Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Yorumları

aga kaptırmayla alakası yok saçmalıyo :D sevmekse biz daha çok severiz ama gerek yok çocuk gibi rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapmaya :D mesaj yerine gitmiştir umarım :D

Vurmazsan yüzüne anlamaz aynen devam. :D

nazife anne ali diyor :T

operasyon iptal olmus dagilin beyler :bağır::T
polat aksacli olmaktan vazgecti :oley:

Son düzenleme:
bölüm iyi gidiyor

aksiyon başladı

Son düzenleme:
sezonun açık ara en iyi bölümü müzikler senaryo aksiyon herşey 4 4 lük süper ötesi bu kadarını beklemezdim çok süper ya

Evde kimse yok, böyle bir bölüme denk gelmesi cuk oturdu. :D Son ses izliyorum, süper, harika, enfesto. :D

Operasyon sahnesi harikaydı ya :D Yerimden zıpladım resmen :D Poyraz bu bölüm gidici gibi öldürmeye fırsatları oldu ama öldüremediler hep bir aksilik çıktı Polat öldürecek

Bölüm mükemmel ya. Süperdi operasyon falan :D İnşallah böyle devam eder. Fragmandaki çoğu sahne gerçekleşti bile.

Allahım bu nasıl bir bölümdür ya ailecek yemek yerken bile yemeyi gözümüz görmedi :D Ağzımız açık izledik :D

Polat'ın bomba sahnesi final sahnesi deil final sahnesinde Polat Poyraz'ı halledecek gibi :D

Bölüm mükemmel ya. Süperdi operasyon falan :D İnşallah böyle devam eder. Fragmandaki çoğu sahne gerçekleşti bile.
onur tan resmen osman sınava meydan okuyo bu nasıl bi çekim kalitesi helal olsun be adam kendini acayip geliştirmiş

bölüm güzel gidiyor safiyenin sahnesini saymazsam güzel sevmedm
safiyenin sahnesini

aga dedi ya aksaçlılıktan istifa edecem diye :D

bölüm süper gidiyo valla polatı bile aramıyorum bu bölüm reklamdan sonra mükemmel bir aksiyon sahnesi geliyo

oha for sen ne istiyosun çok merak ediyorum saçmalama ya
Ya Allah aşkına bu bölüm 200 e yakışan bir bölümmü ya normal bir bölüm işte

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre