Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

çocuk küçük ama şeysi yani yüreği büyük :))
şeysi seninkinden büyüktür bence de :X

hahah dizi beni çekmek için bütün yakışıklı çocukları toplamaya başladı braz daha toplasınlar öyle gelicem 1-2 tane yetmez 10 tane falan olsun :F
gözün doysun :F

Unutma Beni'den Kurt Seyit'e mi düşmüş? 😱 :( Yazık kimi diyor Buğra? :D @xBUGRAx
yeni rolü çok yakışmış ama :A

Dizide senaryo çok hızlı ilerlemeye başladı.Seyit Pedro'nun gerçek yüzünü bu kadar erken görür diye düşünmüyordum ama böyle konunun fazla uzamaması çok iyi oldu. :)

bölümü sabah izlemiştim neyse bu kükük sabri tam @destere gibi her yere burnunu sokuyor bir de şura da şura diye konuşup duruyor :F @Çiğdem-

ayşe oyununu etti sonunda ileride petro ile müttefik olabilirler
barones coştu pedroya yumruğu attı resmen helal aslı orcana yakışıyor :X
seyit şurayı aldattı kafasız.ss
şuranın teyzesine gıcık oldum unutma benide de svmezdim :F @xBUGRAx @mrt-06 :F
alya ile celil arasında bişiler olacak gibi :X alya yüzbaşı biliyi öldürmeliydi haketti o melun.ss
şimdi petroya da hak veriyorum seyitin şurası baronesi ayşesi var; celilin alyası güzüdesi var petronun nesi var sağ eli neyse :) adam tabi köpürecek :)

@ABAY_06

bölümü sabah izlemiştim neyse bu kükük sabri tam @destere gibi her yere burnunu sokuyor bir de şura da şura diye konuşup duruyor :F @Çiğdem-

ayşe oyununu etti sonunda ileride petro ile müttefik olabilirler
barones coştu pedroya yumruğu attı resmen helal aslı orcana yakışıyor :X
seyit şurayı aldattı kafasız.ss
şuranın teyzesine gıcık oldum unutma benide de svmezdim :F @xBUGRAx @mrt-06 :F
alya ile celil arasında bişiler olacak gibi :X alya yüzbaşı biliyi öldürmeliydi haketti o melun.ss
şimdi petroya da hak veriyorum seyitin şurası baronesi ayşesi var; celilin alyası güzüdesi var petronun nesi var sağ eli neyse :) adam tabi köpürecek :)

@ABAY_06
geyik yapmak yasak artık bu başşlık altında atla eşek yapacağız ..