Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Yorumları

Bölüm süperdi ya. Arada durgunluklar vardı, ama bundan doğal bir şey var mı? 100 dakika bölüm çekeceklerine 70 dk çeksinler, 30 dklık sıkıcı sahneleri atsınlar, oh mis :(
Bölüm sonu zekiceydi. Uçuş yasağını kaldırtıp saldırı yaptılar. :)
Polat yine içerde kaldı :(
onur tan resmen osman sınava meydan okuyo bu nasıl bi çekim kalitesi helal olsun be adam kendini acayip geliştirmiş
Abartmasan olmaz :F
Bu seviye normal olan, olması gereken zaten :)

ben bölümü beğendim ama vadi forumunda yerden yere vuruyorlar arkdaşlar
sizlerin yorumları moralimi düzelti valla
Sen bırak onları ya. Valla onlara kalsa Vadi dünyadaki en kötü dizi. Diziyi nasıl daha fazla eleştiririm diye uğraşıyolar resmen. Küçük ayrıntılara takılıp diziye mal ediyolar. Hepsi de birbirinden etkilenip gaza gelip yerin dibine sokuyolar diziyi.

Bölüm süperdi ya. Arada durgunluklar vardı, ama bundan doğal bir şey var mı? 100 dakika bölüm çekeceklerine 70 dk çeksinler, 30 dklık sıkıcı sahneleri atsınlar, oh mis :(
Bölüm sonu zekiceydi. Uçuş yasağını kaldırtıp saldırı yaptılar. :)
Polat yine içerde kaldı :(

Abartmasan olmaz :F
Bu seviye normal olan, olması gereken zaten :)

Sen bırak onları ya. Valla onlara kalsa Vadi dünyadaki en kötü dizi. Diziyi nasıl daha fazla eleştiririm diye uğraşıyolar resmen. Küçük ayrıntılara takılıp diziye mal ediyolar. Hepsi de birbirinden etkilenip gaza gelip yerin dibine sokuyolar diziyi.

aynen öyle nasıl izliyorlar bu diziyi anlamıyorum

Bence gayet güzel bir bölümdü. İlla 200.cü bölüm diye her saniye çatışacak halleri yok. Elbette bi yerden sonra durgunlaşması normal.

Bölümde en beğendiğim yerlerden biri de Ömer babanın dua ettiği sahneydi. Malesef günümüz dizilerinde böyle sahneler göremiyoruz. Bu eksikliği Kurtlar Vadisi ekibi yine kapattı. Ayrıca duanın mealinin altyazı da yazması da ayrı güzel olmuş.

Genel olarak bana göre 200. bölüme yakışan bir bölüm olmuş.

9/10

Bence gayet güzel bir bölümdü. İlla 200.cü bölüm diye her saniye çatışacak halleri yok. Elbette bi yerden sonra durgunlaşması normal.

Bölümde en beğendiğim yerlerden biri de Ömer babanın dua ettiği sahneydi. Malesef günümüz dizilerinde böyle sahneler göremiyoruz. Bu eksikliği Kurtlar Vadisi ekibi yine kapattı. Ayrıca duanın mealinin altyazı da yazması da ayrı güzel olmuş.

Genel olarak bana göre 200. bölüme yakışan bir bölüm olmuş.

9/10

aynen ya ömer babanın sahnesini gözlerim dolarak izledim ben öyle
güzel dua etti ki iyiki vardı bu sahne

Yalnız Yüce Efendi diye biri çıktı ya, o kadar mutlu oldum ki... İnşallah güzel bir oyuncu olur da coşarız :D
Şu büyük Üstat'tan da bi kurtulsak da yerine karizmatik birisi gelse. Yüce Efendi ve Büyük Üstat, karizmatik ikiliyi izlesek keşke :D

Yalnız Yüce Efendi diye biri çıktı ya, o kadar mutlu oldum ki... İnşallah güzel bir oyuncu olur da coşarız :D
Şu büyük Üstat'tan da bi kurtulsak da yerine karizmatik birisi gelse. Yüce Efendi ve Büyük Üstat, karizmatik ikiliyi izlesek keşke :D
al pacino falan gelse süper olur :D ama sanmam elazığlı biri gelir o role bence :kiki:

Beğenmeyen izlemez zaten açık ve net ortada bir emek saygı bile göstermiyorlar bu bölüm herkesi tatmin etmiş olması lazım süperdi. :D

dua sahnesi süperdi anlamının alt yazı olarak verilmesi de çok güzeldi zaten önemli olan anlamıdır

Dua sahnesinde alt yazi dua olarak verilmesi Türkiyede diziler icin bir ilk degil mi?
amener resulu okumuştu ömer baba onunda mealini alt yazı olarak geçmişlerdi pürmüz nevzat erenin mezarı başında ya 42, yada 43, bölümdü seyretmenizi tavsiye ederim abartmıyorum önlarca kez izlemiştim o sahneyi tüylerim hislerim hep biribirine karışmıştı

@takas o sahneyi bulup koysana bidaha herkes seyretse

arkadaşlar dizide geçen futbol muhabbetiyle ilgili olarak birkaç şey yazmak isterim
burada herkes bu muhabbetten dolayı yok aziz yıldırım yok ünal aysan dan bahsetmiş şike sürecine dem vurmuşlar aslında olayların ne bu süreçle nede ismi geçen başkanlarla alakası var
koç ailesiyle inan kıraçın tapınakçılarla işbirliği yaparak türkiyeyi yönetmelerini anlatıyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre