Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölüm Yorumları

Uzun süre sonra bu kadar rezalet bir bölüm izlememiştim resmen uyuyakalacaktım bir ara. Özensiz sahneler anlamsız diyaloglar Raskoln Tilki Sagirin olmayışı bunun yanında Pitbull Settar karakterlerin boş sahneleri Polatın etkisizliği saymakla bitmiyor gerçekten.

Sezon müthiş başlamıştı ama Andy Garcianın sahnelerinin bitmesi ve Şaşmazın kaza yapması dengeleri alt üst etti umarım yeni yıl tüm ekibe iyi gelir çünkü bu bölümün üstünü örtmek kolay olmayacak şahsen haftaya ne olacak hiç merak etmiyorum.

Yeni müzikleri beğensemde uygulama da sıkıntı var eski müziklerde kullanılmaya çalışılıyor ama uygun sahnede değil. Mesela Sagirin bi sahnesinde Muro - Çeto müziği çaldı gerçekten anlam veremedim.

Fazla da uzatmaya gerek yok uzun lafın kısası oldukça kötü bir bölüm izledik. :)

Necati ne yapsın etsin Cüneyt ile Bahadır ile arasını düzeltmeye baksın. Olmadı Mehmet Canpolat devreye girsin yoksa Vadi'nin hali kötü görünen köy uzakta değil :)

bennn akiften daha sinir olucağım bir karakter olmaz sanıyordum
ayoll bu setter denen herif 10 akiften daha beter bu adama sahne yazanı akıl hastanesine kapatmak istiyorum :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:

Bu nasil bir Bölüm böyle ya??? Resmen hayal kirikligi! 3 saatim bosa gitti tam bir rezalte, tam bir fiyasko!!! Zaten bu bölümün ederi 6-7 reyting üstünedw bu reklam politikasi ile 5 Reyting alir yarin.

Hemen abartmayin bir bölüm kötü diye ama harbiden beklentimiz büyüktü geçen bölümden sonra

bu bölümü unutmak istiyorum ama böyle bir bölüm vadiye yakışmadı ona üzüldüm umarım 2015 de efsane yine biz vadicleri mest etmeye devam eder

Hemen abartmayin bir bölüm kötü diye ama harbiden beklentimiz büyüktü geçen bölümden sonra

aga sende hemen yumuşama bölümde elle tutulur hiç bir sahne diyalog yoktu son sahnede de klasik Polat Alemdarın zaaflarından biri kullanılıp bitti.

allah kahretmesin bunları yaaaa tam 3 defa polatın bilgisayara bakma sahnesininn tekrarını izledik 2 reklamdan döndük aynı sahneyi gördük bilgisayarda ne gösterildiğini görmeden 2 reklam aynı sahneyi bekledik bunu birisi açıklayabilirmi bana :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:

saat 22:45 den itibaren reklamda söyleyin bu reklam politikasıyla bir dizi nasıl izleyici çekicek , izleyici nasıl kendinde tutacak, başka bir dizi olsa nalları çoktan dikmişti,

saat 22:45 den itibaren reklamda söyleyin bu reklam politikasıyla bir dizi nasıl izleyici çekicek , izleyici nasıl kendinde tutacak, başka bir dizi olsa nalları çoktan dikmişti,

kanalın tek bir avantajlı yanı var benim gözümde sansürlerin neredeyse hiç olmaması onun dışında çöp bi kanal inşallah vadi yeni yılda ya Show yada Trt1 e geçer

reklam bitiyor cnm polatın bilgisayar açtırma sahnesinini tekrarını izliyoruz yine reklama giriyor reklam bitiyor polatın bilgisayara bakamsıyla dizi bitiyor ayoll 2 koca reklam bekledik ve aynı sahnenin tekrarını izledik yeni birşey görmeden aynı şeyi izledik :kizgin::kizgin::kizgin:

reklam bitiyor cnm polatın bilgisayar açtırma sahnesinini tekrarını izliyoruz yine reklama giriyor reklam bitiyor polatın bilgisayara bakamsıyla dizi bitiyor ayoll 2 koca reklam bekledik ve aynı sahnenin tekrarını izledik yeni birşey görmeden aynı şeyi izledik :kizgin::kizgin::kizgin:
22.45 te bolum bitti aslinda reklam donuslerinde de bes dakika tekrarini verdi :))))ben bu isten zerre bisey anlamadim ,ne yapmaya calisiyorlar