Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maç 20 de başlıyorsa eğer durum kötü.... o zaman tüm yapımlar etkilenir......maçın reytingleri yükselceği gibi bu durum herkesi ters köşe yapar....😕

181.Bölüm BOMBA etkisi yaratti.. Vadi 181.Bölüm ile hafizalarda iz birakti gercekten.. Unutulmaz bir bölüm izledik.

aynen öyle...zaten sbt de tek kral biziz...her iki gruptada....sadece tns ab kaldı..hizaya getirilecek olan.....

Lider hep birlikte biziz aga tüm vadiciler

Yeni "Kaba Kuvvet" versiyonu, cok güzel.. Gökhan Kirdar'in yüregine saglik vallah.. Benim gözümde Dizi/Film bölümünde en büyük sanatcidir.

Son düzenleme:
laaaaaaa....benim mesaj 3000 igeçti....bu sayfa kaç binde....sahabı cevap vesinnnnnnn bi sahabı diyoooo..kara yengemiz....:kiki:

Kara bir Efsaneydi 181.Bölümde... Helal Olsun vallah.. Polat Alemdar bir ayaga kalksin, Dünya yerinden calkalancaktir.. Polat Alemdar EFSANE bir dönüs yapacak insallah. Polat Alemdar iyilestikten sonra, bomba gibi bir ekible dönüs yapacak..

haftalık konularda birinciyiz heral....oooooooooooooovvvvv ....civanperverim........ovvvvvvvvvvvvvvvv.....diyo kara yenge......:a..s.:

Kara bir Efsaneydi 181.Bölümde... Helal Olsun vallah.. Polat Alemdar bir ayaga kalksin, Dünya yerinden calkalancaktir.. Polat Alemdar EFSANE bir dönüs yapacak insallah. Polat Alemdar iyilestikten sonra, bomba gibi bir ekible dönüs yapacak..

Karanın bu bölümki performansı süperdi süper gülmekten öldük :D

Hızlı aga al senin için

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hızlı aga al senin için
teşekkürler ...ama çd gelmeden kamufle et videoyu....leylaya oda aşık...karşılıksız aşk yaşıyoz bu aralar ikimizde..barışmanço abim gibi kara sevda şarkısını söyleyip duruyok....:a..s.:

Moderatörün son düzenlenenleri:
oooooooooooo...aşk olsun...yarı dalya yapmışınız....haber vermiyonuz...bir oturmada çeyrek öküz yemiş hissine kapıldım şuan....[X(]

teşekkürler ...ama çd gelmeden kamufle et videoyu....leylaya oda aşık...karşılıksız aşk yaşıyoz bu aralar ikimizde..barışmanço abim gibi kara sevda şarkısını söyleyip duruyok....:a..s.:

ben ekleyip görevimi yaptım gerisi 2 nizin arasında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...