Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsun. İlk deneme için çok başarılı bir sonuç :oley:

agir olun agalar adamlar konuyu kitleyecek :F
perşembe sayfası 40 da kalmıştı en son....en yakın rakibe 13 sayfa fark attık şuan.....bir sayfa kaç mesaj alıyodu ortalama...:kiki:hahahahaa....

- - - Ekleme - - -

7500 hiti rahat gecer tüm vadiciler bir konuda toplanirsak
ama konu en erken yarın veya pazar açılmalı....mesaj yazmaya başlamalıyıkki...erken giden yol alır demiş bir büyük vadidaş sözüdür bu..:kiki:

Bu konunu alacağı en iyi hit 4000 olur. Hit sıralamasında 6. olur.

Cevap sıralamasında açık ara 1. :oley:

perşembe sayfası 40 da kalmıştı en son....en yakın rakibe 13 sayfa fark attık şuan.....bir sayfa kaç mesaj alıyodu ortalama...:kiki:hahahahaa....

- - - Ekleme - - -

ama konu en erken yarın veya pazar açılmalı....mesaj yazmaya başlamalıyıkki...erken giden yol alır demiş bir büyük vadidaş sözüdür bu..:kiki:

fragman ne zaman cikarsa artik aga
bide konuyu biri tek acsin onu hit siralamalarinda birinci olmasada ikincilige getirelim :)

En iyisi Pazartesi 00:01 de açalım. Fragman çıksın ya da çıkmasın :D :D

aga hit konusunda şansımız yok çünkü reyting konusuna ziyaretçiler çok fazla giriyo önemli olan cevap sayısı onda da fark attık :D

fragman ne zaman cikarsa artik aga
bide konuyu biri tek acsin onu hit siralamalarinda birinci olmasada ikincilige getirelim :)

ben şöyle yapalım diyorum konuyu kimin açtığı önemli değil açan arkadaş şöyle açsın örnek önümüzdeki bölüm için
Kurtlar Vadisi Pusu 182. Bölüm Fragmanı Özeti Fotoğrafları VE Yorumları böylece konuda sapma olmaz

Neyse agalar ben yatıyom.

Yatıyodam kastım pcyi kapatıp mobile geçiyom :F

ben şöyle yapalım diyorum konuyu kimin açtığı önemli değil açan arkadaş şöyle açsın örnek önümüzdeki bölüm için
Kurtlar Vadisi Pusu 182. Bölüm Fragmanı Özeti Fotoğrafları VE Yorumları böylece konuda sapma olmaz

hatta tahminlerini de buraya katak :X

ulan vadiyi izlicektim bugün ya son dakklarını şimdi mutlaka izlicem izlemeden yatamam tamamını yarın izlicem offffff gladio müziğinde ben fena coşuyom ya :D çok süper müzik

Gelecek bölümün konusunun başlığı bu olsun:

"KVP 182. Bölüm Fragmanı, Resimleri, Özeti, Tahminleri ve Yorumları"

aynen öyle olabilir :)
aga hit konusunda şansımız yok çünkü reyting konusuna ziyaretçiler çok fazla giriyo önemli olan cevap sayısı onda da fark attık :D

olur olur ikinciligi de aliriz :D

ulan vadiyi izlicektim bugün ya son dakklarını şimdi mutlaka izlicem izlemeden yatamam tamamını yarın izlicem offffff gladio müziğinde ben fena coşuyom ya :D çok süper müzik

Galdio'ya ben de coşuyom. Ama Buna da çocşuyom ben.:ok:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...