hayret bi şey
Emekli
Ece Yörenç o kadar ağır eleştirildiki bence adamakıllı senaryo yazmıştır. Belki dizi yeni başlıyor da diyebiliriz yeni kadroya falan bakarsakKadrodan ziyade bakalım senaryodaki boşluk doldurulacak mı?
Ece Yörenç o kadar ağır eleştirildiki bence adamakıllı senaryo yazmıştır. Belki dizi yeni başlıyor da diyebiliriz yeni kadroya falan bakarsakKadrodan ziyade bakalım senaryodaki boşluk doldurulacak mı?
Ece Yörenç tek başına bir diziyi sırtlayacak kapasitede bi senarist değil bence. Ama umarım bizi şaşırtır, emekler boşa çıkmaz.Ece Yörenç o kadar ağır eleştirildiki bence adamakıllı senaryo yazmıştır. Belki dizi yeni başlıyor da diyebiliriz yeni kadroya falan bakarsak
AminEce Yörenç tek başına bir diziyi sırtlayacak kapasitede bi senarist değil bence. Ama umarım bizi şaşırtır, emekler boşa çıkmaz.
Çok fazla yeni karakter var o yüzden yeni bir dizi gibi olmuş ama zamanla daha güzel olacaktır.+1
+2 ))))) Ama hala biseyler eksik sanki 🙁
ben daha izleyemedim izledikten sonra değerlendirme yapayım salı günü Biü nün finaline takıldık7.bölümü izledim sonunda dizi tam @destere ve sürgünümlük olmuş güzel doldurmuşlar diziyi melisa aslı pamuk,demet özdemir,kızıl kız falan
ayrıca sıradan askerler bile parlak oğlanlardan seçilmiş @Çiğdem- de düşünülmüş
neyse barones tam istediğim kıvama gelmiş maşallah subayları parmağında oynatıyor dizinin vamp kadını
petro ve celil döndü bakalım dostlukları nasıl devam edecek
seyitin tüm ailesi ölmüş bir kardeşi hariç o kardeşi de gelir gibi
demet özdemir ve engin şenkan çok kenarda kalmışlar diğer bölümlerde rolleri artmalı
dizi bence my den sonraki en iyi kadroya sahip dizi oldu şu an küçük rollere bile önemli isimler geldi bu yeni karakterler 8. ve 9.bölümde oturur o zaman dizi tam reytinigine kavuşur gibi
bu arada my deki yeniçeri ağası buradaingiliz komutanı olmuş my de sülüman kellesini almıştı burada seyit alacak gibi
ben kendi yerimde olup şurayı kapmak isterdimbence güzel bir dizi , kıvancın yerinde olmak isterdim
şura da iyide , bır kırmızı saçlı kadın var genç bölyle , oda güzelben kendi yerimde olup şurayı kapmak isterdim
kırmızı saçlı genç ?şura da iyide , bır kırmızı saçlı kadın var genç bölyle , oda güzel