Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oda olabilir ama busefer başlık çok uzun olur en iyisi onu katmayak :D

"KVP 182. Bölüm Fragmanı, Resimleri, Özeti, Tahminleri ve Yorumları"

KVP diye kısaltırız :ok:

aga video yapmak istiyom sadece vadiciler özel ama digerlerine ayip olmaz mi yani mod lara felan ?

Neeyse. Ben mobile geçiyom. 1 dakikalık aranın ardından sizlerleyim
byebyezq5.gif

aga video yapmak istiyom sadece vadiciler özel ama digerlerine ayip olmaz mi yani mod lara felan ?

aga bu konuda benden yardım iste isimleri ben sana yollasam olur mu hiçbi kardeşimiz arada kaynamaz kimseye ayıp olmaz bende tam listeli :D

aga o başlık ne öyle ya :kiki: başlık yine böyle olsun biz yorumlarız yorumlar konusu ayrı açılsın
şimdi vadi bölümünde konu da lazım konu da çok olsun mesaj da :D fark atalım herşeye :D

- - - Ekleme - - -

zaten birinden liste isteyecektim aga ama moplara ayip olur mu ? :)

aga ayıp olacakları alacaz zaten darksaal arslan bey falan olacak ama besalet mesela olmayacak gibi.
aga isim işini bana bıraksan olmaz mı ben sana yollarım tam liste eksiksiz :D

isterseniz konuyu açcak değerli vadidaşımızı kurayla seçin....çünkü bu vadidaş büyük ihtimal tarihe geçcek...başarırsak...guiness rekorlar kitabına adını tek yazdırmasın yalnız...:hosgeldin:evet canım..gunesse hoşgeldik....

aga o başlık ne öyle ya :kiki: başlık yine böyle olsun biz yorumlarız yorumlar konusu ayrı açılsın
şimdi vadi bölümünde konu da lazım konu da çok olsun mesaj da :D fark atalım herşeye :D

- - - Ekleme - - -

aga ayıp olacakları alacaz zaten darksaal arslan bey falan olacak ama besalet mesela olmayacak gibi.
aga isim işini bana bıraksan olmaz mı ben sana yollarım tam liste eksiksiz :D

yolla özel mesaj olarak at yarin program indirip altyapiyi hazirlayayim :D

gidip vadi düşmanlarını katacak halimiz yok tabiki :D vadi izleyen herkesi yazacam ben böyle işler için elimde bi liste vardır merak etmeyin :D

recep kardeşimiz rekorun hayırlı olsun :D bu konuyu açmakta büyük bi iş :d

OHA OHA mynette daha dünkü bölüm 1 milyon 150 bini geçmiş çüşşş :D vadi harbiden coştu ama :D bi rekor konusu daha açayım :D

o zaman adımızı büyük harflerle yazıyorum......VADİDAŞLAR GUNESS REKORLAR KİTABINA HOŞGELDİNİZ.......:hosgeldin:PANKART NASIL OLMUŞ.....

deme desemde de ibrahimmmmmmmmm.....bu sayfa 70 i rahatlıklaaaaaaaaaaaaa geçer......:ok:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...