çocuk ne kadar şanslı olduğunun farkındamı acaba )
çocuk ne kadar şanslı olduğunun farkındamı acaba )
bir yerlerin şişti dimi resmi görünce bak çocuk işi uzmanından öğreniyiçocuk ne kadar şanslı olduğunun farkındamı acaba )
oh oh vurun petro ya
petro balkondan aşağı düşse sakat kalsa hiç kötü olmaz
Hım olabilir Şura Seyid'in yaptığını öğrenirse Petro'ya yaklaşırpetro balkondan aşağı düşse sakat kalsa hiç kötü olmaz
o petro pezosferi seyitin kardeşini arkadaşını öldürdü şurayıda kuytuda yakalasa onuda götürmüştü , istanbula geldiler ordada kurtuluş yok, hala seyit baskülüyle oynayıp duruyor jeton düşmedi vatandaşaHım olabilir Şura Seyid'in yaptığını öğrenirse Petro'ya yaklaşır
rüteme atları münasip görmüştün bence petroyu da boz ayılardan aşağısı kesmezpetro balkondan aşağı düşse sakat kalsa hiç kötü olmaz
boz değil tam kutup ayısına denk düşecek vatandaş ama şansı yaver gidiyor sanırım kutup ayısı seyiti yakalayacak bu gidişlerüteme atları münasip görmüştün bence petroyu da boz ayılardan aşağısı kesmez
senin için farketmez şuranın etrafındaki parlaklar azalsa yeterboz değil tam kutup ayısına denk düşecek vatandaş ama şansı yaver gidiyor sanırım kutup ayısı seyiti yakalayacak bu gidişle
aynen benim için şura ya bişey olmadıktan sonra çevredekilerin kutup ayısıyla alem yapıp toplu icraata geçmelerinde bile problem olmaz yeterki şuraya yaklaşmasınlasenin için farketmez şuranın etrafındaki parlaklar azalsa yeter
güzide nin kocası bunu duysa seni kutuplara kadar şeyederaynen benim için şura ya bişey olmadıktan sonra çevredekilerin kutup ayısıyla alem yapıp toplu icraata geçmelerinde bile problem olmaz yeterki şuraya yaklaşmasınla
heee birde güzide kurtardıkmı tamamdır
güzide aslında daha moruk bişey bekliyordu, bende diyordum kesin 70 lik bir dedeyle evlendirdiler adam şeyini ararken kalpten gider diyordumda tolga sıvayanı koymuşlar koca diye güzide fazla üzülmüş gibi durmuyorgüzide nin kocası bunu duysa seni kutuplara kadar şeyeder
çocuk küçük ama şeysi yani yüreği büyük )bölümü izledim şimdi @Çiğdem- şuranın kuzeni gelmiş parlak oğlan tam senlik
şura nın valentinayı bulduğu sahne duygulandırdı şura oynayamıyor diyenler utansın
petro da ne melun arkadaş her bölüm kötülük her bölüm kötülük .ss
alya, yüzbaşı ile terzinin sahte içki işini ortaya çıakrsa güzel olacak gözüme de girecek
güzide ile celil arasında bişi olmayacak gibi celil alya ile daha ilgili
şuranın teyzesi de ne soğuk öyle unutma beni de bile böyle değildi @mrt-06 @xBUGRAx
barones de kurutlmuş iyi olmuş dizinin entrika yükünü taşıyor petro ile birlikte
zerrin tekindor ile tijen par gözükmüyor pek
@destere küçük çocuk nasıl da sarılıyor şuraya
hahah dizi beni çekmek için bütün yakışıklı çocukları toplamaya başladı braz daha toplasınlar öyle gelicem 1-2 tane yetmez 10 tane falan olsunbölümü izledim şimdi @Çiğdem- şuranın kuzeni gelmiş parlak oğlan tam senlik
şura nın valentinayı bulduğu sahne duygulandırdı şura oynayamıyor diyenler utansın
alya, yüzbaşı ile terzinin sahte içki işini ortaya çıakrsa güzel olacak gözüme de girecek
şuranın teyzesi de ne soğuk öyle unutma beni de bile böyle değildi @mrt-06 @xBUGRAx
barones de kurutlmuş iyi olmuş dizinin entrika yükünü taşıyor petro ile birlikte
Unutma Beni'den Kurt Seyit'e mi düşmüş? 😱 Yazık kimi diyor Buğra? @xBUGRAxbölümü izledim şimdi @Çiğdem- şuranın kuzeni gelmiş parlak oğlan tam senlik
Görüyor musun? Sen Şerif'i bırak git Kurt Seyitlere vay be.Mehtap.