ön yargıyı bırakacaksın aga bölüm kusursuzdu bunu yapan da onur tan dır gerisi faso fiso![]()
ön yargıyı bırakacaksın aga bölüm kusursuzdu bunu yapan da onur tan dır gerisi faso fiso![]()
valla senaristler çok süper yemin ediyorum gökhan kırdar zaten sözün bittiği yerde o adam farklı bi yerdedir
adam durdu durdu 10.yılda coştu kral adamsın gökhan kırdar
Bu kadar süper isimlerin aynı yerde toplanması ve b toplanılan yerin Kurtlar Vadisi olması mükemmel bir şey.
Yav ağlıcam nasıl bi bölümdü lan bu
gökhan kırdar hiç durmadı agalar gerçekten herkes durmuşsa da o hiç durmadı hep yaptı yaptı en iyisin i yaptı
- - - Ekleme - - -
hahahaaga niye ağlıyon sevin işte süper
![]()
arkadaşlar bişey dicem hazır siz burdayken bu malum xli şahıs kendini avutuyor açtığı konuarka sizden ricam ona söyleyin sizide etiketlemesin konularına vede her ne olursa olsun konuda yorum yapmayın![]()
2 yıl durdu sadece yavGladio'yu unuttun galiba
![]()
arkadaşlar bişey dicem hazır siz burdayken bu malum xli şahıs kendini avutuyor açtığı konuarka sizden ricam ona söyleyin sizide etiketlemesin konularına vede her ne olursa olsun konuda yorum yapmayın![]()
Bu sezonu saymazsak ATV ve TNT'de sadece Kara'nın müziği güzeldi. Ondan önce Gladio büyük bi bombaydı zaten. Ondan önce de bayağı çalıştı adam.
- - - Ekleme - - -
O konuyu uplatıyo ben de hemen başka konulara yorum yapıp çıkarıyom Top 15'ten![]()
buda iyiymişzaten biz yorum yapmassak o konular uçup gidicek onun için iyi veya kötü hiç bi yorumda bulunmayak
![]()
aga ben herkese mesaj atacam o konuyla ilgili mesajlarda yazmayalım öyle şeyler
Bütün konularını uplattı ya az önceHepsinde son mesajlar ona ait. Bi daha uplatmaktan çekinir
![]()