Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mac varsa süper.. Vadi yine gec baslayacak ozaman. 21:30'da en az baslamasi gerekiyor.

Aga bu daha güzel bence. Off ya :oley:

Moderatörün son düzenlenenleri:
mematinin kediini bulabilcek varmı....kendii gitti diziden..bari kedisini getirek foruma.oluuummmm biiiii çayyyyyy gettttttiir bana.....ooooo köpekkkkkkkkkk burayaaaaaa gelecekkkkkk...:beguiled:

Al sana Sebati buymuş :F

sebati.jpg

al aga :D

Al sana Sebati buymuş :F

sebati.jpg
bu biraz daha sebatiye benziyo..ama bu dediğm foto facede paylaşılıyodu...mutlaka geçen yaz görmüşünüzdür....kaldırıma uzanmış...elinde tesbih....önünde çay...emir verip duran bir kedi....laynnn ne komikdi ya....ilk konumda usta mematinin deli kedisinin resmini kullanacağım...

ha senin dediğin bu :D
AzU-a-MCcAARm-x.jpg:large
tamamdır aga teşekkürler...törenle açacağım ilk konumda bu kediyi kullancam nasıl olur....tamam vadi kaçkını tipi var bunda....iyi racon keser bu...
:ok:...aynen koçum...bende öyle diyom zaten....

- - - Ekleme - - -

bu kediyi bulan tüm vadicilere müthiş buluculuklarından dolayı teşekkürler....:168:

- - - Ekleme - - -

mematinin kedisi sebati....:beguiled:

3 Gün geçti ama halen daha doğum günü pastamı yiyemedim.Anneme dedim kurtlar VADİSİ gününde istiyom kutlamak diye ama sabah misafirler geldi yiyemedim kaldı 1 hafta sonraya erteledim:D

tamamdır aga teşekkürler...törenle açacağım ilk konumda bu kediyi kullancam nasıl olur....tamam vadi kaçkını tipi var bunda....iyi racon keser bu...
:ok:...aynen koçum...bende öyle diyom zaten....

- - - Ekleme - - -

bu kediyi bulan tüm vadicilere müthiş buluculuklarından dolayı teşekkürler....:168:

aç aga nede olsa bizim ekibe çaycı lazım :biggrin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...