Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm Yorumları

Setter Ağa gelmesi komedi yönünü eksikliğini hisetmemiz için geldiği belli @takas ama zaten Tuncay gelecek bence Hüsnüde gelir bir süpriz olabilir :):)

Tilki geldi özlemişim be vadideki eski karekterlerin havasını hemen hisettirdi :):)

Setter Ağa gelmesi komedi yönünü eksikliğini hisetmemiz için geldiği belli @takas ama zaten Tuncay gelecek bence Hüsnüde gelir bir süpriz olabilir :):)

Tilki geldi özlemişim be vadideki eski karekterlerin havasını hemen hisettirdi :):)
aga hoşgeldin şeref verdin seni görmek çok güzel :D
tilki bi başka ya daha bu başlangıçtı haftaya estirecektir
tuncay da gelecek bence ama ne zaman geçenlerde haberi çıktı ama ses yok deli hüsnü abidin tuncay gelse yeter valla :D

aga hoşgeldin şeref verdin seni görmek çok güzel :D
tilki bi başka ya daha bu başlangıçtı haftaya estirecektir
tuncay da gelecek bence ama ne zaman geçenlerde haberi çıktı ama ses yok deli hüsnü abidin tuncay gelse yeter valla :D
Bak ben Abidini unuttum o da ölmemişti keşke o da gelse .Tuncay,Hüsnü,Abidin uçurur komedi yönünden :D

Son düzenleme:

Bak ben Abidini unuttum o da ölmemişti keşke o da gelse .Tuncay,Hüsnü,Abidin uçurur komedi yönünden :D
sen ne diyon aga ya gülmekten öldürürler bizi :D

Annem izin vermedi bilgisayarin basina gecip bolumu indirmeme vadi forumunda ki crzyptex kardesim sagolsun Allah bin kere razi olsun ondan gunu kurtardi :D

20:45 21:01
21:45 22:00
22:45 23:00
23:45 00:00
00:01 00:15

aşağı yukarı reklam düzeni böyleydi , toplam 5 kuşak reklam girildi

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D16.10.201420:44:2124:14:40DIZILER9,8326,9436,50

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D16.10.201420:44:2124:14:40DIZILER7,2720,8034,96

Vay arkadaş bir 10 alamadık gine ya 9.83 nedir ama 10'a gittikçe yaklaşıyoruz :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato