aga öyle olabilir ama görevin tamamını alabilicek bi adam şart bu çömezlerle olmaz belki dediğin gibi adam bazı yerlerde fikir veriyo ama bu yeterli değil
aga öyle olabilir ama görevin tamamını alabilicek bi adam şart bu çömezlerle olmaz belki dediğin gibi adam bazı yerlerde fikir veriyo ama bu yeterli değil
aga senaryo tamam takviye yapılırsa çok daha iyi olacak şüphe yokda yönetmen dün bana acayip hayal kırıklığı yaşattı serdar akar panay la anlaştığında sevinmiştik adamın vadiyle alaksı yok belli oluyoraga öyle olabilir ama görevin tamamını alabilicek bi adam şart bu çömezlerle olmaz belki dediğin gibi adam bazı yerlerde fikir veriyo ama bu yeterli değil
aga hangi birini sayımki kurgucusundan konsept danışmanından yönetmenden tut hep fiyasko yaşıyoruz bu bölümde çok övdüğümüz gökhan abide buna dahil olduaga senaryo tamam takviye yapılırsa çok daha iyi olacak şüphe yokda yönetmen dün bana acayip hayal kırıklığı yaşattı serdar akar panay la anlaştığında sevinmiştik adamın vadiyle alaksı yok belli oluyor
evet aga aynen öyle bi baktım muro nun müziğini sagir de falan çalıyorlar cidden ilginç bu bölümü yok saymak istiyorum bir daha böyle bir bölüm olmaz umarım agaaga hangi birini sayımki kurgucusundan konsept danışmanından yönetmenden tut hep fiyasko yaşıyoruz bu bölümde çok övdüğümüz gökhan abide buna dahil oldu
inşallah agaevet aga aynen öyle bi baktım muro nun müziğini sagir de falan çalıyorlar cidden ilginç bu bölümü yok saymak istiyorum bir daha böyle bir bölüm olmaz umarım aga
deme aga kızıcam tabi inş dizileri tutar vadi ekibiyle adı yok ekibi farklı zatenŞimdi dicem yeni dizileri tutmasin Vadiye daha cok önem versinler diye kizacaksiniz
Şimdi dicem yeni dizileri tutmasin Vadiye daha cok önem versinler diye kizacaksiniz
Bilmiyordum İnsallah tutardeme aga kızıcam tabi inş dizileri tutar vadi ekibiyle adı yok ekibi farklı zaten
cahktin sahneleri settar aganin sahnesi polatin tek basina lion timini al assagi etmesi butun bunlar bir hafts aradan sonra mi cekildi biz bu sahneleri izlemek icin mi bir hafta tehir yedik)))
abi bu seneki kurgucu hiç iyi değil malesef senaryo ekibide işi rayına oturtamadı yokki cüneytle bahadır kapasitesinde başka adam onları alalım
Yav tamam anlarim orada vakit gecirsinlerde bir mantik olur))nabizi durdurmasi ayni anda iki dev adami sikarsk oldurmesi ve kimsenin oralarda olmamasi sacmaligin daniskasi bu bolumu tekrar izleyip bizim karsimiza nasil sunarlar anlamis deilim
Arkadaşlar biz burada Cüneyt ile Bahadır'a saydırdık ama doğruya doğru adamların yaptığı iş en azından mantık çerçevesinde Settar sahnesi basmışlar resmen bölüme.
Al işte yine Settar yine Settar çıldıracam ya 😡
Sacmaliga bak su icerde ne kadar az koruma var
Cok kolay oldu bunlar bu bolumu yaparken ne ictiler cok merak ediyorum)))))
bu bölüm inanılmaz hayal kırıkılığı yaşattı bu sahnede resmen fiyasko inandırıcılık sıfır
aga biz bölümü beğenmediğimiz zaman işte bu yüzden laf ediyoduk okadar senaryo ilerlemiyo malesef.
bölüm yeminlen çok kötü hanedanların h si geçmedi uyduruk cahit safiye üzeine kurulmuş bölüm hiç bi amaç bi plan yok yazıklar olsun halbuki bölümden çok ümitliydim bide haftaya ara vericekler
Raci-Bahadir-Cuneyt bu Ülkenin hatta Dunyanin en iyi senaristleridir bunu bu bölümle daha iyi anladim. Doğru düzgün bir senarist bulamadik gitti suraya bak
aga büyük ihtimal reklamdan sonra bi 5 dkka gösterip bi reklama daha giricekler ordada biticek benim asıl korkum inşallah yine nazife anneyle kızını veya leylayı kaçırtmazlar yoksa yeminlen bu senaristler benim gözümde bitmiştir
Vadinin gerçekten bariz görülüyoki bu konsepti bitirmesi şart böyle ilerlemiyo eski vadideki gibi üzerine baya emek harcanıp son bölümün kurgusu dahil her şeyi planlamaları lazım bu senaristlerden daha fazlasını beklemek hata olur.
