Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Yorumları

abi sende ne hafıza var ya çok sağlam bi vadicisin ben bu sahneyi bile hatırlamıyorum bırak bölümü helal olsun vallahi ne diyim :D

arkadaşlar dizide geçen futbol muhabbetiyle ilgili olarak birkaç şey yazmak isterim
burada herkes bu muhabbetten dolayı yok aziz yıldırım yok ünal aysan dan bahsetmiş şike sürecine dem vurmuşlar aslında olayların ne bu süreçle nede ismi geçen başkanlarla alakası var
koç ailesiyle inan kıraçın tapınakçılarla işbirliği yaparak türkiyeyi yönetmelerini anlatıyor.
abi dizide sarp karakteri ali koçu canlandırıyomuş öyle diyolar hani fb de başkanlık seçimi olacak ya oraya bi gönderme mi var acaba

Kurtlar Vadisi Pusu 42.Bölüm
http://www.izlesem.org/kvp-omer-baba-bakara-duasi1.html

görüntü kalitesi kötü daha iyisini bulucam şimdi izleyen burdan izlesin süper bi sahne

alın arkadaşlar 42.bölümün başı daha net bi görüntü
kardeş allah senden razı olsun muazzam bir amener resulu yine çok etkılendım bu dızıyı işte bu sebebten dolayı çok sevıyorum kelimeler bulamıyorum bu nasıl bişey ya

abi sende ne hafıza var ya çok sağlam bi vadicisin ben bu sahneyi bile hatırlamıyorum bırak bölümü helal olsun vallahi ne diyim :D

abi dizide sarp karakteri ali koçu canlandırıyomuş öyle diyolar hani fb de başkanlık seçimi olacak ya oraya bi gönderme mi var acaba
nizamettini de bir klubun kanaat önderi derken gs deki inan kıraçı

ben bunun tekrarını o kadar çok seyrettim ki inan bizin dükkandaki arkadaşlar bunu seyrede seyrede hepsi gitti amener resuluyu ezberledi o kadar çok etkılendıler kı

vay be abi helal olsun sen ne büyük adamsın be :D bende ezbere biliyorum çok güzel bi dua gerçekten yatsı namazlarından sonra da camilerde okunur çok güzel gerçekten

ben o eski bölümleri diziyi canlı seyrettikten sonra bidaha seyrederdim demiştim ya kvp nun eski bölümleri ergenekon sürecini bütün çıplaklığıyla birebir anlatmıştı benimde siyasete ayrı bir ilgim vardır bundan dolayı o sahneleri o replikleri hiç unutmam hafızama kazınmıştır

vay be abi helal olsun sen ne büyük adamsın be :D bende ezbere biliyorum çok güzel bi dua gerçekten yatsı namazlarından sonra da camilerde okunur çok güzel gerçekten
çok muazzam bir duadır

estağfirullah biz kim büyüklük kim büyük olan ALLAH bizler zerre bile deiliz

Son düzenleme:
halla halla bakıyorumda diziyi herkes beğenmiş hiç eleştiren yok olmaz böyle yada benim şansıma yine denk geldi dün kursdan izin aldım tatil için bu sezon ilk ve son kez tvden izleyişim oldu bölüm isterse dehşet olsun ama hepinizin göz ardı ettiği bişey var çekim kalitesi muhteşem ona sözüm yok ama çatışma sahneleri ne öyle ya helikopter sahnesi aynı şekilde keza çocuk oyunumu oynuyo poyraz çokcuklar gibi yaşasınn ben bunları vuruyorum der gibi bir hava estiriyolar zaten dizide 2 3 tane çatışma sahnesi oluyo onuda süreyi uzatıcam diye ağırdan ağırdan çekimler koyarak süreyi uzatıyo gerçeklik 0.Biliyorum bir çoğunuz bana kızıcaksınız ama gerçekler acıdır ben eski vadi deki çatışma sahneleri gibi gerçeklik istiyorum buda benim en doğal hakkım 11 yıllık bir izleyicisi olarak.

