Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
agalar süha tarık ve karaca ahmet gerçekten diziye çok yakıştılar diye düşünüyorum sahneleri acayip oluyor tamamen kurtlar vadisi konseptine uygun karekterler

agalar süha tarık ve karaca ahmet gerçekten diziye çok yakıştılar diye düşünüyorum sahneleri acayip oluyor tamamen kurtlar vadisi konseptine uygun karekterler
kesinlikle çok yakıştılar özellikle karaca ahmet enfes sesi tonlaması ve oyunculuğuyla vadiye çoook yakışıyor hastasıyız :D

Karacaahmet böyle içten derinden konuşan bi aslan amca havası veriyor yani aslan amca da çok özel bir karakterdi ama o daha mantıksaldi karacaahmet biraz daha kalbe dokunuyor, ikisinin de öğretici olması açısından birbirlerine benzerlik taşıyor zaten ikisi de birbirinden enfes oyuncular ahmet yenilmez de Selçuk yöntem de :)
aga seni ilk defa görüyorum da bundan sonra vadi konularında beraber oluruz inş analizlerin müthiş gerçekten 🙂 nerdeydin bugüne kadar

aga seni ilk defa görüyorum da bundan sonra vadi konularında beraber oluruz inş analizlerin müthiş gerçekten 🙂 nerdeydin bugüne kadar​
Çok sağol aga teşekkür ederim mest ettin beni :) çok giremiyordum yani yoğundum dersler felan ondan dolayı bundan sonra sık girmeye çalışcam :)

Süha Babanın hikayesi süperdi senaryo düzelmiş baya reklamdan önce aksiyon ve boldu beğendim. :D

aga seni ilk defa görüyorum da bundan sonra vadi konularında beraber oluruz inş analizlerin müthiş gerçekten 🙂 nerdeydin bugüne kadar
aga sağlam vadicilerdendir kardeşim analizleri de sağlam olur doğal olarak baya bi ara vermişti şimdi yeniden burda bizimle olacak İnşallah :D

bu arada @nberkayozer Elazığlıdır yani ustanın hemşerisidir :D aga senin bi arkadaşın vardı forumda hangisiydi

@china_shangai @-KADİR- inci dediğiniz şu kaza ile çocuğunu düşüren kadın herhalde :( abdulley yapmıştı yanlış değilsem.
polat-inci1_640.jpg

ooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

en sevdiğim müziklerden şüphe müziği aman Allah ım nerden çıktı bu hastasıyım ya acayip sevindim :oley::oley::oley::oley:

Süha iyi hoşta hikayesi tam 15 dakika sürdü. :)
aga abartma 5 dakkayı geçmez :D

martin tam bi şeytan adama bak yav neler yapıyor kafayı elife takmış :D

senaryo on numara pana yazım grubuna çoluk çocuk diyenleri kınıyorum

Son düzenleme:
aga sağlam vadicilerdendir kardeşim analizleri de sağlam olur doğal olarak baya bi ara vermişti şimdi yeniden burda bizimle olacak İnşallah :D

bu arada @nberkayozer Elazığlıdır yani ustanın hemşerisidir :D aga senin bi arkadaşın vardı forumda hangisiydi​
Teşekkür ederim agam çok sağol :D
Aynen Usta Cahit Erhan hemşerim olur büyük şeref duyuyorum bu yüzden :D
Aga Ozibaba23 du o zaten Haxball gecelerine geliyordu yani foruma pek girmiyordu :D

martin tam bi şeytan adama bak yav neler yapıyor kafayı elife takmış :D

senaryo on numara pana yazım grubuna çoluk çocuk diyenleri kınıyorum