Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Yorumları

dönecek bak görürsün biraz kafasını toplasın kardeşimiz yeniden aramızda

İnşallah

- - - Ekleme - - -

Abi sencede tuhaf değil mi saat 9 da gülücükler atıyor 12 de forumu bırakıyor

valla ben dün akşam yoktum ama sizlerin ve onun mesajlarına göz attım hakikaten bir terslik var .birkaç güne nedeni belli olur kendiside buradan kopamaz epey bir emeği var kolay kolay bu emeğini heba etmez kendisine zaman vermek gerekir kafasını toplasın muhakkak geri döner

Bu hafta FB maci olmasa Total de rekor bir oran gelebilirdo ama eger yeni bölüm yayinlanirsa 13 Reyting de kalir

.......... @legolas9900 kardeşim nerdesin
agalar 8 gündür foruma hiç girmemiş bişey mi oldu acaba

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm 11 Nisan 2013

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü bu hafta maalesef yok. 188.Bölüm ve 189.Bölümleri hakkiyla ve daha titizlikle cekilmesi icin, ara verilmesine gerek bulunmustur. Bu verilen ara icersinde, ekib halen ayni bölümün cekimindedir.

187.Bölüm ile Kurtlar Vadisi Pusu da bir dönüm noktasi oldu. Artik nasil bir Bölüm geliyor allah bilir..

Son düzenleme:
maç var demiyorlarda hakkıyla çekim yapmak için sıradan bahaneler üretiyorlar

- - - Ekleme - - -

yeter ya çık adam gibi resmi sitenden duyur bu bukadar zor mu allah aşkına

ee işi bilmeyen adam işin başında olunca böyle açıklama yapmak normal siz hala onuru göndermeyin..

laaaaaaaa...bu yeni bölüme ne oldu yineee...kurtlar mı kaptı yine...bu ne yaaaaaa....bir var bir yok....:mmm:

ee işi bilmeyen adam işin başında olunca böyle açıklama yapmak normal siz hala onuru göndermeyin..

çok doğru tespit tebrikler recep kardeş işin ehlini işin başına getirmezsen olacağı budur ben sana söyliyeyim fenerbahçe turu atlarsa bu gidişle kvp 1 2 bölüm daha devam eder ne hikmetse bu yetiştirememe mevzularıda hep maçlara denk geliyor sizde yedik .bizler izleyicileri olarak biraz saygı istiyoruz kardeşim senin resmi siten yok mu çık orda bu hafta vadi yok de ne böyle işi sürüncemeye bırakıyorsun insanları klavyenin başında durmadan f 5 duşuna bastırarak sinir harbi geçirttiriyorsun.ayşe çiğdem batur pana filimin yetkilisi mi anlamadım pana filmden evvel twıtter hasabından yazıyor .demek kı kurumsal şirket omak böyle bişeymiş helal pana