kendi adıma son yılların en boş en zevksiz bölmüydü
Sezonun En kötü bölümü NET
ya reyting çok da sorun değil burda sorun vadinin ortaya koyduğu bölümdeki problem reytinglere zaten inanmıyoruz ama bölüm vadinin geleceği için düşündürücü
Uzun süre sonra bu kadar rezalet bir bölüm izlememiştim resmen uyuyakalacaktım bir ara. Özensiz sahneler anlamsız diyaloglar Raskoln Tilki Sagirin olmayışı bunun yanında Pitbull Settar karakterlerin boş sahneleri Polatın etkisizliği saymakla bitmiyor gerçekten.
Sezon müthiş başlamıştı ama Andy Garcianın sahnelerinin bitmesi ve Şaşmazın kaza yapması dengeleri alt üst etti umarım yeni yıl tüm ekibe iyi gelir çünkü bu bölümün üstünü örtmek kolay olmayacak şahsen haftaya ne olacak hiç merak etmiyorum.
Yeni müzikleri beğensemde uygulama da sıkıntı var eski müziklerde kullanılmaya çalışılıyor ama uygun sahnede değil. Mesela Sagirin bi sahnesinde Muro - Çeto müziği çaldı gerçekten anlam veremedim.
Fazla da uzatmaya gerek yok uzun lafın kısası oldukça kötü bir bölüm izledik.![]()
Necati ne yapsın etsin Cüneyt ile Bahadır ile arasını düzeltmeye baksın. Olmadı Mehmet Canpolat devreye girsin yoksa Vadi'nin hali kötü görünen köy uzakta değil![]()
Bu nasil bir Bölüm böyle ya??? Resmen hayal kirikligi! 3 saatim bosa gitti tam bir rezalte, tam bir fiyasko!!! Zaten bu bölümün ederi 6-7 reyting üstünedw bu reklam politikasi ile 5 Reyting alir yarin.
kanalın tek bir avantajlı yanı var benim gözümde sansürlerin neredeyse hiç olmaması onun dışında çöp bi kanal inşallah vadi yeni yılda ya Show yada Trt1 e geçer
aga kanalında tabi etkisi çok büyük ama senaryonun böyle gitmesini biz eleştiriyoruz bu haftada ustamı hastaydıda böyle bölüm çektiler hayır adamlar beceremiyor resmen dakka doldurmak için çekilmişti bu bölüm polatla cahitin flasbackini 3 4 kere izledik yine aynı şeyler settarınki yine keza aynı şekil konsept danışmanından tut senaryodaki adamların iğnesinden ipliğine kadar bu görevi bırakmaları şarttır insan kötü bölüm yazarda bu kadar olmaz.
abi daha neler varda söylemiyorum sonra vadiyi yerden yere vuriii diyiler beni sevmiiler![]()
gercekler her daim acidirbir tek sen mi ? Ben sayfalarca elestirilerimu siraladim.
yalniz bu bolum icin eledtirilecek bir sey yok ,bastan assaga falso bir bolum
))
aga hangi birini sayımki kurgucusundan konsept danışmanından yönetmenden tut hep fiyasko yaşıyoruz bu bölümde çok övdüğümüz gökhan abide buna dahil oldu
aga bunu desen ne olcakki yine vadiye önem vermicekler nasılsa koyun sürüsü gibi önümüze ne konulsa izlicez o yüzden bizi takan yok malesef
aga doğru söyle tamamıyla izledin miBomboş bir bölüm
Uykum gelse de evetaga doğru söyle tamamıyla izledin mi![]()
ee niye bu kadar sade eleştiri yaapıyon o zaman sen normalde zaten herkesi biçiyon bu hafta niye bukadar vicdanlı davrandınUykum gelse de evet![]()
Yapmışsınız eleştirileri bana pek birşey kalmamışee niye bu kadar sade eleştiri yaapıyon o zaman sen normalde zaten herkesi biçiyon bu hafta niye bukadar vicdanlı davrandın![]()
anladım agaYapmışsınız eleştirileri bana pek birşey kalmamışgenel sohbet konusuna yine yazdım eleştirileri
![]()
bende varmıyım