Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

bölümü sabah izlemiştim neyse bu kükük sabri tam @destere gibi her yere burnunu sokuyor bir de şura da şura diye konuşup duruyor :F @Çiğdem-

ayşe oyununu etti sonunda ileride petro ile müttefik olabilirler
barones coştu pedroya yumruğu attı resmen helal aslı orcana yakışıyor :X
seyit şurayı aldattı kafasız.ss
şuranın teyzesine gıcık oldum unutma benide de svmezdim :F @xBUGRAx @mrt-06 :F
alya ile celil arasında bişiler olacak gibi :X alya yüzbaşı biliyi öldürmeliydi haketti o melun.ss
şimdi petroya da hak veriyorum seyitin şurası baronesi ayşesi var; celilin alyası güzüdesi var petronun nesi var sağ eli neyse :) adam tabi köpürecek :)

@ABAY_06
hahahaha @destere bu diziyedemi girmiş belki odur egrçekten @xemrexxx :F

hahahaha @destere bu diziyedemi girmiş belki odur egrçekten @xemrexxx :F
desterenin küçkülüğü işte :F baksana boyuna bakmadan kıvançla laf yetiştiriyor şuranın totosundan ayrılmıyor
10271502_230255097164289_745688793136919699_n.jpg

bölümü sabah izlemiştim neyse bu kükük sabri tam @destere gibi her yere burnunu sokuyor bir de şura da şura diye konuşup duruyor :F @Çiğdem-

ayşe oyununu etti sonunda ileride petro ile müttefik olabilirler
barones coştu pedroya yumruğu attı resmen helal aslı orcana yakışıyor :X
seyit şurayı aldattı kafasız.ss
şuranın teyzesine gıcık oldum unutma benide de svmezdim :F @xBUGRAx @mrt-06 :F
alya ile celil arasında bişiler olacak gibi :X alya yüzbaşı biliyi öldürmeliydi haketti o melun.ss
şimdi petroya da hak veriyorum seyitin şurası baronesi ayşesi var; celilin alyası güzüdesi var petronun nesi var sağ eli neyse :) adam tabi köpürecek :)

@ABAY_06
dizifilm'de bile yorumlayan yok bu diziyi. :F

Fragman baya heyecanlıymış
Şu Şura nın yanındaki kadını sevmiyorum:(

Sezon Finali fragmanı baya heyecanlıymış .Ben aslında Şura nın ne yapacağını merak edeceğim🙂

bölümü izledim:)

ilk olarak neden gittin barones :T diye uzun bir şiir yazıcam :(
valla bu sabri küçük ağa memocanla yarışır :A ikisinin aynı dizide buluşturmalı :A @Bully
petro inşallah kurtlar vadisi pusuya düşüp polatın düşmanı olup ibretlik şekilde ölesin.ss
yüzbaşı bili konuk dğeilmiydi sezon bitti adam gitmedi bu melun da ölmeli.ss
ayşe yazık sana elini sallasan ellisi bırak seyiti bak @Yakamoz-Asi hazır bekliyor::A
celil-güzide imkansız aşk oldu güzidenin kocaıs hem bili bili den hem yaralı haliyle yangından kurtuldu bu adam ölmez:(
alyayı daha etkili görmek istiyoruz artık şöyle daha dişi olmalı rolü :A
seyitin abisinin adı hala jenerikte 2.sezon dönse bari :)
şuranın teyzesi ve kuzeni çok etkisiziler
tina ve yusufa yazık oldu yusuf o ka sabırla beklemişti tina hala kosktantin diyor .ss
rıza bey sessiz sedasız diziden çıktı gitti ya la :F engin şenkana yakışmadı
umudumuz baronesin mektubunun seyit-celil-şuradan birinin eline geçmesi artıkın:D
sezon finalinde klasik yangın sahnesi oldu neyse ki klasik şekilde 2.sezona bırakmadılar sonucu :::::::::)

@Forumdash @destere @Çiğdem- @Ahmad