Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş.....müthişşşş...video burdaysa bi gitarla rap yapmak istedi canım.....[sm=s20.gif]

Moderatörün son düzenlenenleri:
ooooooooooo...güzel video....ama akif çıktığında çalan bir disco müziği var....onu bulabilcenmi....:168:

Kazım Sabah ŞPORTUMU Yapıyorum Abi :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
valla şimdi birsürü öyle keman gitar karışımı müzik varki eğer sahne söylersen belki bulabilirim diğer türlü bulmam zor :D

genellikle akifle ekibinin bir yerleri baskınlarında çalıyo bu melodi...aksiyon diye yapmış herhalde gökhan kırdar...ama mayası tutmamış herhalde disco müziğine benzemiş.....notasından çalmış...:chargrined:

genellikle akifle ekibinin bir yerleri baskınlarında çalıyo bu melodi...aksiyon diye yapmış herhalde gökhan kırdar...ama mayası tutmamış herhalde disco müziğine benzemiş.....notasından çalmış...:chargrined:

eğer bulursam atarım eğer kimyası bozulmuşsada atmaya gerek yok kalsın :D

şimdi tarıyom ama bulamadım sahneyle müziği....denk gelirse paylaşacağım....:ok:

- - - Ekleme - - -

laaaa....bi bulamadım videoyu.....maskeyi yiyecem şimdi....[X(]

mematinin kedisi sebatiyi bilen varsa bi paylaşa dursun.....ooooooooooo videooooooo bulunacak.....diyoooooo....hani facede paylaşılan elinde tesbih önünde çay .....başında şapka ile dolaşan zırtapoz...[8D] ..ben duvara kafa atmaya gidiyom....şunun gibi...[sm=s20.gif]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...