aynen abi direk o sahne geliyor akla tabi gerçek vadicilerin aklına gelir sadeceSilah sahnesi diran emmiui hatirlatti))) polatta aynisini yapmisti😉))))
Saol kardesim@legolas9900 @-Çiğdem- konuya bekleniyorsunuz
maskeli fedai nerelerde
kesinlikle çok yakıştılar özellikle karaca ahmet enfes sesi tonlaması ve oyunculuğuyla vadiye çoook yakışıyor hastasıyızagalar süha tarık ve karaca ahmet gerçekten diziye çok yakıştılar diye düşünüyorum sahneleri acayip oluyor tamamen kurtlar vadisi konseptine uygun karekterler
Saol kardesim)) sen anladin 😉))
aga seni ilk defa görüyorum da bundan sonra vadi konularında beraber oluruz inş analizlerin müthiş gerçekten 🙂 nerdeydin bugüne kadarKaracaahmet böyle içten derinden konuşan bi aslan amca havası veriyor yani aslan amca da çok özel bir karakterdi ama o daha mantıksaldi karacaahmet biraz daha kalbe dokunuyor, ikisinin de öğretici olması açısından birbirlerine benzerlik taşıyor zaten ikisi de birbirinden enfes oyuncular ahmet yenilmez de Selçuk yöntem de![]()
hadi lan ordanSuha sahneleri olmuyor. Ömer Baba sahnelerinde biri dertleniyodu gidiyordu. Ömer Baba dindiriyordu şimdi boş
aga sağlam vadicilerdendir kardeşim analizleri de sağlam olur doğal olarak baya bi ara vermişti şimdi yeniden burda bizimle olacak İnşallahaga seni ilk defa görüyorum da bundan sonra vadi konularında beraber oluruz inş analizlerin müthiş gerçekten 🙂 nerdeydin bugüne kadar
@china_shangai @-KADİR- inci dediğiniz şu kaza ile çocuğunu düşüren kadın herhaldeabdulley yapmıştı yanlış değilsem.
aga abartma 5 dakkayı geçmezSüha iyi hoşta hikayesi tam 15 dakika sürdü.![]()