ben eşek eti yemem.ss sana afiyet olsungeyik yapmak yasak artık bu başşlık altında atla eşek yapacağız ..
ben eşek eti yemem.ss sana afiyet olsungeyik yapmak yasak artık bu başşlık altında atla eşek yapacağız ..
hahahaha @destere bu diziyedemi girmiş belki odur egrçekten @xemrexxxbölümü sabah izlemiştim neyse bu kükük sabri tam @destere gibi her yere burnunu sokuyor bir de şura da şura diye konuşup duruyor @Çiğdem-
ayşe oyununu etti sonunda ileride petro ile müttefik olabilirler
barones coştu pedroya yumruğu attı resmen helal aslı orcana yakışıyor
seyit şurayı aldattı kafasız.ss
şuranın teyzesine gıcık oldum unutma benide de svmezdim @xBUGRAx @mrt-06
alya ile celil arasında bişiler olacak gibi alya yüzbaşı biliyi öldürmeliydi haketti o melun.ss
şimdi petroya da hak veriyorum seyitin şurası baronesi ayşesi var; celilin alyası güzüdesi var petronun nesi var sağ eli neyse adam tabi köpürecek
@ABAY_06
desterenin küçkülüğü işte baksana boyuna bakmadan kıvançla laf yetiştiriyor şuranın totosundan ayrılmıyor
aaa yamuk ağızlı birşeymiş hahahadesterenin küçkülüğü işte baksana boyuna bakmadan kıvançla laf yetiştiriyor şuranın totosundan ayrılmıyor
çenesi de bir düşük ki bir mutfağa giriyor dedikoduda seni geçiyor yeminleaaa yamuk ağızlı birşeymiş hahaha
dizifilm'de bile yorumlayan yok bu diziyi.bölümü sabah izlemiştim neyse bu kükük sabri tam @destere gibi her yere burnunu sokuyor bir de şura da şura diye konuşup duruyor @Çiğdem-
ayşe oyununu etti sonunda ileride petro ile müttefik olabilirler
barones coştu pedroya yumruğu attı resmen helal aslı orcana yakışıyor
seyit şurayı aldattı kafasız.ss
şuranın teyzesine gıcık oldum unutma benide de svmezdim @xBUGRAx @mrt-06
alya ile celil arasında bişiler olacak gibi alya yüzbaşı biliyi öldürmeliydi haketti o melun.ss
şimdi petroya da hak veriyorum seyitin şurası baronesi ayşesi var; celilin alyası güzüdesi var petronun nesi var sağ eli neyse adam tabi köpürecek
@ABAY_06
orası medyapımın mekanı ay yapım dizisi neden yorumlansındizifilm'de bile yorumlayan yok bu diziyi.