inanma onlara yaHürriyet Tv bölümünden🙂
İyi dizi varda benmi izlemiyorum
o zaman resmi kanaldan değil uydudan yayın yapan kanallarda gösteriliyor ?
şura var yeterli benim için
ben hep gerçekelri söylerim ama burdaki konuyu anlayamadım ne demişsem doğrudur@sürgünüm ile dizilerimiz ortak ama @*Dream* le kpa haricinde ortak dizimiz yok zaten dream bir kpa izliyor birde maç seyrediyor başka bişey izlediği yok
![]()
sen dizi beğenmiyorsun tubayı takip ediyorsun?İyi dizi varda benmi izlemiyorumbu sene bir Kara Para Aşk birde Aramızda Kalsın'ı izliyorum o kadar yeni sezonda güzel kaliteli diziler olur inş. tabi hiçbiri Kara Para Aşk'ın yerini tutamaz ya
![]()
kime gulu gululadın yine göremiyomsen dizi beğenmiyorsun tubayı takip ediyorsun?
yoksa KPA ayarında dizi çok ,
birazda yabancı dizileri dene yabancı dizilerle aran nasıl?
diyor artık muhteşem yüzyıla başlayacağımne diyor tubam yok bu dizi kaka=???
o dediğin anca samanyolunun ibretlik dizilerinde olur kişinin oğru yolu bulması falandiyor artık muhteşem yüzyıla başlayacağım![]()
dream demişkio dediğin anca samanyolunun ibretlik dizilerinde olur kişinin oğru yolu bulması falan![]()
şaşırtmamışdream demişki
İyi dizi varda benmi izlemiyorumbu sene bir Kara Para Aşk birde Aramızda Kalsın'ı izliyorum o kadar yeni sezonda güzel kaliteli diziler olur inş. tabi hiçbiri Kara Para Aşk'ın yerini tutamaz ya
Yabancı diziler sarmadı beni çok soğuk geliyo banasen dizi beğenmiyorsun tubayı takip ediyorsun?
yoksa KPA ayarında dizi çok ,
birazda yabancı dizileri dene yabancı dizilerle aran nasıl?
tabiki bir ara b.i.ü ye denk gelmişti yoksa kaçırmıyorumFragman çıkmış @destere sen ilziyodun demi hala diziyi![]()
Şura patetesleri ne güzel kesiyor öyletabiki bir ara b.i.ü ye denk gelmişti yoksa kaçırmıyorum
güzidede çok güzel kız iyi oynuyor![]()