Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Konu 15'e dayandı herkese teşekkür ederim ellerinize sağlık :)

ya belki bilenler vardır diye rahatsız etmeyeyim dedim bi tane videosu var ya uludere ile ilgili ondan olabilir belki öyle diyorlar
yav aga bari sen yapma kaç sene önceki videolar onlar uzaktan yakından alakası yok Necati abi bu tür şeyleri kafaya taksa o adam vadide barınamaz
görkem sevindik mutlu değilmiş kimin sallamaları bunlar özel hayatı ile ilgili sorunları varmış Allah Allah siz nerden biliyorsunuz
senaryo yazılamıyor adamlara bu kadar basit raskoln ü geri döndürecek senaryoyu da yazamadıklarına eminim adamların çapları belli

Aslında son sahneyi göstermeyeceklerdi ve Polat birkaç bölüm ortaya çıkmayacaktı ama olmadı. İlerleyen bölümlerde bakalım Polat ve Yusuf a nasıl rol yazacaklar.

ya belki bilenler vardır diye rahatsız etmeyeyim dedim bi tane videosu var ya uludere ile ilgili ondan olabilir belki öyle diyorlar
O videoları bir sene önce ben genel sohbet konusuna attim o arkadasa tepkimizide soyledik zaten yeni bir olay degil

yav aga bari sen yapma kaç sene önceki videolar onlar uzaktan yakından alakası yok Necati abi bu tür şeyleri kafaya taksa o adam vadide barınamaz
görkem sevindik mutlu değilmiş kimin sallamaları bunlar özel hayatı ile ilgili sorunları varmış Allah Allah siz nerden biliyorsunuz
senaryo yazılamıyor adamlara bu kadar basit raskoln ü geri döndürecek senaryoyu da yazamadıklarına eminim adamların çapları belli
ben de inanmıyorum zaten aga öyle bişey olsa diziye girmezdi ben sadece elçiyim :D Dediğim gibi varsayım :)

Aslında son sahneyi göstermeyeceklerdi ve Polat birkaç bölüm ortaya çıkmayacaktı ama olmadı. İlerleyen bölümlerde bakalım Polat ve Yusuf a nasıl rol yazacaklar.
yapma aga öyle olsa felaket olurdu bikaç bölüm göstermeseler iyice beklentiye girerdik ve bu sonla karşılaşınca yaşanacak hayal kırıklığı tahmin bile edilemezdi
açıkçası bir maskeli senaryosu beklemiştim süper olurdu

O videoları bir sene önce ben genel sohbet konusuna attim o arkadasa tepkimizide soyledik zaten yeni bir olay degil
tamam aga bildiğini bilmiyodum :) Bir daha o rezil videoyu atmaya gerek yok tadımız kaçmasın. Kendi özel hayatı neyse bizi bağlamaz.

abi ben benim hoşuma gidecek yorum mu yaz dedim sana sadece bu tür yorumları
sürekli görüyorum forumlarda o yüzden dedim neden hemen kızma moduna
geçiyosunuz ya:(
ayoll kızma moduna neden geçiyorsun dediğin için birşey yazmak ihtiyacı duydum kızım kendin diyorsun adama böyle yorumlar yapmayın kızıyorum diye yanı ilk önce kendin diyorsun kızıyorum diye şimdide diyorsunki neden kızma moduna geçiyorsun diyorsun adama bir tutarsızlık var bence cnm
:F:F:F

yapma aga öyle olsa felaket olurdu bikaç bölüm göstermeseler iyice beklentiye girerdik ve bu sonla karşılaşınca yaşanacak hayal kırıklığı tahmin bile edilemezdi
açıkçası bir maskeli senaryosu beklemiştim süper olurdu
Aga öyle değil. Polat birkaç bölümden sonra ortaya çıkınca bu şekilde çıkmayacaktı tabi ki [emoji2] mesela diziye yeni bir oyuncu alınırdı ve o Polat ı kurtarmış gibi olurdu. Örnek; Orhan Bıyıklı [emoji2]

bakalım haftaya ayşegül ablamızla selma teyzemiz nasıl gizemli ve derin sahneler yazacaklar :D
aklımda iken yazayım cahit senaryoya dahil olduğundan beri çok yapmacık oynuyor samimiyet sıfır eskiden böyle değildi kendini fazla sıkıyor ne psikopat ve komik ikiside olamıyor
erhan ufak ın oyunculuk dersi vermesi lazım o kadar içten o kadar samimi oynuyor ki müthiş bi yetenek

Aga öyle değil. Polat birkaç bölümden sonra ortaya çıkınca bu şekilde çıkmayacaktı tabi ki [emoji2] mesela diziye yeni bir oyuncu alınırdı ve o Polat ı kurtarmış gibi olurdu. Örnek; Orhan Bıyıklı [emoji2]
ona eyvallah tabi bizde öyle bişey bekledik umutsuzca ama beklenen son yaşandı