laaaa...bu kedi çaycı değil.....racon kesiyooo bu....mahalldeki tüm köpekleri haraca bağlamış eşek sıpası.....![]()
bir aralar meşhur geyikti bu....ben bu fotoyu sevdimde....asıl sebati elinde tüfekle nişan alan bir kediydi....pana filmin biraz niyeti olsada gürkan uygunla bir kedi ayarlayıp sebati diye film çevirse garfielddan fazla tayyar gibi patlar giderdi de....malesef ....de de kaldı proje.....mematinin kedisi mi varmışilk defa duydum kedim olursa ismini sebati koyacam
![]()
dedim bileeeeeeee....ohhhh ohhh...ohh....:beguiled:Demedi deme İbrahim. Bu konu 70 sayfayı bulur.
dur beni bekle bende geliyom....pardon çıkıyommm.....herkese benden de hayırlı geceler...gündüzleriniz ak....geceleriniz vadi olsun.....:beguiled:herkeze hayırlı geceler.
yürüyün beeeeeeee kardeşlerim coşturmuşlar resmen en çok cevaplananlar listesinde 1.olmamız kesinleşti her hafta böyle yapalım agalar haftaya süprizlerim var reyting konusunu buraya taşıyacaz patlatacaz herşeyi
bugün çalıştım burda olamadım bende olsam 70 sayfa olmuştu heralde![]()
oooooo...takas reis....nerlerde kaldın yaaaa....bizde niye 70 sayfa olmuyo diyoduk...aranan kan bulunmuştur.....yürüyün beeeeeeee kardeşlerim coşturmuşlar resmen en çok cevaplananlar listesinde 1.olmamız kesinleşti her hafta böyle yapalım agalar haftaya süprizlerim var reyting konusunu buraya taşıyacaz patlatacaz herşeyi
bugün çalıştım burda olamadım bende olsam 70 sayfa olmuştu heralde![]()
Gün gelecek hit sıralamasında da 1. olacaz. Ama o çok zor![]()
oooooo...takas reis....nerlerde kaldın yaaaa....bizde niye 70 sayfa olmuyo diyoduk...aranan kan bulunmuştur.....
- - - Ekleme - - -
merakla bekliyozzz takas reis...:a..s.:
Gün gelecek hit sıralamasında da 1. olacaz. Ama o çok zor![]()
yoo istesek ondada 1.oluruz ama bütün vadiciler hiç fire vermiyip reytin sonuçlarına bakmayıp herşeyi vadiyle ilgili sayfaya yorumunu yaparsa evelallah ondada 1.oluruz![]()
bir hedef koyalım ..mesela 100 sayfa gibi.....yakamoz-asi de olabilir...eğer buğraolmazsa...benim 3000 sayfasını o açtı...tubacı...haftaya anlık reyting paylaşımını dakkasında yapan buğrayı bu konuyu transfer etmeyi planlıyorumşimdi biz vadi izlerken anlıkla manlıkla uğraşamayız o yüzden dışardan biri olmalı dakkasında paylaşacak
![]()
Aga bu konu hit 3000
Perşembe 7500
fark çok fazla. Bizi 2,5'a katlamış :moody:
3 ocak konusumuydu hit olan....
Aga bu konu hit 3000
Perşembe 7500
fark çok fazla. Bizi 2,5'a katlamış :moody: