Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be indirme hızı 900 kb/s'yi geçti ilk defa. :Z

Demedi deme İbrahim. Bu konu 70 sayfayı bulur.

mematinin kedisi mi varmış :kiki: ilk defa duydum kedim olursa ismini sebati koyacam:D
bir aralar meşhur geyikti bu....ben bu fotoyu sevdimde....asıl sebati elinde tüfekle nişan alan bir kediydi....pana filmin biraz niyeti olsada gürkan uygunla bir kedi ayarlayıp sebati diye film çevirse garfielddan fazla tayyar gibi patlar giderdi de....malesef ....de de kaldı proje.....
:bhr:[sm=s20.gif]

herkeze hayırlı geceler.

yürüyün beeeeeeee kardeşlerim coşturmuşlar resmen en çok cevaplananlar listesinde 1.olmamız kesinleşti her hafta böyle yapalım agalar haftaya süprizlerim var reyting konusunu buraya taşıyacaz patlatacaz herşeyi
bugün çalıştım burda olamadım bende olsam 70 sayfa olmuştu heralde :D

Gün gelecek hit sıralamasında da 1. olacaz. Ama o çok zor :F

yürüyün beeeeeeee kardeşlerim coşturmuşlar resmen en çok cevaplananlar listesinde 1.olmamız kesinleşti her hafta böyle yapalım agalar haftaya süprizlerim var reyting konusunu buraya taşıyacaz patlatacaz herşeyi

heyecanla bekliyoz aga :D

oooooo...takas reis....nerlerde kaldın yaaaa....bizde niye 70 sayfa olmuyo diyoduk...aranan kan bulunmuştur.....

- - - Ekleme - - -

merakla bekliyozzz takas reis...:a..s.:

haftaya anlık reyting paylaşımını dakkasında yapan buğrayı bu konuyu transfer etmeyi planlıyorum :D şimdi biz vadi izlerken anlıkla manlıkla uğraşamayız o yüzden dışardan biri olmalı dakkasında paylaşacak :D

Gün gelecek hit sıralamasında da 1. olacaz. Ama o çok zor :F

yoo istesek ondada 1.oluruz ama bütün vadiciler hiç fire vermiyip reytin sonuçlarına bakmayıp herşeyi vadiyle ilgili sayfaya yorumunu yaparsa evelallah ondada 1.oluruz :D

oooooo...takas reis....nerlerde kaldın yaaaa....bizde niye 70 sayfa olmuyo diyoduk...aranan kan bulunmuştur.....

- - - Ekleme - - -

merakla bekliyozzz takas reis...:a..s.:

aga dün hiç planda olmayan gelişmeler oldu ondan yoktum :D ama şimdi yaparız

yoo istesek ondada 1.oluruz ama bütün vadiciler hiç fire vermiyip reytin sonuçlarına bakmayıp herşeyi vadiyle ilgili sayfaya yorumunu yaparsa evelallah ondada 1.oluruz :D

Aga bu konu hit 3000
Perşembe 7500

fark çok fazla. Bizi 2,5'a katlamış :moody:

haftaya anlık reyting paylaşımını dakkasında yapan buğrayı bu konuyu transfer etmeyi planlıyorum :D şimdi biz vadi izlerken anlıkla manlıkla uğraşamayız o yüzden dışardan biri olmalı dakkasında paylaşacak :D
bir hedef koyalım ..mesela 100 sayfa gibi.....yakamoz-asi de olabilir...eğer buğraolmazsa...benim 3000 sayfasını o açtı...tubacı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...