Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Yorumları

Ya Allah aşkına bu bölüm 200 e yakışan bir bölümmü ya normal bir bölüm işte
ya saçmalama Allah ını seversen sezonun açık ara en iyi bölümü 200.bölüme fazlasıyla yakışan bi bölüm 10 üzerinden 10 beğenmeyen izlemesin zorla izletmiyolar bunu da beğenmeyen sorunu kendinde arasın zaten

ya saçmalama Allah ını seversen sezonun açık ara en iyi bölümü 200.bölüme fazlasıyla yakışan bi bölüm 10 üzerinden 10 beğenmeyen izlemesin zorla izletmiyolar bunu da beğenmeyen sorunu kendinde arasın zaten
Benim beğenip beğenmeme durumuma sen karar veremezsin burda fikrimi söyülüyorum.Daha iyisi çekilebilirdi

Benim beğenip beğenmeme durumuma sen karar veremezsin burda fikrimi söyülüyorum.Daha iyisi çekilebilirdi
bırak bu işleri ya daha iyisi her zaman çekilir bu da müthiş bir bölüm çok saçmalıyosun be aga gerçekten yorumlarına saygım var ama bu bölüme kötü diyen bi yoruma saygı flan duymam her hafta aynı şeyleri yazıyon zaten madem beğenmiyon zorla mı izletiyolar git intikamı falan izle

Her hafta son sahne olarak Polatın televizyondan Akifin operasyonunu izlemesi kabak tadı verdi bölüme lafım yok ama Polatın o odadan çıkacağı da yok çocukta yaptı hadi hayırlısı..

bırak bu işleri ya daha iyisi her zaman çekilir bu da müthiş bir bölüm çok saçmalıyosun be aga gerçekten yorumlarına saygım var ama bu bölüme kötü diyen bi yoruma saygı flan duymam her hafta aynı şeyleri yazıyon zaten madem beğenmiyon zorla mı izletiyolar git intikamı falan izle
Yav bırak bu işleri kaç haftadır yok baskın yok Polat dönecek diye tüyolar veren sizlerdiniz ben değildim.Bölüm kötüydü en azından bana göre kötüydü.Birde şunuda söyliyeyim geçen haftaki bölümü beğenmiştim onun için bir yorum yaparken önceki yorumlarıda hesaba katarak yorumlar yapalım lütfen :)

Her hafta son sahne olarak Polatın televizyondan Akifin operasyonunu izlemesi kabak tadı verdi bölüme lafım yok ama Polatın o odadan çıkacağı da yok çocukta yaptı hadi hayırlısı..
aga hocaya dedi ya bırakacam diye orayı izlemedin mi :d ppoyraz kgt yi dağıtacak abdülhey elifi kurtaracak polat alemdar ortaya çıkacak kgt çöktü resmen

aga hocaya dedi ya bırakacam diye orayı izlemedin mi :D ppoyraz kgt yi dağıtacak abdülhey elifi kurtaracak polat alemdar ortaya çıkacak kgt çöktü resmen

İzledim aga da hocaya falan bırakcam demedi koskoca Polat Alemdar'a Akif gelip hesap soruyor Cahit için yok artık :D

ama polatta umursamıyo hadi işine bak sen dedi güzeldi :D

Akifin miladı dolmuş olması lazım artık bu bölümde hata üstüne hata olmuyor. :D

200. bölüm için daha güzel bi şeyler beklerdim açıkcası hele o yemek sahneleri içimi sıktı. :X

ben bölümü beğendim ama vadi forumunda yerden yere vuruyorlar arkdaşlar
sizlerin yorumları moralimi düzelti valla