onlar dünyadan kopmuşlar takmaya gerek yokben bölümü beğendim ama vadi forumunda yerden yere vuruyorlar arkdaşlar
sizlerin yorumları moralimi düzelti valla
onlar dünyadan kopmuşlar takmaya gerek yokben bölümü beğendim ama vadi forumunda yerden yere vuruyorlar arkdaşlar
onlar dünyadan kopmuşlar takmaya gerek yok![]()
Abartmasan olmazonur tan resmen osman sınava meydan okuyo bu nasıl bi çekim kalitesi helal olsun be adam kendini acayip geliştirmiş
Sen bırak onları ya. Valla onlara kalsa Vadi dünyadaki en kötü dizi. Diziyi nasıl daha fazla eleştiririm diye uğraşıyolar resmen. Küçük ayrıntılara takılıp diziye mal ediyolar. Hepsi de birbirinden etkilenip gaza gelip yerin dibine sokuyolar diziyi.ben bölümü beğendim ama vadi forumunda yerden yere vuruyorlar arkdaşlar
Bölüm süperdi ya. Arada durgunluklar vardı, ama bundan doğal bir şey var mı? 100 dakika bölüm çekeceklerine 70 dk çeksinler, 30 dklık sıkıcı sahneleri atsınlar, oh mis
Bölüm sonu zekiceydi. Uçuş yasağını kaldırtıp saldırı yaptılar.
Polat yine içerde kaldı
Abartmasan olmaz
Bu seviye normal olan, olması gereken zaten
Sen bırak onları ya. Valla onlara kalsa Vadi dünyadaki en kötü dizi. Diziyi nasıl daha fazla eleştiririm diye uğraşıyolar resmen. Küçük ayrıntılara takılıp diziye mal ediyolar. Hepsi de birbirinden etkilenip gaza gelip yerin dibine sokuyolar diziyi.
Bence gayet güzel bir bölümdü. İlla 200.cü bölüm diye her saniye çatışacak halleri yok. Elbette bi yerden sonra durgunlaşması normal.
Bölümde en beğendiğim yerlerden biri de Ömer babanın dua ettiği sahneydi. Malesef günümüz dizilerinde böyle sahneler göremiyoruz. Bu eksikliği Kurtlar Vadisi ekibi yine kapattı. Ayrıca duanın mealinin altyazı da yazması da ayrı güzel olmuş.
Genel olarak bana göre 200. bölüme yakışan bir bölüm olmuş.
9/10
al pacino falan gelse süper olurYalnız Yüce Efendi diye biri çıktı ya, o kadar mutlu oldum ki... İnşallah güzel bir oyuncu olur da coşarız
Şu büyük Üstat'tan da bi kurtulsak da yerine karizmatik birisi gelse. Yüce Efendi ve Büyük Üstat, karizmatik ikiliyi izlesek keşke![]()
Hahaal pacino falan gelse süper olurama sanmam elazığlı biri gelir o role bence
![]()
al pacino falan gelse süper olurama sanmam elazığlı biri gelir o role bence
![]()
Beğenmeyen izlemez zaten açık ve net ortada bir emek saygı bile göstermiyorlar bu bölüm herkesi tatmin etmiş olması lazım süperdi.![]()
aynen ya ömer babanın sahnesini gözlerim dolarak izledim ben öyle
güzel dua etti ki iyiki vardı bu sahne
Dua sahnesinde alt yazi dua olarak verilmesi Türkiyede diziler icin bir ilk degil mi?
amener resulu okumuştu ömer baba onunda mealini alt yazı olarak geçmişlerdi pürmüz nevzat erenin mezarı başında ya 42, yada 43, bölümdü seyretmenizi tavsiye ederim abartmıyorum önlarca kez izlemiştim o sahneyi tüylerim hislerim hep biribirine karışmıştıDua sahnesinde alt yazi dua olarak verilmesi Türkiyede diziler icin bir ilk degil mi?