Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lan bu martin e acayip ayar oldum köpk herif öğretmeni de beklediğimiz gibi ama hiç beklemediğin bir şekilde öldürdü

Psikopat Martin Elif'in öğretmenini de öldürdü.

Martin'in niyeti Elif'in kanının tapınakçılar tarafından kutsal sayılan kanıydı bunu başından beri söyledim. Ve doğru da çıktı bakalım sıradaki kim olacak :(

Ayrıca;

aga sağlam vadicilerdendir kardeşim analizleri de sağlam olur doğal olarak baya bi ara vermişti şimdi yeniden burda bizimle olacak İnşallah :D

bu arada @nberkayozer Elazığlıdır yani ustanın hemşerisidir :D aga senin bi arkadaşın vardı forumda hangisiydi
Teşekkür ederim agam çok sağol :D
Aynen Usta Cahit Erhan hemşerim olur büyük şeref duyuyorum bu yüzden :D
Aga Ozibaba23 du o zaten Haxball gecelerine geliyordu yani foruma pek girmiyordu :D
heh ozibaba23 hatırladım :d
malatya elazığ arasında bi husumet vardır ama ben elazığ ı çok severim adamın dibi ordan çıkmış sonuçta :D

veee aksiyon başlıyor

İsimler dua gibidir. Kimi kabul olur, kimi kabul olmaz.

heh ozibaba23 hatırladım :D
malatya elazığ arasında bi husumet vardır ama ben elazığ ı çok severim adamın dibi ordan çıkmış sonuçta :D

veee aksiyon başlıyor​
Bende malatyayi severim de usta yüzünden elazıği seven tek malatyali sen misin yoksa agam :D

ah hakan boyav ah vadiden ayrılmakla hayatının hatasını yaptın be abi nerdesin şimdi :( on numara rolün vardı mis gibi işin vardı
kara ve abdülhey e yazık oldu

Süha'nın hikayesi, Kara'nın flashback sahnesi bölümün yarsını bedavaya getirmişler. :)

yok artık yüce majestenin sahnesinde zaza dayı müziği :kiki:

vadinin oyuncuları müthiş yıldızlar topluluğu gibi ama çok fazla karakter olduğu için sıra gelmiyor çoğuna bazıları ölmeli

polat ve yüce majeste sahnesi çok önemli bir sahne gerçekten

gündeme göndermeler işte bunu seviyoruz
özlemişiz gündeme dair diyalogları

diyaloglar muazzam
of of of of anam of neler konuşuluyor burda polattan 10 yıl sonra tekrar bi istek

ve akiyon başlar ben iyice konsantre olayım bitince yazarım

süper süper üsper müthişti gerçekten

Polat ve Yüce Majeste
Bu konuşma gündeme damga vurdu!!