WesTxCoasT
Favori Üye
Uzun süre sonra bu kadar rezalet bir bölüm izlememiştim resmen uyuyakalacaktım bir ara. Özensiz sahneler anlamsız diyaloglar Raskoln Tilki Sagirin olmayışı bunun yanında Pitbull Settar karakterlerin boş sahneleri Polatın etkisizliği saymakla bitmiyor gerçekten.
Sezon müthiş başlamıştı ama Andy Garcianın sahnelerinin bitmesi ve Şaşmazın kaza yapması dengeleri alt üst etti umarım yeni yıl tüm ekibe iyi gelir çünkü bu bölümün üstünü örtmek kolay olmayacak şahsen haftaya ne olacak hiç merak etmiyorum.
Yeni müzikleri beğensemde uygulama da sıkıntı var eski müziklerde kullanılmaya çalışılıyor ama uygun sahnede değil. Mesela Sagirin bi sahnesinde Muro - Çeto müziği çaldı gerçekten anlam veremedim.
Fazla da uzatmaya gerek yok uzun lafın kısası oldukça kötü bir bölüm izledik.
Sezon müthiş başlamıştı ama Andy Garcianın sahnelerinin bitmesi ve Şaşmazın kaza yapması dengeleri alt üst etti umarım yeni yıl tüm ekibe iyi gelir çünkü bu bölümün üstünü örtmek kolay olmayacak şahsen haftaya ne olacak hiç merak etmiyorum.
Yeni müzikleri beğensemde uygulama da sıkıntı var eski müziklerde kullanılmaya çalışılıyor ama uygun sahnede değil. Mesela Sagirin bi sahnesinde Muro - Çeto müziği çaldı gerçekten anlam veremedim.
Fazla da uzatmaya gerek yok uzun lafın kısası oldukça kötü bir bölüm izledik.