Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Yorumları

bilgisayarın saatine bak konuyu hazırla 00 olduğu an bas öyle yaparsan kesin açarsın

ne mi var görmüyon mu çd kaç haftadır açamıyo eğer evde olursam o saatte açtırmam iddasına giriyon mu :D
Olur yine aynı olsun kaybedersen Orço'yu koyarsın ben de sen seç başka bi şey. :X

Haftaya görüşürüz işim olmazsa. :F
görüşürüz aga evde olursam bu saatte kapışırız :D

yenilen pehlivan güreşe doymazmış :kiki: iddaa konusunu sonra konuşuruz zaten haftaya bayram 2 hafta var daha :D
neyse diziyle ilgili yorumlara geçelim

müthiş bir aksiyon olacak orası kesin baron murat vurulabilirmiş öyle bi tüyo dolaşıyo

200. Bölüm özeldir her yönüyle ben kazandım dahası yok. :F

Beyler bölüm yorumları alalım artık sen açtın ben açacağım yeter. :D

memlekete gitmeseydim 201.bölüm başlığını hepinizden önce açardım

Az sonra özel çalışmam bu konuda olacak . :D

Şimdi Vadinin sitesine baktım da adamlar acayip geride kalmışlar ya taa sezon finalinde :D

Son düzenleme:
tg250.gif

tg250.gif

efsane 20.00 de özetiyle başladı otoban müziği var şuan gezi sahnesi eşliğinde :D
polat yaşlandıkça karizma iyice artıyo fragmandaki hali süperdi

Merakla ve heyecanla bekliyoruz. İnşallah süper bölüm olur. Yine fragman yanıltmasına gelmeyiz :D

Allah'ını seven kalp krizinden gitmesin EFSANELER EFSANE KURTLAR VADİSİ BAŞLIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

AZ KALDI AZ 200. BÖLÜME OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Şöyle mesajlar yazmana ne gerek var? Düzgünce yazsan olmuyor mu ÇD? :(

özet süper gidiyor çekim kalitesi mükemmel onur tan çok iyi gelişme göstermiş farkını koyuyo resmen helal olsun

Merakla ve heyecanla bekliyoruz. İnşallah süper bölüm olur. Yine fragman yanıltmasına gelmeyiz :D

Şöyle mesajlar yazmana ne gerek var? Düzgünce yazsan olmuyor mu ÇD? :(
aynen @çocuklarduymasın düzgün yazsan olmuyo mu aga

jack vuruldu :D