Maskeli Fedai
Favori Üye
Bende öyle yaptım agaAga sana şu kadar söyleyeyim ki 2 saate birden bakıyordum bizim bilgisayarın saati 18:00.00 oldu bekledim 18.00.15 oldu diğer saat 18.00.00 oldu öyle açtım benim ki hatalı herhalde
Bende öyle yaptım agaAga sana şu kadar söyleyeyim ki 2 saate birden bakıyordum bizim bilgisayarın saati 18:00.00 oldu bekledim 18.00.15 oldu diğer saat 18.00.00 oldu öyle açtım benim ki hatalı herhalde
Olur yine aynı olsun kaybedersen Orço'yu koyarsın ben de sen seç başka bi şey.bilgisayarın saatine bak konuyu hazırla 00 olduğu an bas öyle yaparsan kesin açarsın
ne mi var görmüyon mu çd kaç haftadır açamıyo eğer evde olursam o saatte açtırmam iddasına giriyon mu![]()
en sevmediğin isimlerinden birini koyarız star tv logosu da olabilirOlur yine aynı olsun kaybedersen Orço'yu koyarsın ben de sen seç başka bi şey.![]()
Yine kaybedecenOlur yine aynı olsun kaybedersen Orço'yu koyarsın ben de sen seç başka bi şey.![]()
aga ben unutmasaydım kaçırırdın şanslısınsaniyesinde açıyorum 18.00.00 da
aga açamazsın![]()
Tamam agam Star TV logosunu koymasam neyse haftaya daha iddialıyım.en sevmediğin isimlerinden birini koyarız star tv logosu da olabilirama evdeysem iddaa geçerli olacak tmm mı aga
![]()
görüşürüz aga evde olursam bu saatte kapışırızHaftaya görüşürüz işim olmazsa.![]()
Şöyle mesajlar yazmana ne gerek var? Düzgünce yazsan olmuyor mu ÇD?Allah'ını seven kalp krizinden gitmesin EFSANELER EFSANE KURTLAR VADİSİ BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
AZ KALDI AZ 200. BÖLÜME OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
aynen @çocuklarduymasın düzgün yazsan olmuyo mu agaMerakla ve heyecanla bekliyoruz. İnşallah süper bölüm olur. Yine fragman yanıltmasına gelmeyiz
Şöyle mesajlar yazmana ne gerek var? Düzgünce yazsan olmuyor mu ÇD?![]()
aga kaptırmayla alakası yok saçmalıyoAdam kendini kaptırmış iyice @XanTier ondan oluyor bunlar.![]()