Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Yorumları

Adam kör, ölüm teklikesi yüksek. Neler olacak acaba (b)

gökhan kırdar hiç durmadı agalar gerçekten herkes durmuşsa da o hiç durmadı hep yaptı yaptı en iyisin i yaptı :D

- - - Ekleme - - -

hahaha :kiki: aga niye ağlıyon sevin işte süper :D

Aga ben zaten o anlamda ağlıcam demiyorum:D Sevinçten,mutluluktan ağlayacam diyorum:D

- - - Ekleme - - -

bence tam polat öldürücekken başka birisi (poyraz ) sniperle vurup öldürücek.

Aynen recepaynen aga:D

olm bu sencer nasıl bi haindir ya yok böyle bi hain :D

Adil Bey'in yaşıyor olması hem iyi hem kötü. Ölseydi Polat için daha iyi olurdu şimdi ::(

bu bölümde cahite çok kızdım erkana yaptıklarından dolayı .polatıda artık sakallı izleyecez belli bir süre .
beni şaşırtan olaylardan biride abdülheyin kayıp kardeşinin olması bence kayıp kardeşi büyük ihtimalle erkan çıkacak sinyali kara verdi

ne çıkması aga erkan nolursa olsun mematinin katili tabi ki tavır alacak zamanla alışır o da

Gecen haftaki vasat bölümden sonra cok güzel bir bölümdü. Pusn verecek olsam 10 üzerinden 8.50 veririm.

süper bölümün üstüne yeni fragman harika gidecek ....son saatlere yaklaştık...bakalım yeni froyu açmak hangi şanslı vadidaşa nasip olacak...:jump2:[sm=s15.gif]😱mg::T::H

süper bölümün üstüne yeni fragman harika gidecek ....son saatlere yaklaştık...bakalım yeni froyu açmak hangi şanslı vadidaşa nasip olacak...:jump2:[sm=s15.gif]😱mg::T::H

aga fragman yarın çıkar bugün değil :D ..... @legolas9900 agam gözükmüyo bikaç gündür

bi gelsin de 1 haftadır foruma hiç girmemiş merak ettim bişey mi oldu acaba @legolas9900 kardeşim