Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

Kurt Seyit ve Şura bitti 22.27
Kurt Seyit ve Şura tekrar başlıyor 22.27

Evet bir bolumun daha sonuna geldik.. 🙂 Bu bolum sanki digerlerine nazaran daha keyifli ve hareketliydi. Ama yine hikaye bize soguktu malesef. Bu diziyi izlemek icin biz emek veriyoruz resmen:F Farah harikaydi hissederek oynadi her zamanki gibi. Kivanc'a laf yok zaten. Bolume gelecek olursak; dizinin ilk baslarindan beri aksiyon vardi kacis sahneleri gayet hostu bence. Petro tam bir kotu oldu bolum itibariyle. Misa hakkinda ben mi bisey kacirdim acaba, hala ne yapmaya calistigini anlamadim😕 Bu bolum Suranin anasina isinmaya basladim gozume giriyor yavas yavas ama keyfim Tatya'ya gelen sanciyla kacti. Bu bolumu daha surukleyici buldum dedigim gibi yarinki tahminim iki kategoride de 2 basamak yukselir. 😛

Tekrarına bakayım dedim bir ilerleme bir heycan gelmiş mi diye 10 dakika dayanabildim.Şura'nın annesi ve ablasının nişanlısının dublajları bana yabancı film izliyormuşum hissi verdi.Dizi hala çok kasvetli ve ağır :)

en quick şekilde izledim de en kral total dizisini geçti adamlar:F ölen ölene seyitinanası ile babaso öldü, mişha öldü galiba tatya da öldü:( osman da ölebilir :) maşallah dizi istanbula taşınırlen bir seyit ile şura kalaca gibi haftaya da 5-6 kişi ölür:F @Forumdash @yakup09 @EveN

en quick şekilde izledim de en kral total dizisini geçti adamlar:F ölen ölene seyitinanası ile babaso öldü, mişha öldü galiba tatya da öldü:( osman da ölebilir :) maşallah dizi istanbula taşınırlen bir seyit ile şura kalaca gibi haftaya da 5-6 kişi ölür:F @Forumdash @yakup09 @EveN

Senarist 30. Bölümde yapacağını 6. Bölümde yapmış, e malum o kadar masrafa ve az reytinge kelle eksiltmek lazım. :A @xemrexxx

Senarist 30. Bölümde yapacağını 6. Bölümde yapmış, e malum o kadar masrafa ve az reytinge kelle eksiltmek lazım. :A @xemrexxx
yok lo dizi yayına girmeden rusya bölümleri bitmişti :F

10172619_223699534486512_2841022333217445159_n.jpg

adam 5 kurşun yedi yere yığıldı gözlerini kapadı ama ölmemiş 😱 @Bully @yakup09 @Yakamoz-Asi @EveN @*YıldırıM* ağır totale bağlayacakalr galiba:(