bu kız kimin nesiydi dizide ben onu çıkaramadımemre google gibi bildin hemen
burda daha hoş çıkmış
güzideydi dizideki ismi sonunda nihayet
bu kız kimin nesiydi dizide ben onu çıkaramadımemre google gibi bildin hemen
yok vlla beni diziye çekmeye çalışmışlar ama olmaz izlemem ben bu diziyi bu saatten sonra7.bölümü izledim sonunda dizi tam @destere ve sürgünümlük olmuş güzel doldurmuşlar diziyi melisa aslı pamuk,demet özdemir,kızıl kız falan
ayrıca sıradan askerler bile parlak oğlanlardan seçilmiş @Çiğdem- de düşünülmüş
neyse barones tam istediğim kıvama gelmiş maşallah subayları parmağında oynatıyor dizinin vamp kadını
petro ve celil döndü bakalım dostlukları nasıl devam edecek
seyitin tüm ailesi ölmüş bir kardeşi hariç o kardeşi de gelir gibi
demet özdemir ve engin şenkan çok kenarda kalmışlar diğer bölümlerde rolleri artmalı
dizi bence my den sonraki en iyi kadroya sahip dizi oldu şu an küçük rollere bile önemli isimler geldi bu yeni karakterler 8. ve 9.bölümde oturur o zaman dizi tam reytinigine kavuşur gibi
bu arada my deki yeniçeri ağası buradaingiliz komutanı olmuş my de sülüman kellesini almıştı burada seyit alacak gibi
izlediğin tüm dizilerden daha bir kaliteli hem bir petrov var tam senlik bıyıkları kesse felix e döner yabancılık çekmezsin diziyeyok vlla beni diziye çekmeye çalışmışlar ama olmaz izlemem ben bu diziyi bu saatten sonra
tam senlikti parlak dolmuş dizi bak tekrar düşünyok vlla beni diziye çekmeye çalışmışlar ama olmaz izlemem ben bu diziyi bu saatten sonra
iranda yayınlanıyormu dizilerimiz ?
dizinin irandaki afişi kaliteli olunca hızla satılıyor dizi @destere sürgünüm ile dreame ilet kpa için de satıldı dendi ama bir hareket yo khala
@*YıldırıM* @Çiğdem- @hayret bi şey
Yayına Giren ülkelerde reytingler bakımından pek iyi gitmiyormuş😕iranda yayınlanıyormu dizilerimiz ?
peki şuranın başı açık öpüşüp koklaşıyor dizide iranlılara ağır gelmiyormu bu sahneler ?
yasaklansa bile kaçak izliyorlar dizileri irandairanda yayınlanıyormu dizilerimiz ?
peki şuranın başı açık öpüşüp koklaşıyor dizide iranlılara ağır gelmiyormu bu sahneler ?
ayoll dreame ve sürgünüme söylemek lazım destereyle ortak birşeyi savunmasınlar çünkü destere diyorsa doğruluk payı yoktur
dizinin irandaki afişi kaliteli olunca hızla satılıyor dizi @destere sürgünüm ile dreame ilet kpa için de satıldı dendi ama bir hareket yo khala
@*YıldırıM* @Çiğdem- @hayret bi şey
nerden biliyorsunYayına Giren ülkelerde reytingler bakımından pek iyi gitmiyormuş😕
sonunda patlamış @pompy bu işe çok sevinecek
ayol destere seyiti görünce başka biş igörmez gözüayoll dreame ve sürgünüme söylemek lazım destereyle ortak birşeyi savunmasınlar çünkü destere diyorsa doğruluk payı yoktur
daha dizi çok taze zamanla açılacaktırYayına Giren ülkelerde reytingler bakımından pek iyi gitmiyormuş😕
seninki ise petrov değilmi?
o zaman resmi kanaldan değil uydudan yayın yapan kanallarda gösteriliyor ?yasaklansa bile kaçak izliyorlar dizileri iranda
pakistandaki fragmanları falan gördüm my nin dekolteler hep mozaikliydi
şura var yeterli benim için@destere bu diziyi çok sevdin galiba
ben hep gerçekelri söylerim ama burdaki konuyu anlayamadım ne demişsem doğrudur @sürgünüm ile dizilerimiz ortak ama @*Dream* le kpa haricinde ortak dizimiz yok zaten dream bir kpa izliyor birde maç seyrediyor başka bişey izlediği yokayoll dreame ve sürgünüme söylemek lazım destereyle ortak birşeyi savunmasınlar çünkü destere diyorsa doğruluk payı yoktur
bazıları için öyle zamanında aşk-ı memnu,lale devri falan yasaklanmıştı milelt kaçak izlemişti
o zaman resmi kanaldan değil uydudan yayın yapan kanallarda gösteriliyor ?
şura var yeterli benim için
ben hep gerçekelri söylerim ama burdaki konuyu anlayamadım ne demişsem doğrudur @sürgünüm ile dizilerimiz ortak ama @*Dream* le kpa haricinde ortak dizimiz yok zaten dream bir kpa izliyor birde maç seyrediyor başka bişey izlediği yok
kaçak ve vadi iranda iyi gider , nasıl olsa dizide kız yok arada tek tük çıkan sahneleride keserler sorun kalmazbazıları için öyle zamanında aşk-ı memnu,lale devri falan yasaklanmıştı milelt kaçak izlemişti