oda olabilir ama busefer başlık çok uzun olur en iyisi onu katmayak![]()
"KVP 182. Bölüm Fragmanı, Resimleri, Özeti, Tahminleri ve Yorumları"
KVP diye kısaltırız
oda olabilir ama busefer başlık çok uzun olur en iyisi onu katmayak![]()
"KVP 182. Bölüm Fragmanı, Resimleri, Özeti, Tahminleri ve Yorumları"
KVP diye kısaltırız![]()
aga video yapmak istiyom sadece vadiciler özel ama digerlerine ayip olmaz mi yani mod lara felan ?
modlarada yap diğerlerini katma editörleri de katmasan olur en azından forumdash ve revanıaga video yapmak istiyom sadece vadiciler özel ama digerlerine ayip olmaz mi yani mod lara felan ?
aga bu konuda benden yardım iste isimleri ben sana yollasam olur mu hiçbi kardeşimiz arada kaynamaz kimseye ayıp olmaz bende tam listeli![]()
zaten birinden liste isteyecektim aga ama moplara ayip olur mu ?![]()
aga o başlık ne öyle yabaşlık yine böyle olsun biz yorumlarız yorumlar konusu ayrı açılsın
şimdi vadi bölümünde konu da lazım konu da çok olsun mesaj dafark atalım herşeye
![]()
aga o başlık ne öyle yabaşlık yine böyle olsun biz yorumlarız yorumlar konusu ayrı açılsın
şimdi vadi bölümünde konu da lazım konu da çok olsun mesaj dafark atalım herşeye
- - - Ekleme - - -
aga ayıp olacakları alacaz zaten darksaal arslan bey falan olacak ama besalet mesela olmayacak gibi.
aga isim işini bana bıraksan olmaz mı ben sana yollarım tam liste eksiksiz![]()
ya agalar savaşmı şıkartcanız...vadiyi sevmeyenlerin vadi videosunda işi ne....modlarada yap diğerlerini katma editörleri de katmasan olur en azından forumdash ve revanı
OHA OHA mynette daha dünkü bölüm 1 milyon 150 bini geçmiş çüşşşvadi harbiden coştu ama
bi rekor konusu daha açayım
![]()