Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Yorumları

Şu Mete ölse ne güzel olur :D

aynura .....kız seni yerler yerler........seni ham yapar bu aççççççççççç kurtlllllllllaaaaaarrrr....sezen aksuyu dinle sennnnnnnn....ortalık abazan kaynıyo ona göreeeeee.....[8D]

inanılmaz bi bölüm ya inanılmaz tartışmasız sezonun en süper bölümüydü yok böyle bişey vallahi billahi o kadar süper ki anlatılmaz izlenir

Bu bölüm bu sezonun en iyi bölümleri arasında kesinlikle şüphesiz müziği konusu efektler operasyonlar her şey müthişti Onur Tan gözüme girdi diyebilirim haftaya iple çekeceğiz gerçekten müthiş bir bölümdü.

ne bölüm arkadaş ya yok böyle dizi yemin ediyorum yok

Bu bölüm bu sezonun en iyi bölümleri arasında kesinlikle şüphe müziği konusu efektler operasyonlar her şey müthişti Onur Tan gözüme girdi diyebilirim haftaya iple çekeceğiz gerçekten müthiş bir bölümdü.

aga onur tan harika yönetmen ya son bölümlerde tüm eksiklerini kapattı böyle dizi daha türkiye ye gelmez harika süper

- - - Ekleme - - -

Aga körfez bölümlerin habercisi bu bölüm sezonun en iyi bölümüydü

aga yemişim körfezini ya bölüme baksana ağzın açık izliyorum vallahi :D

Dehşet bir bölüm. Ama son sahne biraz kısa olacak. Çatışma çıksaydı bari.

aga onur tan harika yönetmen ya son bölümlerde tüm eksiklerini kapattı böyle dizi daha türkiye ye gelmez harika süper

- - - Ekleme - - -

aga yemişim körfezini ya bölüme baksana ağzın açık izliyorum vallahi :D
Bu bölüm 177 deki bölümüde geride bıraktı

- - - Ekleme - - -

Heyecandan uyuyamam şimdi

Polatlar sistemi hazırlamış Poyraz haftaya ölür baba figürü süperdi gerçekten bu bölün anlatılmaz yaşanır. :D

vay canına.....bütün üllere meydan okur bu bölüm....[:'(]akif aynurayı nasıl öptü öyle....:GDG:

harbiden yok böyle bölüm ya bende uyku muyku kalmadı valla yok böyle dizi

- - - Ekleme - - -

herşeyiyle 4 4 lüktü helal olsun yapanlara valla