- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Recep gunun tespiti tebrikler kardesim ozelliklede yarim kuzu sahnesiaga raconu bırak bunlarda tavuk kesicek hal yok kuzuyu bile yarım asmışlardı ya cimriliğin bukadarı![]()
Recep gunun tespiti tebrikler kardesim ozelliklede yarim kuzu sahnesiaga raconu bırak bunlarda tavuk kesicek hal yok kuzuyu bile yarım asmışlardı ya cimriliğin bukadarı![]()
aga kanalında tabi etkisi çok büyük ama senaryonun böyle gitmesini biz eleştiriyoruz bu haftada ustamı hastaydıda böyle bölüm çektiler hayır adamlar beceremiyor resmen dakka doldurmak için çekilmişti bu bölüm polatla cahitin flasbackini 3 4 kere izledik yine aynı şeyler settarınki yine keza aynı şekil konsept danışmanından tut senaryodaki adamların iğnesinden ipliğine kadar bu görevi bırakmaları şarttır insan kötü bölüm yazarda bu kadar olmaz.Arkadaşlar bi sakin olun 1 bölüm kötü diye gömmenin bi anlamı yok
ulan tamam kötü bölümdü sezonun tartışmasız en kötü bölümüydü ama sezon genel anlamıyla gayet iyi gidiyor daha geçen bölümün ne kadar müthiş olduğunu unutmayın
kanal gerçekten etkisiz eleman ne adam akıllı tanıtım var ne adam gibi strateji var
biz diyoruz reklam saatlerini iyi ayarlasınlar ki yükselelim bunlar tam tersi vadi düşsün diye yapılacak en kötü hamleleri yapıyolar peş peşe koydukları reklam sırasında Türkiye'de milyonlarca insan kanala küfretti bu mübarek cuma gecesi bende dahil!
bu bölümün kötü olmasında tilki ve raskolnün 1 saniye bile olmaması çok büyük etken bana göre
taraflı tarafsız herkesin sevdiği bu 2 karakter 1 saniye bile yokken herkesin gıcık olduğu gereksiz karakter settarın nerden baksan 15-20 dakka sahnesi vardı
bölümden çok o peş peşe aynı yerde girilen reklamlar tepki çekmiştir emin olun
abi daha neler varda söylemiyorum sonra vadiyi yerden yere vuriii diyiler beni sevmiilerRecep gunun tespiti tebrikler kardesim ozelliklede yarim kuzu sahnesi))) iyi yakalamissin
![]()
gercekler her daim acidiraga kanalında tabi etkisi çok büyük ama senaryonun böyle gitmesini biz eleştiriyoruz bu haftada ustamı hastaydıda böyle bölüm çektiler hayır adamlar beceremiyor resmen dakka doldurmak için çekilmişti bu bölüm polatla cahitin flasbackini 3 4 kere izledik yine aynı şeyler settarınki yine keza aynı şekil konsept danışmanından tut senaryodaki adamların iğnesinden ipliğine kadar bu görevi bırakmaları şarttır insan kötü bölüm yazarda bu kadar olmaz.
abi daha neler varda söylemiyorum sonra vadiyi yerden yere vuriii diyiler beni sevmiiler![]()
geçen bölümü yazanlarla bu bölümü yazanlar aynı olamaz inanılcak gibi değil gerçektenaga kanalında tabi etkisi çok büyük ama senaryonun böyle gitmesini biz eleştiriyoruz bu haftada ustamı hastaydıda böyle bölüm çektiler hayır adamlar beceremiyor resmen dakka doldurmak için çekilmişti bu bölüm polatla cahitin flasbackini 3 4 kere izledik yine aynı şeyler settarınki yine keza aynı şekil konsept danışmanından tut senaryodaki adamların iğnesinden ipliğine kadar bu görevi bırakmaları şarttır insan kötü bölüm yazarda bu kadar olmaz.
gercekler her daim acidirbir tek sen mi ? Ben sayfalarca elestirilerimu siraladim.
