aga kaptırmayla alakası yok saçmalıyosevmekse biz daha çok severiz ama gerek yok çocuk gibi rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapmaya
mesaj yerine gitmiştir umarım
![]()
Vurmazsan yüzüne anlamaz aynen devam.
aga kaptırmayla alakası yok saçmalıyosevmekse biz daha çok severiz ama gerek yok çocuk gibi rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapmaya
![]()
Diyemediklerimi demişsinaga kaptırmayla alakası yok saçmalıyosevmekse biz daha çok severiz ama gerek yok çocuk gibi rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapmaya
![]()
HeyecandanMerakla ve heyecanla bekliyoruz. İnşallah süper bölüm olur. Yine fragman yanıltmasına gelmeyiz
Şöyle mesajlar yazmana ne gerek var? Düzgünce yazsan olmuyor mu ÇD?![]()
![]()
sezonun açık ara en iyi bölümü müzikler senaryo aksiyon herşey 4 4 lük süper ötesi bu kadarını beklemezdim çok süper ya
aynen evde kimse yok ses sonda süper ötesi ya uzun zamandır hiçbişeyden bu kadar zevk almamıştım iyi ki var bu diziEvde kimse yok, böyle bir bölüme denk gelmesi cuk oturdu.Son ses izliyorum, süper, harika, enfesto.
![]()
onur tan resmen osman sınava meydan okuyo bu nasıl bi çekim kalitesi helal olsun be adam kendini acayip geliştirmişBölüm mükemmel ya. Süperdi operasyon falanİnşallah böyle devam eder. Fragmandaki çoğu sahne gerçekleşti bile.
aga dedi ya aksaçlılıktan istifa edecem diyeBölüm harika ancak polat tekrar döndü odaya umarım çıkar oradan.![]()
oha for sen ne istiyosun çok merak ediyorum saçmalama yaBölümü beğenmedim daha iyi olabilirdi
Ya Allah aşkına bu bölüm 200 e yakışan bir bölümmü ya normal bir bölüm işteaga dedi ya aksaçlılıktan istifa edecem diye
bölüm süper gidiyo valla polatı bile aramıyorum bu bölüm reklamdan sonra mükemmel bir aksiyon sahnesi geliyo
oha for sen ne istiyosun çok merak ediyorum saçmalama ya