Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

• o zaman resmi kanaldan değil uydudan yayın yapan kanallarda gösteriliyor ?

şura var yeterli benim için :)

ben hep gerçekelri söylerim ama burdaki konuyu anlayamadım ne demişsem doğrudur :) @sürgünüm ile dizilerimiz ortak ama @*Dream* le kpa haricinde ortak dizimiz yok zaten dream bir kpa izliyor birde maç seyrediyor başka bişey izlediği yok :)
İyi dizi varda benmi izlemiyorum :D bu sene bir Kara Para Aşk birde Aramızda Kalsın'ı izliyorum o kadar yeni sezonda güzel kaliteli diziler olur inş. tabi hiçbiri Kara Para Aşk'ın yerini tutamaz ya :D

İyi dizi varda benmi izlemiyorum :D bu sene bir Kara Para Aşk birde Aramızda Kalsın'ı izliyorum o kadar yeni sezonda güzel kaliteli diziler olur inş. tabi hiçbiri Kara Para Aşk'ın yerini tutamaz ya :D
sen dizi beğenmiyorsun tubayı takip ediyorsun?

yoksa KPA ayarında dizi çok ,
birazda yabancı dizileri dene yabancı dizilerle aran nasıl?

o dediğin anca samanyolunun ibretlik dizilerinde olur kişinin oğru yolu bulması falan:X
dream demişki :D
İyi dizi varda benmi izlemiyorum :D bu sene bir Kara Para Aşk birde Aramızda Kalsın'ı izliyorum o kadar yeni sezonda güzel kaliteli diziler olur inş. tabi hiçbiri Kara Para Aşk'ın yerini tutamaz ya

sen dizi beğenmiyorsun tubayı takip ediyorsun?

yoksa KPA ayarında dizi çok ,
birazda yabancı dizileri dene yabancı dizilerle aran nasıl?
Yabancı diziler sarmadı beni çok soğuk geliyo bana :)
Güzel dizi buldum mu bırakmam izlerim ama bu sene adam akıllı dizi çıkmadı yani Kara Para Aşk dışında

8.bölüm bitti şimdik :X dizi tam @destere ve @Çiğdem- e hitap ediyor parlak dolmuş .:F

melisa aslı pamukta masum bir güzellik var ne ka zorlasalar da kötü kız olmaz ondan:)
onun yerine demet özdemir kötü kadın oalbilirdi
barones tam istediğim kıvama gelmiş herkesi parmağında oynatıyor
seyitten bir kahraman yaratacaklar gibi :) klasik olay elveda rumelide de olmuştu
tinaya üzüldüm anası-teyzesi kaçmış,şura sevdiceğiyle tina da ortada kalmış:(
petro alinaya kötü baktı :A
engin şenkanın rolü ileride yola gelir gibi
tolga savacıya rolü küçük gelmiş bence
evin çocuğu şuraya aşık çok komik :F
elçin sangudaki nasıl duru bir güzelliktir:bhr: celil olmak istiyi insan :X

kısacası dizi istediğim kıvama geliyor :) şu an ay yapımın tek elle tutulur işi gibi bir de efektleri @Forumdash kitlesine göre yapmasalar tam olacak patlama sahnesi,eski istanbul falan yeterince iyi değildi