yalniz bu bolum icin eledtirilecek bir sey yok ,bastan assaga falso bir bolum
))
işte aga işte aga aradığımız cümleleri sonunda kustun helal olsun yazdıklarına harfiyen katılıyorum daha fazlasıda var sen biliyosun gerek yokgeçen bölümü yazanlarla bu bölümü yazanlar aynı olamaz inanılcak gibi değil gerçekten
bu bölümün eleştirilecek sahnelerini tek tek eleştirmeye kalksak sayfaya sığmaz heralde
tilki nerde raskoln nerde ya niye bu adamlar yok arkadaş anlamıyorum şu kalın kafam almıyor tamam ben anlama özürlüyüm sizde mi özürlüsünüz siz anladınız mı bu adamların neden sahneleri olmadığını
hadi bölüm kötü olur arada böyle tamam eyvallah dedik
e gökhan kırdar sana ne oldu be adam sana ne oldu
yıllarca seni göklere çıkardık evet hakettin sonuna kadar ama bu sezon resmen dip yapmış durumda bi kaç bölüm hariç
bu kadar efsane mükemmel üstü müzik topluluğunu anca bu kadar kötü kullanabilir bi insan sanki o değilde başkası yapıyor
settar ağanın sahnesinde çalan müzikten tv karşısında yemin billah ediyorum ben utandım aga o ne rezalet berbat bi müziktir
yani şu repertuarı bir çocuğa falan ver istese bu kadar kötü yapamaz çünkü vadinin müzikleri bırak Türkiye yi falan dünya üzerinde hiçbir dizi filmde yok vadinin müzikleriyle yarışa dahi girecek bir proje tanımıyorum izlemedim görmedim ama sen niye bu kadar müthiş müzik içerisinde hala arayış içerisindesin
aksiyon sahnelerinde adamı uçuracak müzikler varken gidiyor tuhaf bişeyler çalıyor anlamayamıyorum kafam almıyor
ve genel bi eleştiri; görüntü çok boğuk ve karanlık özellikle o kgt nin yeri insanı boğuyor şuna bi ayar verseler iyi olacak
ya güzel kardeşim recep bak biz yeri gelince eleştirimizi en ağır şekilde yapıyoruz zaten görmüyon mu 3 saattir eleştiriyoruz
aga ben geçen bölümde silah seslerini ve efektlerini beğenmediğimi söyledim ama mevzu uzadı tabi ha tabi aynı zevkleri almamız mümkün olmayabilir mesala ben bu bölümde akifi çok yerinde buldum hatta settar ağadan daha az gözüktü gibi geldi bana ama sende şunu anlaki vadiden bu sezon ne kadar güzel dediğimiz bölümler çıksada bu pana yazım ekibi mükemmel bi yapıya sahib değil bir hafta iyi bölüm yazmakla senarist olunmaz.ya güzel kardeşim recep bak biz yeri gelince eleştirimizi en ağır şekilde yapıyoruz zaten görmüyon mu 3 saattir eleştiriyoruz
ama iyiye iyi demesini de bileceksin geçen hafta ki müthiş bölüme bile laf söylüyodun ön yargılı olmayacaksın iyiyse öveceksin kötüyse eleştireceksin
zaten kötü olunca görüyosun işte vallahi ne kadar sinirlendim bu bölüm sırasında bilemezsin o settarın karısı sahnesinde dedim tv yi kırayım bu ne kepazelik
size iyi gömmeler ne yaparsanız yapın bizden ne bekliyosanız onu yapmayız
bak şuanda vadide ismi geçipde olmayan adamları söylimVadide hikaye diye bir sey yok once bu sezona güzel bir hikaye bulmalari lazim
selman selman dediniz hani nerde selman kayabaşıaga ben geçen bölümde silah seslerini ve efektlerini beğenmediğimi söyledim ama mevzu uzadı tabi ha tabi aynı zevkleri almamız mümkün olmayabilir mesala ben bu bölümde akifi çok yerinde buldum hatta settar ağadan daha az gözüktü gibi geldi bana ama sende şunu anlaki vadiden bu sezon ne kadar güzel dediğimiz bölümler çıksada bu pana yazım ekibi mükemmel bi yapıya sahib değil bir hafta iyi bölüm yazmakla senarist olunmaz.
