Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

8.bölüm bitti şimdik :X dizi tam @destere ve @Çiğdem- e hitap ediyor parlak dolmuş .:F

melisa aslı pamukta masum bir güzellik var ne ka zorlasalar da kötü kız olmaz ondan:)
onun yerine demet özdemir kötü kadın oalbilirdi
barones tam istediğim kıvama gelmiş herkesi parmağında oynatıyor
seyitten bir kahraman yaratacaklar gibi :) klasik olay elveda rumelide de olmuştu
tinaya üzüldüm anası-teyzesi kaçmış,şura sevdiceğiyle tina da ortada kalmış:(
petro alinaya kötü baktı :A
engin şenkanın rolü ileride yola gelir gibi
tolga savacıya rolü küçük gelmiş bence
evin çocuğu şuraya aşık çok komik :F
elçin sangudaki nasıl duru bir güzelliktir:bhr: celil olmak istiyi insan :X

kısacası dizi istediğim kıvama geliyor :) şu an ay yapımın tek elle tutulur işi gibi bir de efektleri @Forumdash kitlesine göre yapmasalar tam olacak patlama sahnesi,eski istanbul falan yeterince iyi değildi
Efekt derken ??? Benim efekt nasılmış?? Ben [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'daki kurşun efektini de beğenmemiştim. Bir KPA'daki ilk bölümdek efektleri beğenmiştim.

patlama sahneleri falan vardı :X bir de dönemin istanbulunu yansıtmaya çalışmışlar denizde gemiler falan :X
Fan kafa dersin ama [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'daki ve ay yapımın efektlerinin biraz daha gelişmesi lazım. Uyduruk bişey koyucaklarina hiç yapmasınlar :T:

8.bölüm bitti şimdik :X dizi tam @destere ve @Çiğdem- e hitap ediyor parlak dolmuş .:F

melisa aslı pamukta masum bir güzellik var ne ka zorlasalar da kötü kız olmaz ondan:)
onun yerine demet özdemir kötü kadın oalbilirdi
barones tam istediğim kıvama gelmiş herkesi parmağında oynatıyor
seyitten bir kahraman yaratacaklar gibi :) klasik olay elveda rumelide de olmuştu
tinaya üzüldüm anası-teyzesi kaçmış,şura sevdiceğiyle tina da ortada kalmış:(
petro alinaya kötü baktı :A
engin şenkanın rolü ileride yola gelir gibi
tolga savacıya rolü küçük gelmiş bence
evin çocuğu şuraya aşık çok komik :F
elçin sangudaki nasıl duru bir güzelliktir:bhr: celil olmak istiyi insan :X

kısacası dizi istediğim kıvama geliyor :) şu an ay yapımın tek elle tutulur işi gibi bir de efektleri @Forumdash kitlesine göre yapmasalar tam olacak patlama sahnesi,eski istanbul falan yeterince iyi değildi
istediği kadar parlakla doldursunlar vlla artık beni çekemezler bu diziye sonucta bu sezon final yapacak bir diziye vakit harcayamam :kiki::kiki: her hafta arka sokakların tekrar bölümleriyle aynıu reyting alıyor arka sokakların tekrarını geçemiyor yanı :F