legolas9900
Favori Üye
Keske herkes tvden izleseOHA OHA mynette daha dünkü bölüm 1 milyon 150 bini geçmiş çüşşşvadi harbiden coştu ama
bi rekor konusu daha açayım
![]()
Keske herkes tvden izleseOHA OHA mynette daha dünkü bölüm 1 milyon 150 bini geçmiş çüşşşvadi harbiden coştu ama
bi rekor konusu daha açayım
![]()
deme desemde de ibrahimmmmmmmmm.....bu sayfa 70 i rahatlıklaaaaaaaaaaaaa geçer......![]()
deme desemde de ibrahimmmmmmmmm.....bu sayfa 70 i rahatlıklaaaaaaaaaaaaa geçer......![]()
71 diyorum yok mu arttiran![]()
yalnız önemli bir açıklama yazacağım....takas en başta banlanma sınırındaki arkadaşlar kendine dikkat etsinler...eğer beklenmeyen anda banlanırsak tüm planlarımız boşa gider..o yüzden özellikle beren ve intikam konularına özellikle dikkat edin....bu mesaj önemli.....![]()
yalnız önemli bir açıklama yazacağım....takas en başta banlanma sınırındaki arkadaşlar kendine dikkat etsinler...eğer beklenmeyen anda banlanırsak tüm planlarımız boşa gider..o yüzden özellikle beren ve intikam konularına özellikle dikkat edin....bu mesaj önemli.....![]()
beyler bence onları hiç takmayalım ve o diziyle ilgili yorum bile yapmayalım kesinlikle sadece vadiyle ilgili konuşalım kendi konumuzda rekorlar kıralım ben aslında dün banlanabilirdim ama son anda yırttım
- - - Ekleme - - -
853 mesaj yürrrrrrrrrrüüüüüüüü beeeeeee bi gladio müziği obaaaaaaaaaaaaaaa![]()
beyler bence onları hiç takmayalım ve o diziyle ilgili yorum bile yapmayalım kesinlikle sadece vadiyle ilgili konuşalım kendi konumuzda rekorlar kıralım ben aslında dün banlanabilirdim ama son anda yırttım
- - - Ekleme - - -
o yüzden özellikle sen dikkat et aga....bu forumda en fazla senin üstüne geliyolar....önemli birisin vadiciler için....beyler bence onları hiç takmayalım ve o diziyle ilgili yorum bile yapmayalım kesinlikle sadece vadiyle ilgili konuşalım kendi konumuzda rekorlar kıralım ben aslında dün banlanabilirdim ama son anda yırttım
- - - Ekleme - - -
azmettik artık başarcaz...zaten biri banlanırsa artık bu kesinkes israilin işidir....:indecisiveness:Aga sen deniz Le cok gereksiz tartismalara giriyorsun sonunda ondan banlanacan
Aga sen deniz Le cok gereksiz tartismalara giriyorsun sonunda ondan banlanacan
aga banlanma sebebim hep aynı vadiye laf atarlar dayanamam cevap veririm ceza alırım ama artık yemem bu oyunları
offfff gladio offfffffffff![]()
Iyi geceler agabu işe en fazla ozan admin sevinir bence...link atıp duruyodu vadi konularını buraya yapın diye....bu sefer sağlam yapacağız yorumları....hem forum kalkınacak hem biz....hemde vadi...
- - - Ekleme - - -
bu sefer kesinkez yatıyom herkese iyi geceler....son çıkıpta dükkanı kapatçak olan ışıkları söndürmeyi falan unutmasın...cümleten iyi geceler vadidaşlar....![]()