halla halla bakıyorumda diziyi herkes beğenmiş hiç eleştiren yok olmaz böyle yada benim şansıma yine denk geldi dün kursdan izin aldım tatil için bu sezon ilk ve son kez tvden izleyişim oldu bölüm isterse dehşet olsun ama hepinizin göz ardı ettiği bişey var çekim kalitesi muhteşem ona sözüm yok ama çatışma sahneleri ne öyle ya helikopter sahnesi aynı şekilde keza çocuk oyunumu oynuyo poyraz çokcuklar gibi yaşasınn ben bunları vuruyorum der gibi bir hava estiriyolar zaten dizide 2 3 tane çatışma sahnesi oluyo onuda süreyi uzatıcam diye ağırdan ağırdan çekimler koyarak süreyi uzatıyo gerçeklik 0.Biliyorum bir çoğunuz bana kızıcaksınız ama gerçekler acıdır ben eski vadi deki çatışma sahneleri gibi gerçeklik istiyorum buda benim en doğal hakkım 11 yıllık bir izleyicisi olarak.
RECEP KARDEŞİM SENİ ÖZLEDİK

çatışmanın dışında konusunu nasıl buldun ondan bahset

RECEP KARDEŞİM SENİ ÖZLEDİK

çatışmanın dışında konusunu nasıl buldun ondan bahset

eyvallah abi bende sizi özledim 1 sene böyle artık.
abi valla geçen bölüme kadar internetten izliyodum hafta sonları tamam çatışmalar en başından belli ofsayttı ama bu bölüm benim ilgimi hiç çekmedi nedenmi çünkü dizi hatalarla doluydu
1 margaretın arabayla bursaya gelmesi akifin bursa istanbul arasını 2 dkkaya indirmesi o işkenceden çıktığı halde dışarı çıkarken gömleğinin ütüsünün bile bozulmaması(kanlekesei olmamasını söylemiyorum bile)dünkü çocuk akifin abdülheye laf sokması en iyisi abdülüde memati gibi öldürsünler adamın konumu polattan sonraki 2.ci adam konumundaki naip amma daha kgtdeki adama sözünü dinletemiyo çatışmalara giremiyo ve daha neler neler artık diziye çatışma sahneleri koymasınlar vallahi bak hiç heyecan vermiyo zaman kaybı kgt elemanlarının kızları ceylan gibi sekiyo başka bişey yok.

helikopter sahnesi neydi öyle ya vadiye yakışmadı ama bunun da bir mantıklı açıklaması var agalar set resimlerinde görmüşsünüzdür bazuka vardı kgt de işte onunla o helikopteri patlatacaklar ondan 3d animasyon şeklinde yapmışlar yoksa vadi hiç yoksa bir sezonda en az 10 kere helikopter kullanır çok zor bişey değil

helikopter sahnesi neydi öyle ya vadiye yakışmadı ama bunun da bir mantıklı açıklaması var agalar set resimlerinde görmüşsünüzdür bazuka vardı kgt de işte onunla o helikopteri patlatacaklar ondan 3d animasyon şeklinde yapmışlar yoksa vadi hiç yoksa bir sezonda en az 10 kere helikopter kullanır çok zor bişey değil

aga keşke tek sıkıntı helikopter olsa görmüyomusun çatışmaları sende bende bu diziyi 11 yıldır izliyoruz doğru söyle Allah aşkına sen bu sahneleri beğeniyomusun tabi hiç biri eski sahneleri tutatmaz ama gerçekçilik bakımından soruyorum eğer sen diyosan evet bu sahneler çok güzel ben daha bişey demiyorum.Yalnız anti parantez ben bu adamın çekim kalitesine tak bişey diyemem çok güzel açıları var bu sezon ama çatışma efekt animasyon 0 malesef

Bölümü açıkça söylemek gerekirse beğenmedim.Çok kötüydü sıkıcı ve durgundu.Örnek vermek gerekirse geçen yılki 170.bölüm öyle bir akıcıydı ki ben ne zaman bittiğini bile hatırlamıyorum o derece çabuk geçmişti zaman ama bu bölümde saate baktım saat daha 10:30 yani aradaki fark gerçekten çok kötü.Aksiyon sahneleri çok amatörce recep agama katılıyorum o helikopter sahnesi tam bir komedi resmen.200.bölüm beklentilerimi karşılamadı maalesef.Bir kez daha anladım gizem şart gizem olmadan olmaz

bu hafta vadi olmaz da atv nin yayın akışında yeni bölüm var gözüküyo