Kurtlar Vadisi Pusu 181. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
180 bölüm 1.939.998
181.bölüm daha 1 günde 1.162.234

helal olsun lan helal tüm siteleri hesaplarsak ortaya nasıl bi rakam çıkar bilemiyorum vadi süper dizi ya izlerken ekrana çivilendiğim tek dizi

duydunmu usta......neyi memati.............vadidaşlar yeni rekor peşinde......vadidaşlar öyle diyolarsa başarırlar memati.....:beguiled:

şu müzik işini halledemedim hala ya tüm vadi bölümleri müzikleri olsa varya kesin alırım parası hiç önemli değil çalışır alırım bi bulsam

yalnız önemli bir açıklama yazacağım....takas en başta banlanma sınırındaki arkadaşlar kendine dikkat etsinler...eğer beklenmeyen anda banlanırsak tüm planlarımız boşa gider..o yüzden özellikle beren ve intikam konularına özellikle dikkat edin....bu mesaj önemli.....:ok:

yalnız önemli bir açıklama yazacağım....takas en başta banlanma sınırındaki arkadaşlar kendine dikkat etsinler...eğer beklenmeyen anda banlanırsak tüm planlarımız boşa gider..o yüzden özellikle beren ve intikam konularına özellikle dikkat edin....bu mesaj önemli.....:ok:

Aynen aga kimse gereksiz tartismalara girmesin

:aynen:

tamam o zaman...banlanma yok agalar....kimse berenci arkadaşların gazına gelmesin....:ok:

- - - Ekleme - - -

ben yatıyom artık...yarında bu hızla gidersek 75.sayfayı geçeriz zaten rahat...:ok:evet koçum ondan....

beyler bence onları hiç takmayalım ve o diziyle ilgili yorum bile yapmayalım kesinlikle sadece vadiyle ilgili konuşalım kendi konumuzda rekorlar kıralım ben aslında dün banlanabilirdim ama son anda yırttım

- - - Ekleme - - -

853 mesaj yürrrrrrrrrrüüüüüüüü beeeeeee bi gladio müziği obaaaaaaaaaaaaaaa :D

beyler bence onları hiç takmayalım ve o diziyle ilgili yorum bile yapmayalım kesinlikle sadece vadiyle ilgili konuşalım kendi konumuzda rekorlar kıralım ben aslında dün banlanabilirdim ama son anda yırttım

- - - Ekleme - - -

Aga sen deniz Le cok gereksiz tartismalara giriyorsun sonunda ondan banlanacan

- - - Ekleme - - -

Aga dediğin zor be

- - - Ekleme - - -

o yüzden özellikle sen dikkat et aga....bu forumda en fazla senin üstüne geliyolar....önemli birisin vadiciler için....

- - - Ekleme - - -

azmettik artık başarcaz...zaten biri banlanırsa artık bu kesinkes israilin işidir....:indecisiveness:

aga banlanma sebebim hep aynı vadiye laf atarlar dayanamam cevap veririm ceza alırım ama artık yemem bu oyunları :D
offfff gladio offfffffffff :D

- - - Ekleme - - -

aga çok sinir ediyo benle uğraşıyo hep

bu işe en fazla ozan admin sevinir bence...link atıp duruyodu vadi konularını buraya yapın diye....bu sefer sağlam yapacağız yorumları....hem forum kalkınacak hem biz....hemde vadi...:ok:

- - - Ekleme - - -

bu sefer kesinkez yatıyom herkese iyi geceler....son çıkıpta dükkanı kapatçak olan ışıkları söndürmeyi falan unutmasın...cümleten iyi geceler vadidaşlar....:bhr:

bu işe en fazla ozan admin sevinir bence...link atıp duruyodu vadi konularını buraya yapın diye....bu sefer sağlam yapacağız yorumları....hem forum kalkınacak hem biz....hemde vadi...:ok:

- - - Ekleme - - -

bu sefer kesinkez yatıyom herkese iyi geceler....son çıkıpta dükkanı kapatçak olan ışıkları söndürmeyi falan unutmasın...cümleten iyi geceler vadidaşlar....:bhr:
Iyi geceler aga :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,179
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil