aga hoşgeldin şeref verdin seni görmek çok güzelSetter Ağa gelmesi komedi yönünü eksikliğini hisetmemiz için geldiği belli @takas ama zaten Tuncay gelecek bence Hüsnüde gelir bir süpriz olabilir
Tilki geldi özlemişim be vadideki eski karekterlerin havasını hemen hisettirdi![]()
Bak ben Abidini unuttum o da ölmemişti keşke o da gelse .Tuncay,Hüsnü,Abidin uçurur komedi yönündenaga hoşgeldin şeref verdin seni görmek çok güzel
tilki bi başka ya daha bu başlangıçtı haftaya estirecektir
tuncay da gelecek bence ama ne zaman geçenlerde haberi çıktı ama ses yok deli hüsnü abidin tuncay gelse yeter valla![]()
sen ne diyon aga ya gülmekten öldürürler biziSetter Ağa gelmesi komedi yönünü eksikliğini hisetmemiz için geldiği belli @takas ama zaten Tuncay gelecek bence Hüsnüde gelir bir süpriz olabilir
Tilki geldi özlemişim be vadideki eski karekterlerin havasını hemen hisettirdi
Bak ben Abidini unuttum o da ölmemişti keşke o da gelse .Tuncay,Hüsnü,Abidin uçurur komedi yönünden![]()
Gelirler hacı ne dedisek oldu Tilki dedik geldisen ne diyon aga ya gülmekten öldürürler bizi![]()
aynen seyirciyi dinliyolar onlarda elbet gelecektirGelirler hacı ne dedisek oldu Tilki dedik geldidaha nolsun
![]()
Saruhan Hünel konusu noldu hacı bir gelişme var mı?aynen seyirciyi dinliyolar onlarda elbet gelecektir![]()
valla acayip para kırdılar ben böyle reklam görmedimKanal D çok akılsız kanal başlat 21.45 de ne uzatıyon 00.00 ye kadar ne gerek var
aga ben 5 kuşak oldu diye hatırlıyorum dur şimdi sayalım4 kuşak reklam verdiler toplam 1 saat
değilmi @-KADİR- aga
süpriz olmadı geçmeyi beklemiyorduk, yine de artış yaşıyoruz adım adım her hafta artıyor 🙂Vay arkadaş bir 10 alamadık gine ya 9.83 nedir
Adım adım 10'a doğru ilerliyoruzsüpriz olmadı geçmeyi beklemiyorduk, yine de artış yaşıyoruz adım adım her hafta artıyor 🙂