Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Yorumları

ön yargıyı bırakacaksın aga bölüm kusursuzdu bunu yapan da onur tan dır gerisi faso fiso :D

ön yargıyı bırakacaksın aga bölüm kusursuzdu bunu yapan da onur tan dır gerisi faso fiso :D

sana da hak veriyorum aga adamı sevmişsin baştan ama benide anla bende sevmiyorum bu böyle gidicek napak onur tanı boş verelim burda yine konuşulması gereken 2 husus var 1.Raci Bahadır Cüneyt 3lüsü ve Gökhan Kırdar bu adamlar vadinin belkemiği helal olsun size

valla senaristler çok süper yemin ediyorum gökhan kırdar zaten sözün bittiği yerde o adam farklı bi yerdedir

valla senaristler çok süper yemin ediyorum gökhan kırdar zaten sözün bittiği yerde o adam farklı bi yerdedir

Bu kadar süper isimlerin aynı yerde toplanması ve b toplanılan yerin Kurtlar Vadisi olması mükemmel bir şey.

adam durdu durdu 10.yılda coştu kral adamsın gökhan kırdar

arkadaşlar bişey dicem hazır siz burdayken bu malum xli şahıs kendini avutuyor açtığı konuarka sizden ricam ona söyleyin sizide etiketlemesin konularına vede her ne olursa olsun konuda yorum yapmayın :D

gökhan kırdar hiç durmadı agalar gerçekten herkes durmuşsa da o hiç durmadı hep yaptı yaptı en iyisin i yaptı :D

- - - Ekleme - - -

hahaha :kiki: aga niye ağlıyon sevin işte süper :D

Bu sezonu saymazsak ATV ve TNT'de sadece Kara'nın müziği güzeldi. Ondan önce Gladio büyük bi bombaydı zaten. Ondan önce de bayağı çalıştı adam.

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar bişey dicem hazır siz burdayken bu malum xli şahıs kendini avutuyor açtığı konuarka sizden ricam ona söyleyin sizide etiketlemesin konularına vede her ne olursa olsun konuda yorum yapmayın :D

O konuyu uplatıyo ben de hemen başka konulara yorum yapıp çıkarıyom Top 15'ten :F

aga ben herkese mesaj atacam o konuyla ilgili mesajlarda yazmayalım öyle şeyler

Bu sezonu saymazsak ATV ve TNT'de sadece Kara'nın müziği güzeldi. Ondan önce Gladio büyük bi bombaydı zaten. Ondan önce de bayağı çalıştı adam.

- - - Ekleme - - -

O konuyu uplatıyo ben de hemen başka konulara yorum yapıp çıkarıyom Top 15'ten :F

buda iyiymiş :F zaten biz yorum yapmassak o konular uçup gidicek onun için iyi veya kötü hiç bi yorumda bulunmayak :D

aga ben herkese mesaj atacam o konuyla ilgili mesajlarda yazmayalım öyle şeyler

tabi aga yine yazda benim kimseden çekincem yok adam gelmiş iznimi almadan konuya etiketliyo onun yüzünden ceza aldım zaten ama adama ne hikmetse ceza verilmiyo terbiyesiz diyo bişey yok neyse girmim şimdi bu konulara.

- - - Ekleme - - -

Bütün konularını uplattı ya az önce :D Hepsinde son mesajlar ona ait. Bi daha uplatmaktan çekinir :F

:F

ne öldürmesi aga adili öldürmez bi şekil çıkacak işin içinden tahmin edemiyorum