- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
başkan bizim agalar öyle düşünmesede ben de bu ihtimali oldukça yüksek bir ihtimal olarak görüyorum doğrusu kardeş olmasalar bile polat ın oğlu ölmedi bu ortaya çıkacak kesinlikle ama ne zaman olur orası bilinmez 😉Muhtesem muhtesem muhtesem)))) arkadaslar elifle artur kardes😉
Martinin elife ilgisi ne o zamanbaşkan bizim agalar öyle düşünmesede ben de bu ihtimali oldukça yüksek bir ihtimal olarak görüyorum doğrusu olmasa bile polat ın oğlu ölmedi buı ortaya çıkacak kesinlikle ama ne zaman olur orası bilinmez 😉
Abi sanki büyük bir insan gibiydi yoksa nasıl olur ki yüce majestenin tam isim vereceği sırada konuşmayı bir çocuk kessin orası bana tuhaf geldi.Muhtesem muhtesem muhtesem)))) arkadaslar elifle artur kardes😉
aynen abi bir an aklım durdu sonra anladım ki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu olduğunu fark ettimMartinin elife ilgisi ne o zaman)))))
Yuce majestenin yaninda balik tutan subyan deil miydi oAbi sanki büyük bir insan gibiydi yoksa nasıl olur ki yüce majestenin tam isim vereceği sırada konuşmayı bir çocuk kessin orası bana tuhaf geldi.
Ama o çocuk nasıl bu tür şeyleri anlayabiliyor ben onu anlamadım.Yuce majestenin yaninda balik tutan subyan deil miydi o))))
inci tataroğlundan aga bir ara evliydi zaten hatırlarsınAma o çocuk nasıl bu tür şeyleri anlayabiliyor ben onu anlamadım.
Ayrıca abi bu çocuk elifin abisi ise polatın hangi sevgilisinden oluyor![]()
Inci tataroglundan cocugu oldu polatinAma o çocuk nasıl bu tür şeyleri anlayabiliyor ben onu anlamadım.
Ayrıca abi bu çocuk elifin abisi ise polatın hangi sevgilisinden oluyor![]()