Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölüm Yorumları

aga öyle olabilir ama görevin tamamını alabilicek bi adam şart bu çömezlerle olmaz belki dediğin gibi adam bazı yerlerde fikir veriyo ama bu yeterli değil

aga öyle olabilir ama görevin tamamını alabilicek bi adam şart bu çömezlerle olmaz belki dediğin gibi adam bazı yerlerde fikir veriyo ama bu yeterli değil
aga senaryo tamam takviye yapılırsa çok daha iyi olacak şüphe yokda yönetmen dün bana acayip hayal kırıklığı yaşattı serdar akar panay la anlaştığında sevinmiştik adamın vadiyle alaksı yok belli oluyor

aga hangi birini sayımki kurgucusundan konsept danışmanından yönetmenden tut hep fiyasko yaşıyoruz bu bölümde çok övdüğümüz gökhan abide buna dahil oldu

aga hangi birini sayımki kurgucusundan konsept danışmanından yönetmenden tut hep fiyasko yaşıyoruz bu bölümde çok övdüğümüz gökhan abide buna dahil oldu
evet aga aynen öyle bi baktım muro nun müziğini sagir de falan çalıyorlar cidden ilginç bu bölümü yok saymak istiyorum bir daha böyle bir bölüm olmaz umarım aga

cahktin sahneleri settar aganin sahnesi polatin tek basina lion timini al assagi etmesi butun bunlar bir hafts aradan sonra mi cekildi biz bu sahneleri izlemek icin mi bir hafta tehir yedik
)))
abi bu seneki kurgucu hiç iyi değil malesef senaryo ekibide işi rayına oturtamadı yokki cüneytle bahadır kapasitesinde başka adam onları alalım
Yav tamam anlarim orada vakit gecirsinlerde bir mantik olur
))nabizi durdurmasi ayni anda iki dev adami sikarsk oldurmesi ve kimsenin oralarda olmamasi sacmaligin daniskasi bu bolumu tekrar izleyip bizim karsimiza nasil sunarlar anlamis deilim
Sacmaliga bak su icerde ne kadar az koruma var
Cok kolay oldu bunlar bu bolumu yaparken ne ictiler cok merak ediyorum
)))))
bu bölüm inanılmaz hayal kırıkılığı yaşattı bu sahnede resmen fiyasko inandırıcılık sıfır
Raci-Bahadir-Cuneyt bu Ülkenin hatta Dunyanin en iyi senaristleridir bunu bu bölümle daha iyi anladim. Doğru düzgün bir senarist bulamadik gitti suraya bak
kendi adıma son yılların en boş en zevksiz bölmüydü
Sezonun En kötü bölümü NET
ya reyting çok da sorun değil burda sorun vadinin ortaya koyduğu bölümdeki problem reytinglere zaten inanmıyoruz ama bölüm vadinin geleceği için düşündürücü
Necati ne yapsın etsin Cüneyt ile Bahadır ile arasını düzeltmeye baksın. Olmadı Mehmet Canpolat devreye girsin yoksa Vadi'nin hali kötü görünen köy uzakta değil
Bu nasil bir Bölüm böyle ya??? Resmen hayal kirikligi! 3 saatim bosa gitti tam bir rezalte, tam bir fiyasko!!! Zaten bu bölümün ederi 6-7 reyting üstünedw bu reklam politikasi ile 5 Reyting alir yarin.
kanalın tek bir avantajlı yanı var benim gözümde sansürlerin neredeyse hiç olmaması onun dışında çöp bi kanal inşallah vadi yeni yılda ya Show yada Trt1 e geçer
gercekler her daim acidir
bir tek sen mi ? Ben sayfalarca elestirilerimu siraladim.
yalniz bu bolum icin eledtirilecek bir sey yok ,bastan assaga falso bir bolum
))
aga bunu desen ne olcakki yine vadiye önem vermicekler nasılsa koyun sürüsü gibi önümüze ne konulsa izlicez o yüzden bizi takan yok malesef

Bölümü özetleyen yorumlar..