Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

bölüm fena değildi baya abartmışsınız o kedi sevmeli bölümlerden çok daha iyi ama her boku yusufa bağlamalarına kıl olmaya başladım aslınad bölüm güzel gitti benim açımdan yusuf harbiden ustayı vurdu usta kayboldu gizemli bir durum diye seviniyordum ki muralinin mekanı görünce :( ulan bi kez şaşırtın be kim bu yusuf
ertan saban yine müthişti yasin komutanla dalga geçişi güzeldi müthiş bi adam :D aslında potansiyelimiz çok yüksek ama bi türlü istenilen performans yansıtılamıyor
birde şu karun denen adamın dublajını bi dikkat etsinler ya deli oluyorum 2 saat zor konuşuyor zaten :D
herşeyi yusufa bağlamasalardı bölüm fena değildi aslında

Ulan bu Gürkan Uygun her filmde mi oynar arkadaş bir ağırlığın olsun bu ne böyle paran mı bitti !?
ben oyuncuyum ayapına her filmde oynuyor mematiden ötürü saygım ve sevgim hala üst düzeyde ama her haltta oynaması sıkıntı

Ne alaka tabi ki saçmalık kanal d de son sahneyi 500 defa gösterip reklam verip duruyor tabi ki saçmalık kanal d de dizinin içine ediyor
Dizinin içine eden senarist ablalar ve Pana

bölüm fena değildi baya abartmışsınız o kedi sevmeli bölümlerden çok daha iyi ama her boku yusufa bağlamalarına kıl olmaya başladım aslınad bölüm güzel gitti benim açımdan yusuf harbiden ustayı vurdu usta kayboldu gizemli bir durum diye seviniyordum ki muralinin mekanı görünce :( ulan bi kez şaşırtın be kim bu yusuf
ertan saban yine müthişti yasin komutanla dalga geçişi güzeldi müthiş bi adam :D aslında potansiyelimiz çok yüksek ama bi türlü istenilen performans yansıtılamıyor
birde şu karun denen adamın dublajını bi dikkat etsinler ya deli oluyorum 2 saat zor konuşuyor zaten :D
Valla size inanamıyorum bu bölüme Nasıl güzel dersiniz . Kusura bakmayın ama abartan sizsiniz .

usta gerçekten kayboldu umuduyla ve yusuf gidecek umuduyla izledim ama tüm beklentilerim yerlebir oldu :D

Aga su Yasin komutanin ekibinin Golge tarafindan tuzaga dusurulmesi boyle uzun uzadiya cekilseydi bolume damgasini vururdu ama onlarda bu senarist zekasi malesef yok

ayyy asıl sorun şurada yusuf sahneleri bukadar çokken diğer sahnelerdede yusufun adıyla geçiyor önceki mesajtada bahsetmiştim fehmi yusufu konusuyor asya yufu konusuyor karun desen adam karısını yusuf kadar ağzına alıyormu acaba :F:F smit mete ayamr sahnesi yusufla geçiyor yani yusuf olmadığı sahnelerdede millet işini gücünü bırakmış yusuf konuşuyor siz erkeksiniz daha iyi bilirsiniz erkekler karısından bukadar bahsetmiyordur eminim :F:F:F

Ben senin hoşuna gidecek yorumlar yapmak zorunda değilim . Ben o insanların samimiyetine güvenerek o yorumu yaptım

abi ben benim hoşuma gidecek yorum mu yaz dedim sana sadece bu tür yorumları
sürekli görüyorum forumlarda o yüzden dedim neden hemen kızma moduna
geçiyosunuz ya:(

Sen ve takas harici herkesim yorumu :) kendinizi kanala suç atarak avutun
senin de bakış açın bu yapacak birşey yok şu an sürekli takip ettigim ve heyecanla takip ettigim dizi hala sadece kurtlar vadisi olusu bile Türkiyenin en iyi dizisi itirazı olan var mı ; varsa da beni bağlamaz kendi fikridir :lol:

senin de bakış açın bu yapacak birşey yok şu an sürekli takip ettigim ve heyecanla takip ettigim dizi hala sadece kurtlar vadisi olusu bile Türkiyenin en iyi dizisi itirazı olan var mı ; varsa da beni bağlamaz kendi fikridir :A
Hem soru soruyorsun hem de kendin cevap veriyorsun 😉 Nasıl olacak