- Reaksiyon puanı
- 45,501
- Puanı
- 860
aga denizaltı falan hikaye marsa gönderseler yine usta bir yolunu bulurDenizaltından da kurtulursa Polat Alemdar ölümsüzdür.![]()
aga denizaltı falan hikaye marsa gönderseler yine usta bir yolunu bulurDenizaltından da kurtulursa Polat Alemdar ölümsüzdür.![]()
aga usta kayıp mecbur onlarda olacak idare edecezKadınların sahnelerini hiç koymasınlar çok sıkıcı, KGT'de öyle.![]()
orası öylede aga zaten armegedon işin farkında sadece tuzağa çekip ekibi oraya kendileri yönlendiriyorlarBotla denizaltı takibi çok saçma, Foça'da amfibi komando eğitimi aldım, denizaltılarında ki radar sistemiyle anında 10 km. ötede olsan batırırlar seni.![]()
Tamam da bizimkilerin kafasını anlamıyorum ben. Botla denizaltından adammı kurtaracaklar.orası öylede aga zaten armegedon işin farkında sadece tuzağa çekip ekibi oraya kendileri yönlendiriyorlar![]()
bizim akif reis in işleri işte güya keşif yapıyor ama işte öyleTamam da bizimkilerin kafasını anlamıyorum ben. Botla denizaltından adammı kurtaracaklar.![]()
cahit ellerini bir çırpar cnm bot deniz altından daha derin daha hızlı gitmeye başlar hatta deniz altına çarpınca deniz altını botla devirir cahitTamam da bizimkilerin kafasını anlamıyorum ben. Botla denizaltından adammı kurtaracaklar.![]()