoji2] Aga o değilde senin istihbarat sağlamdır Ertuğrul Şakar senaryo grubunda var mı?
yok be aga ne yaptın sende ne senaryosuO videoları hatırlıyorum [emoji2] Aga o değilde senin istihbarat sağlamdır Ertuğrul Şakar senaryo grubunda var mı?
ayoll kızma moduna neden geçiyorsun dediğin için birşey yazmak ihtiyacı duydum kızım kendin diyorsun adama böyle yorumlar yapmayın kızıyorum diye yanı ilk önce kendin diyorsun kızıyorum diye şimdide diyorsunki neden kızma moduna geçiyorsun diyorsun adama bir tutarsızlık var bence cnmabi ben benim hoşuma gidecek yorum mu yaz dedim sana sadece bu tür yorumları
sürekli görüyorum forumlarda o yüzden dedim neden hemen kızma moduna
geçiyosunuz ya![]()
Aga öyle değil. Polat birkaç bölümden sonra ortaya çıkınca bu şekilde çıkmayacaktı tabi ki [emoji2] mesela diziye yeni bir oyuncu alınırdı ve o Polat ı kurtarmış gibi olurdu. Örnek; Orhan Bıyıklı [emoji2]yapma aga öyle olsa felaket olurdu bikaç bölüm göstermeseler iyice beklentiye girerdik ve bu sonla karşılaşınca yaşanacak hayal kırıklığı tahmin bile edilemezdi
açıkçası bir maskeli senaryosu beklemiştim süper olurdu
ona eyvallah tabi bizde öyle bişey bekledik umutsuzca ama beklenen son yaşandıAga öyle değil. Polat birkaç bölümden sonra ortaya çıkınca bu şekilde çıkmayacaktı tabi ki [emoji2] mesela diziye yeni bir oyuncu alınırdı ve o Polat ı kurtarmış gibi olurdu. Örnek; Orhan Bıyıklı [emoji2]