Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

emre google gibi bildin hemen :D
bu kız kimin nesiydi dizide ben onu çıkaramadım :)

images

burda daha hoş çıkmış :)

42102333879444949246320.jpg

güzideydi dizideki ismi sonunda nihayet :)

7.bölümü izledim sonunda :X dizi tam @destere ve sürgünümlük olmuş güzel doldurmuşlar diziyi :) melisa aslı pamuk,demet özdemir,kızıl kız falan :F
ayrıca sıradan askerler bile parlak oğlanlardan seçilmiş @Çiğdem- de düşünülmüş :A

neyse barones tam istediğim kıvama gelmiş maşallah subayları parmağında oynatıyor dizinin vamp kadını :D
petro ve celil döndü bakalım dostlukları nasıl devam edecek
seyitin tüm ailesi ölmüş bir kardeşi hariç o kardeşi de gelir gibi
demet özdemir ve engin şenkan çok kenarda kalmışlar diğer bölümlerde rolleri artmalı
dizi bence my den sonraki en iyi kadroya sahip dizi oldu şu an :) küçük rollere bile önemli isimler geldi bu yeni karakterler 8. ve 9.bölümde oturur o zaman dizi tam reytinigine kavuşur gibi

bu arada my deki yeniçeri ağası buradaingiliz komutanı olmuş:) my de sülüman kellesini almıştı burada seyit alacak gibi :)
yok vlla beni diziye çekmeye çalışmışlar ama olmaz izlemem ben bu diziyi bu saatten sonra :kiki::kiki:

• yasaklansa bile kaçak izliyorlar dizileri iranda :X
    pakistandaki fragmanları falan gördüm my nin dekolteler hep mozaikliydi :(
    o zaman resmi kanaldan değil uydudan yayın yapan kanallarda gösteriliyor ?

@destere bu diziyi çok sevdin galiba :D
şura var yeterli benim için :)

ayoll dreame ve sürgünüme söylemek lazım destereyle ortak birşeyi savunmasınlar çünkü destere diyorsa doğruluk payı yoktur :F
ben hep gerçekelri söylerim ama burdaki konuyu anlayamadım ne demişsem doğrudur :) @sürgünüm ile dizilerimiz ortak ama @*Dream* le kpa haricinde ortak dizimiz yok zaten dream bir kpa izliyor birde maç seyrediyor başka bişey izlediği yok :)

• o zaman resmi kanaldan değil uydudan yayın yapan kanallarda gösteriliyor ?

şura var yeterli benim için :)

ben hep gerçekelri söylerim ama burdaki konuyu anlayamadım ne demişsem doğrudur :) @sürgünüm ile dizilerimiz ortak ama @*Dream* le kpa haricinde ortak dizimiz yok zaten dream bir kpa izliyor birde maç seyrediyor başka bişey izlediği yok :)
bazıları için öyle zamanında aşk-ı memnu,lale devri falan yasaklanmıştı milelt kaçak izlemişti