Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Yorumları

aga son bölümlerde yeni müzik bombardımanı var eklersin hepsini gökhan reyiz napıyo öyle ya adam resital sunuyo resmen :D

coştu resmen valla her bölüm müzikler yapıyo tonca :D

Bu bölüm süper di adam ol pana her zaman böyle senaryo yaz :F ve en kısa zamanda fazlalıklarından kurtul(Onur Tan) :D

yav valla susun agalar kalbinizi kırmak istemiyorum
sezonun en süper bölmüydü vadi gibisi yok be yok

onur tan iyi yönetmen...şu çatışma sahnelerine de biraz da dikkat etse daha iyi olacak da....:T

yav valla susun agalar kalbinizi kırmak istemiyorum
sezonun en süper bölmüydü vadi gibisi yok be yok

hasbinallahu velimen vekil aga ben burda kötümü dedim yorurumu onur tanı görerek okuyosun heralde ben bölüm süper dedim ama Onur tanın yerine başkası gelirse daha güzel olur diyorum hepsi bu :D

efsne yönetmen onur tan helal olsun kral adam

Şimdi hiç Onur Tan konusuna girmeyelim. Şimdi bölümün tadını çıkarma zamanı :D

ya agalar siz bizi anlamıyosunuz bölüm şahane onur bahane bölüm manyaktı ama dehşetünde üstünde bi bölüm olsa ve bunun başında onur tan olsa kararımız yine değişmez en azından benim huylu huyundan vazgeçermi hayır bizde onuru sevmiyoruz abicim ağzıyla kuş tutsada ben onu sevmimmm :D

onur tan tarih yazdı aga kabul etmen lazım :d

onur tan tarih yazdı aga kabul etmen lazım :d

aga doğrudur belkide geldiğinden belli en güzel bölümünü çekti adam ama sen bizi anlamıyosun biz bi adamı sevmezsek ne yaparsa yapsın bitmiştir sana şöyle söylim senin en yakın arkadaşın senin manitaya göz koydu sende bunu anladın ama oda bi türlü kıza söylemedi ve en sonunda oda vazgeçti sen bu adamı sevmeye devam edersen bizde Onur Tanı severiz :D

Vadi ne bölümdü ya hele o sahneler varya son sahneler.Otoban müziği çaldı.Heyet toplandı.Poyraz bastı.Polata sencer ve adil beyi öldürme emri verildi birde o son sahnede çalan müzik ve bitiş müziği off diyorum off be