Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhtesem muhtesem muhtesem :))))) arkadaslar elifle artur kardes😉

Muhtesem muhtesem muhtesem :))))) arkadaslar elifle artur kardes😉
başkan bizim agalar öyle düşünmesede ben de bu ihtimali oldukça yüksek bir ihtimal olarak görüyorum doğrusu kardeş olmasalar bile polat ın oğlu ölmedi bu ortaya çıkacak kesinlikle ama ne zaman olur orası bilinmez 😉

başkan bizim agalar öyle düşünmesede ben de bu ihtimali oldukça yüksek bir ihtimal olarak görüyorum doğrusu olmasa bile polat ın oğlu ölmedi buı ortaya çıkacak kesinlikle ama ne zaman olur orası bilinmez 😉
Martinin elife ilgisi ne o zaman :))))))

Bölüm süper ötesi gidiyor acayip heycanlı aksiyon dolu manyak şuana kadar

Sezonun en iyi bölümü olmaya aday ustanın sahnesi on numaraydı armageddonu tek başına dağıttı ustam benim helal olsun :D

beklentilerin üstünde bi bölüm bundan sonra aksiyon 1 an durmayacak

@nberkayozer aga hoşgelmişsin foruma tekrardan İnşallah bundan sonra çok daha aktif bi şekilde yorumlarını görürüz zevkle okuyorum :D

Son düzenleme:
Bölüm süper ötesi gidiyor acayip heycanlı aksiyon dolu manyak şuana kadar

Sezonun en iyi bölümü olmaya aday ustanın sahnesi on numaraydı armageddonu tek başına dağıttı ustam benim helal olsun :D

beklentilerin üstünde bi bölüm bundan sonra aksiyon 1 an durmayacak

@nberjayozer aga hoşgelmişsin foruma tekrardan İnşallah bundan sonra çok daha aktif bi şekilde yorumlarını görürüz zevkle okuyorum :D
Sağol agam teşekkür ederim inşallah daha aktif olmaya devam edecem her zaman :D

bölüm mükemmmel gidiyor maşAllah

22:00 reklam dönüşü , vadi devam ediyor

arkadaşlar hadi konuyu coşturalıum hadiiiiiiiiiii

birazdan coşma sahneleri geliyor bu bölüm harbi manyak :D

@sürgünüm aga geçmiş olsun konuya destekleriniz bekliyoruz

@-KADİR- aga biraz işim vardı sonrada giremedim ama özetten beri tv başındayım tabi ki o konuda sıkıntı olması düşünülemez :D

Silah sahnesi diran emmiui hatirlatti :)))) polatta aynisini yapmisti😉))))

Karacaahmet böyle içten derinden konuşan bi aslan amca havası veriyor yani aslan amca da çok özel bir karakterdi ama o daha mantıksaldi karacaahmet biraz daha kalbe dokunuyor, ikisinin de öğretici olması açısından birbirlerine benzerlik taşıyor zaten ikisi de birbirinden enfes oyuncular ahmet yenilmez de Selçuk yöntem de :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato