aga bölüm iyi falan değil inş reklamdan sonra açılırbölüm şuana kadar patlama yapamadı iyi gidiyor ama bu yarıda patlama bekliyorum.
aga bende öyle dicemde bana yine saldırırsınız diye korkuyorum bölüm gerçekten şuana kadar boş diyolaglarla doluydu hiç bir icraat yok malesef ama inşallah bu yarıdan sonra açılıraga bölüm iyi falan değil inş reklamdan sonra açılır
yav ben de onu diyorum nasıl bir sahne bu resmen zaman doldurmak için çekilmiş cahit safiyenin yanına 15 dakikada anca gitti boş boş işler sonra yine aynı yere geldi iş bu sahneler vadiye yakışmıyorYa arkadaslar su cahitin oradan tek basina kurtulma sahnesine ne diyorsunuz nabiz durdurma kimsenin oralarda olmamasi bu oyun muydu yoksa neydi anlamadim.anlatinda anlayalim![]()
cahktin sahneleri settar aganin sahnesi polatin tek basina lion timini al assagi etmesi butun bunlar bir hafts aradan sonra mi cekildi biz bu sahneleri izlemek icin mi bir hafta tehir yedikaga bölüm iyi falan değil inş reklamdan sonra açılır
abi bu seneki kurgucu hiç iyi değil malesef senaryo ekibide işi rayına oturtamadı yokki cüneytle bahadır kapasitesinde başka adam onları alalımYa arkadaslar su cahitin oradan tek basina kurtulma sahnesine ne diyorsunuz nabiz durdurma kimsenin oralarda olmamasi bu oyun muydu yoksa neydi anlamadim.anlatinda anlayalim![]()
Yav tamam anlarim orada vakit gecirsinlerde bir mantik oluryav ben de onu diyorum nasıl bir sahne bu resmen zaman doldurmak için çekilmiş cahit safiyenin yanına 15 dakikada anca gitti boş boş işler sonra yine aynı yere geldi iş bu sahneler vadiye yakışmıyor
bunu çekip koyan yönetmene biraz ciddiyet diyorum sezon başından beri bu kadar rahatsızlık duyduğum sahne olmamıştıYav tamam anlarim orada vakit gecirsinlerde bir mantik olur))nabizi durdurmasi ayni anda iki dev adami sikarsk oldurmesi ve kimsenin oralarda olmamasi sacmaligin daniskasi bu bolumu tekrar izleyip bizim karsimiza nasil sunarlar anlamis deilim