Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölüm Yorumları

bölüm şuana kadar patlama yapamadı iyi gidiyor ama bu yarıda patlama bekliyorum.

Elleri bağlıyken kalbini durduran tek adam Cahit. Gerçekte varmı böyle bişey emin değilim. Ortalamasını tutturamazsan öteki tarafı boylarsın. :)

Ya arkadaslar su cahitin oradan tek basina kurtulma sahnesine ne diyorsunuz nabiz durdurma kimsenin oralarda olmamasi bu oyun muydu yoksa neydi anlamadim.anlatinda anlayalim :)

aga bölüm iyi falan değil inş reklamdan sonra açılır
aga bende öyle dicemde bana yine saldırırsınız diye korkuyorum bölüm gerçekten şuana kadar boş diyolaglarla doluydu hiç bir icraat yok malesef ama inşallah bu yarıdan sonra açılır

Ya arkadaslar su cahitin oradan tek basina kurtulma sahnesine ne diyorsunuz nabiz durdurma kimsenin oralarda olmamasi bu oyun muydu yoksa neydi anlamadim.anlatinda anlayalim :)
yav ben de onu diyorum nasıl bir sahne bu resmen zaman doldurmak için çekilmiş cahit safiyenin yanına 15 dakikada anca gitti boş boş işler sonra yine aynı yere geldi iş bu sahneler vadiye yakışmıyor

abi bu seneki kurgucu hiç iyi değil malesef senaryo ekibide işi rayına oturtamadı yokki cüneytle bahadır kapasitesinde başka adam onları alalım

yav ben de onu diyorum nasıl bir sahne bu resmen zaman doldurmak için çekilmiş cahit safiyenin yanına 15 dakikada anca gitti boş boş işler sonra yine aynı yere geldi iş bu sahneler vadiye yakışmıyor
Yav tamam anlarim orada vakit gecirsinlerde bir mantik olur :)))nabizi durdurmasi ayni anda iki dev adami sikarsk oldurmesi ve kimsenin oralarda olmamasi sacmaligin daniskasi bu bolumu tekrar izleyip bizim karsimiza nasil sunarlar anlamis deilim

Cahit ile Safiye'nin evlenmesini istiyordum ama vazgeçtim. Adamın salak Safiye yüzünden başına gelmeyen kalmadı. :)

Bu arada felaket dişim ağrıyor yarın aldırmaya gideceğim zar zor yazıyorum mesajı.

Settar ağa sahneleri ne yav ne gereksiz bir karakterdir vadi tarihinin en cacık ismi
Görüntü çok basık karanlık niye böyle resmen karanlık
Yalnız helganin müziği çok güzel :)

Yav tamam anlarim orada vakit gecirsinlerde bir mantik olur :)))nabizi durdurmasi ayni anda iki dev adami sikarsk oldurmesi ve kimsenin oralarda olmamasi sacmaligin daniskasi bu bolumu tekrar izleyip bizim karsimiza nasil sunarlar anlamis deilim
bunu çekip koyan yönetmene biraz ciddiyet diyorum sezon başından beri bu kadar rahatsızlık duyduğum sahne olmamıştı

Ulan Başlarım helganiza da settariniza da .......

amaç ne merak ediyorum
Bu Müzik reaksiyon un müziğe benziyor :D

yyyuuuuuh be bir de koydukları müziğe bak şimdi meraktan heyecandan kalbim duracak şaka mı bu ya 😡😡😡

Allah sonumuzu hayir etsin :)))biz daha iyi bolumler beklerken helga zehra mozik settar sahnelerini izliyoruz :))))

5 dk yı al çöpe at

Müziğe bak
gökhan kirdar bitmiş

Tilki raskoln gibi adamlar varken Settar helga izliyoruz lanet olsun
Şu konseyde bi kurulmadı 10 bölümdür

Son düzenleme: