layn....helal olsun..beeee bravooo...en sonunda denk getirdin....bu mu hizli aga
layn....helal olsun..beeee bravooo...en sonunda denk getirdin....mayası bozuk müzik....tamam buuu...
bunu operayon müziği yapmışlar...ama adam oynamaktan ateş edemez bu şekilde....:miserable:mayasi bozuk degil aga süper da![]()
buda güzel....ama rutin gidince baştan ona pek dikkat çekmiyo gibi....:168:Aga bu daha güzel bence. Off ya
bununda ilk 30 sniye dışında herşeyi süperAga bu daha güzel bence. Off ya
bununda ilk 30 sniye dışında herşeyi süper
bu biraz daha sebatiye benziyo..ama bu dediğm foto facede paylaşılıyodu...mutlaka geçen yaz görmüşünüzdür....kaldırıma uzanmış...elinde tesbih....önünde çay...emir verip duran bir kedi....laynnn ne komikdi ya....ilk konumda usta mematinin deli kedisinin resmini kullanacağım...Al sana Sebati buymuş
![]()
teşekkürler ...ama çd gelmeden kamufle et videoyu....leylaya oda aşık...karşılıksız aşk yaşıyoz bu aralar ikimizde..barışmanço abim gibi kara sevda şarkısını söyleyip duruyok....:a..s.:
tamamdır aga teşekkürler...törenle açacağım ilk konumda bu kediyi kullancam nasıl olur....tamam vadi kaçkını tipi var bunda....iyi racon keser bu...ha senin dediğin bu
![]()
tamamdır aga teşekkürler...törenle açacağım ilk konumda bu kediyi kullancam nasıl olur....tamam vadi kaçkını tipi var bunda....iyi racon keser bu...
...aynen koçum...bende öyle diyom zaten....
- - - Ekleme - - -
bu kediyi bulan tüm vadicilere müthiş buluculuklarından dolayı teşekkürler....:168:
zaten bu hafta leylanın vurulduğu kötü bir haftaydı...leyla ayağa kalktığında yersin artık....3 Gün geçti ama halen daha doğum günü pastamı yiyemedim.Anneme dedim kurtlar VADİSİ gününde istiyom kutlamak diye ama sabah misafirler geldi yiyemedim kaldı 1 hafta sonraya erteledim![]()
3 Gün geçti ama halen daha doğum günü pastamı yiyemedim.Anneme dedim kurtlar VADİSİ gününde istiyom kutlamak diye ama sabah misafirler geldi yiyemedim kaldı 1 hafta sonraya erteledim![]()
laaaa...bu kedi çaycı değil.....racon kesiyooo bu....mahalldeki tüm köpekleri haraca bağlamış eşek sıpası.....aç aga nede olsa bizim ekibe çaycı lazım :biggrin: