Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölüm Yorumları

Raci-Bahadir-Cuneyt bu Ülkenin hatta Dunyanin en iyi senaristleridir bunu bu bölümle daha iyi anladim. Doğru düzgün bir senarist bulamadik gitti suraya bak
abartma aga ya onlarda vadi haricinde bir iş beceremediler cüneyt dediiğin adam 5-10 yıl önce bu meslekle uzaktan yakından alakası yoktu

Vadinin gerçekten bariz görülüyoki bu konsepti bitirmesi şart böyle ilerlemiyo eski vadideki gibi üzerine baya emek harcanıp son bölümün kurgusu dahil her şeyi planlamaları lazım bu senaristlerden daha fazlasını beklemek hata olur.

ayyyyy reklam bitiyor ve reklam girilmeden önceki izlediğimiz sahneyi tekrar izliyoruz yeni bir sahne görmeden yine reklam veriliyor sırf bu yüzden bile 8 reytingi yarın en çok hak ettiğimiz hafta olarak görüyorum ben şuan 🙂🙂🙂

Yarin reytingler dip bakin görün Kocamin Aiesi 00.00 ye kadar devam
aga valla belki bana kızıcaklar ama inşallah vadi yarın en kötü reytingini alırda kanal d yayınlamaktan vaz geçip Necati abide bu senaristlerle işin gitmeyeciğini anlayıp kanal ve senarist değişikliğine gider

ayyyyy reklam bitiyor ve reklam girilmeden önceki izlediğimiz sahneyi tekrar izliyoruz yeni bir sahne görmeden yine reklam veriliyor sırf bu yüzden bile 8 reytingi yarın en çok hak ettiğimiz hafta olarak görüyorum ben şuan 🙂🙂🙂
ya reyting çok da sorun değil burda sorun vadinin ortaya koyduğu bölümdeki problem reytinglere zaten inanmıyoruz ama bölüm vadinin geleceği için düşündürücü

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,561
Son Üye
Eenanbit