çok iyi bir yazı olmuş eline sağlık agaBayağı bayağı bir eleştiri yaptım agalarım okursanız sevinirim
http://www.tvkedisi.net/yerli-diziler/2014-e-boyle-veda-yakismadi-vadi.html
aga farkındaysan ben her seferinde selman kayabaşının dizide olmadığını söylüyorum bazı arkadaşlar var desede adam yok niye bunun en bariz örneği sezon başından sonraki 4. bölümle birlikte senaryo çöküşe geçti nedeni adamın senaryodan ayrılmış olmasıydı ve yine farkındaysanız o 4.bölümden sonra adam vadiyle ilgili bütün yazdıklarını kaldırdı kısacası bu adam şuanda başta olsaydı senaryo böyle işlemezdiselman selman dediniz hani nerde selman kayabaşı
raci şaşmaz ve bahadır özdener gibi adamlar gelmez Türkiye nin en iyi 2 senaristi
içlerindeki sorun ne bilemeyiz şimdi şöyle de bişey var reytinglerde sorun olabilir ben bu kadar emek ve para harcasam ve sonucunda emeğimin karşılığını alamamış olsam para musluğunu kısarım yani bunu herkes yapar kimse kusura bakmasın
atmosferde sorun var boğuk bir görüntü var bundan kurtulmamız lazım karanlık sanki öyle çekiyolar gibi
bölüm sezonun en kötü bölümü haftaya bakacaz artık vadinin ne yapacağı belli olmazhaftaya da bizleri mest edebilir ama bikaç genel sorun var
böyle adamlar fazla reklam yapmazlar ilk önce vadide olduğunu duyurdu sonra paylaşımları kaldırdı ama dikkat ettiysem ömer baba öldükten sonra da o sahneyi paylaşmıştı yani hala senaryo grubundaçok iyi bir yazı olmuş eline sağlık aga
aga farkındaysan ben her seferinde selman kayabaşının dizide olmadığını söylüyorum bazı arkadaşlar var desede adam yok niye bunun en bariz örneği sezon başından sonraki 4. bölümle birlikte senaryo çöküşe geçti nedeni adamın senaryodan ayrılmış olmasıydı ve yine farkındaysanız o 4.bölümden sonra adam vadiyle ilgili bütün yazdıklarını kaldırdı kısacası bu adam şuanda başta olsaydı senaryo böyle işlemezdi
aga orası zaten kesin bi bahadır raci ikilisi asla etmez ama adam şuanda senaryo ekibinde değil aga bu apacık belli@batuhankaralar aga güzel bi yazı olmuş eline sağlık tabi hiçbirimiz böyle yazmak istemezdik ama hakettiler bu bölüm
@batuhankaralar aga güzel bi yazı olmuş eline sağlık tabi hiçbirimiz böyle yazmak istemezdik ama hakettiler bu bölüm
böyle adamlar fazla reklam yapmazlar ilk önce vadide olduğunu duyurdu sonra paylaşımları kaldırdı ama dikkat ettiysem ömer baba öldükten sonra da o sahneyi paylaşmıştı yani hala senaryo grubunda
bu arada ilk 4 bölümü çok abartmayın ya bence sonrasında çok daha iyi bölümler izledik senaryo çöküşe geçmedi senaryo bazen duruyor bazen uçuyor bunu dengelemeleri lazım
selman kayabaşı alanında müthiş bi isim olabilir ama senaristlik yönü nedir bilemiyorum aga bi raci bahadır seviyesinde olmadığı zaten kesinde bu derin mevzular dışında nasıl onu bilmiyoruz işte
işte bunu bilemeyiz aga bence hala senaryo ekibindeaga orası zaten kesin bi bahadır raci ikilisi asla etmez ama adam şuanda senaryo ekibinde değil aga bu apacık belli
sağol aga sana da hayırlı geceler ama bence haftaya vadi yok inşallah yeni yılda burdan kurtulmuş oluruz Show Tv veya TRT alır diziyi inşallah.işte bunu bilemeyiz aga bence hala senaryo ekibinde
neyse haftaya bakalım neler olacak herkese iyi geceler cumanız mübarek olsun
aga ben vadinin fragmanlarını göremiyorum anca perşembe öğleden sonra yayınlanmaya başlıyorEn son eleştirelecek şey Kanal D burada sansürsüz bir sezon izliyoruz adamların zaten dizisi tutmuyor tabiki Vadiden para kazanacaklar bölüm süresi de kısa olunca mecbur reklama yüklendiler ki gayet doğal kesinlikle finale kadar Kanal D'de kalmalıyız.